Xanthor írta:Bob_Marley írta:Ide is beírom, hátha kapok választ.
Miért vagyok hetedik waiveren NFL-ben? Előző héten direkt nem vettem fel senkit, mert nem volt olyan ember, akiért elakartam lőni a waiver helyemet és harmadik is lettem a listában. És most látom, hogy hetedik vagyok,. Ez hogy?
Manolas jó lesz, ne aggódj.Kicsit alakítgatok rajta, mert középpályán és csatársorban túl sok az egy napon játszó.
Úgy látom a PPR-ban olyan a waiver, hogy mindig a tabella fordítottjára resetelődik.
Ne már...Hát az mekkora szemétség.

Akkor, aki hátul van nem bukik szinte semmit és folyamat veheti fel a jobb FA-kat? Akkor most már értem miért maradtam le folyamat azokról az emberekről, akiket kinéztem. Így gyakorlatilag esélyem sincs felvenni FA-t waiverről....Ez most azért kiakasztott.
szerk: Na átalakítottam a csapatot, de nagyon nem tetszik.

Pont hogy a kis és középcsapat játékosaiból lehet pontot szerezni....
Begovic-Cesar
Zouma-Alaba-Naldo-Eliseu-Manolas
Ez még rendben is van, bár a Chelsea nagyon kapja a gólokat. Manolashoz visszatérve, azért az nem rossz hogy ő pl velünk már csak egyszer tolja és a Leverkusen, Bate ellen azért alkothat.
Matuidi-Verratti-Costa-Alonso-Matic
Itt leginkább Alonso nem tetszik, de hát 7,5 és a Bayern sokáig mehet.
Suarez-Ibra-Martial
Utóbbi kettő egyértelmű, Ronaldo meg elég össze-vissza tolja, Suarez meg talán megbízhatóbb főleg Messi nélkül.
Akárhogy nézem nem tetszik.

Viszont legalább jó az elosztás és tudok cserélgetni. Úgyis elfogom lőni a szabad kártyát a forduló után.