roby122 írta:Kíváncsi leszek milyen felállásban fogjuk tolni a holnapi meccset.
Szerintem lesz változás, kérdés hogy hol.
Annak ellenére, hogy Masch. gyengén játszik, szerintem a KP-nak stabilnak kell lennie, azért nem egy Roma ellen fogunk játszani. Leverkusen egy erős, pörgős csapat, támadnak, mint a mérgezett egér.
Én kezdőm:
MAtS
Alves-Piqué-Bartra-Alba
Rakitic-Mascherano-Busquets
Iniesta
Suárez-Neymar
Ez egy 4-3-1-2 , de 4-3-3 al is lehetne Iniestaval a bal szélen. Játszott ő már ott Real elleni meccsen.
Én Munirt biztos nem raknám a kezdőbe, Sandro necces, nem tudom.
Cserének meg maradna SR + Gumbau...
Ez így több sebből vérzik. Ini-t bal szélen el kell felejteni, ez már bizonyított. Esetleg Neymar mehetne középre akkor, de az neki se a legideálisabb, Suarez pedig el lenne veszve.
Mondjuk ez a 4-3-1-2 vagy 4-4-2 nem rossz, de Ini-nek az a poszt nagyon nem feküdne. Inkább Rakiticet tenném oda, a Sevilla-ban játszott hasonló poszton és akkor Ini a balosra Busi a jobbosra, viszont ebben a szisztémában nagyon kell figyelni a védekezésre. Egyből letámadni és a csatároknak is keményen részt kell venni a védekezésből.
Viszont nem hiszem, hogy LE kísérletezgetne, muszáj megverni a Bayert különben még az első hely is veszélybe kerül.
Szerintem marad a 4-3-3 Neymar-Suarez-Munir trióval. Egyedül a védelem bizonytalan, Piqué és Alba biztos, a többi kicsit kérdőjeles. Bár én Alvest és Masch-ot tippelem.
Inkább a 3-5-2-t tudom én is elképzelni, ha már taktikát vált. Bartra abban úgyis nagyon jól szerepelt, bár az csak egy meccs volt.
A bal szélünk elég erős lenne, de igazán ez messivel és nem Suarezzel lenne ütős, a jobb oldal így nem tudom mennyire lenne stabil, nincs gyors játékosunk, csak a bal oldalon, ez vissxzeüthet.