2015.10.01. 15:15:03
Hétvégén nekünk nagyon jól jönne ha ikszelnének a madridi rangadón egymással a felek. Ronaldo-nak grat, tényleg nem semmi, amit elért, viszont attól még ugyanaz igaz rá mint mindenkire. Érinthetetlen és pótolhatatlan játékos nincs. Itt is ugyanez lejátszódik mikor valaki meri Messit kritizálni, vagy pl mikor századjára se sikerült megérteni, hogy pl én nem eladnám, de ha jönne egy nagyon nagy összeg, akkor simán elgondolkoznék, hogy megéri-e eladni. Ugyanúgy ahogy Ronaldo is remek focista, Messi is egy remek focista, de nem ők a Real Madrid vagy éppen a Barcelona. Vannak ellenpéldák is, de mindig a brazil Ronaldo-t tudom erre felhozni. Az egész világ kiakadt, hogy eladtuk és jaj Istenem mi lesz elment majd 40 gól...Köszöntük szépen és megnyertük a bajnokságot a következő években. És ebben a játékban ez számít, nem az hogy ki lövi a gólt meg mennyit lő, hanem hogy a végén ki nyer és ki fotózkodik a kupákkal. Ott van Ronaldo, tényleg űr statokat hozott, s hozza a mai napig is, de szerintem nincs ember a földön, aki ne cserélné be a 300+ gólját egy bajnoki címre. És hat év alatt egy bajnokságot nyertek vele, s ez számít igazán. Ez nem ellene szól vagy levon az értékéből, de ez is mutatja, hogy egy csapat nem egy emberes csapat. És nem szűnik meg a világ ha Ronaldo elmegy vagy Messi elmenne.