Megértettem elsőre is, de én meg pont arra utaltam, hogy az nem elvárás, hogy több góllal kell nyerni. És maga a játék meg nem gondolom, hogy 10 éve a legrosszabb lenne. Attól hogy Las Palmas újonc meg hazai meccs? Helyzetek voltak, lőttünk kettőt kézben tartottuk a meccset és igen a végén voltak lehetőségeik az egyenlítésre. Ez baj,ezt írtam már máskor is, s bizony a fegyelemmel gondok vannak, de nehogy már gond legyen, hogy 2:0-ra nyerünk. Nem Barca szintű??Bocs, de már mikor játékosra írja valaki is megmosolyogtató, de most már játék is?Bob_Marley írta:Bob, én bírlak, de te is olyan lettél, mint aki lekaksizza egy hozzászólás lényegét, kiemel 1-2 dolgot, aztán beleköt. A végét gondolom nem olvastad, vagy nem értelmezted.mahitoo írta: Ha régi motoros vagy akkor pláne nem értem amit írtál, mert a pontokat minden esetben meg kell becsülni. És az meg hogy nem nyertünk még sok góllal meccset? Az baj? Ne vicceljünk már, nem az az értékmérő. Megint a RM-t tudom felhozni példának, akár a tavalyit mikor sorra nyertek 4-5 góllal az elején és itt valami egészen elképesztő siralom hangulat volt, hogy jaj Istenem mi lesz...Plusz most is rúgott Ronaldo ötöt egy meccsen meg a Betis megverték aztán kevesebb pontjuk volt a forduló előtt mint nekünk.
Oké, hogy nem klappol minden, s ezt a csapatvédekezésnek tudom be, de temetni meg nem tudom a dolgokat, mert 7 meccsből csak a Celta ellen volt birka játék. Hadd ne fogjam már fel csalódásnak a Las Palmas ellen, mert "csak" kettőt rúgtunk. Annyit kell rúgni, amennyi elég. Kézben volt a meccs, a vége izgulós lett ezt aláírom (voltak lövőhelyzeteik), de ha nincs a szépítés sima 2:0 és ennyi. Minden meccset nyerjünk meg 1:0-ra azt csókolom.
A JÁTÉKUNK 10 éve nem volt ennyire gyenge 10!!!! egymást követő meccsen. A Sevilla elleni első kb 50 perc, és az Atleti elleni utolsó 30 volt Barca szintű. Las Palmas sima??? 2-szer egyenlíthettek volna 2-1 után. LAS PALMAS! Újonc csapat! HAZAI MECCSEN! Nem a pontok a baj, mert az rendben van, de EZT LE IS ÍRTAM, hanem a totálisan siralom játékunk, Messivel is, nélküle is. Értem, hogy sokaknak itt a lényeg, hogy nyerjünk 175 kupát szezononként, de ez nem a Chelsea. Itt játék is kell, szép játék. Nem hiába fütyült a fél Camp Nou a Leverkusen meccsen. De ha így folytatjuk, akkor se játék, se pontok nem lesznek.

Én sem mondom, hogy minden oké, mert egy erőtől duzzadó csapat a mait behúzza és elég lett volna ehhez a Neymar tizenegyes, de összességében nagy gondokat nem érzek. A meccseket sikerül uralni, helyzetek vannak és gyűjtjük a pontokat. Az hogy sok gólt kapunk inkább aggasztó mintsem az, hogy mennyit rúgunk. Minden meccsen rúgtunk gólt, innentől kezdve ha működik hátul minden, akkor nyerhettünk is volna minden meccset, de nem működik hátul és 9 gólt kapni nagyon sok.