Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy ilyennel a Satos magának legalább akkorát ártana, mint nekünk.palesz77 írta:Brazilian club Santos asked Fifa in May to ban Neymar for six months due to breach of transfer rules. Case ongoing. [globoesporte]
Szuper lenne..
Emlékeim szerint 4-et, és az most le is telt.visca el barca írta:jah az elképzelhető. hány meccset kapott akkor? csak mert ha jól számolom ez már a 4. tétmeccs volt azóta
Ha jól emlékszek, az eltiltását töltötte még a Copán összeszedett piros lapja miatt.visca el barca írta: azért kíváncsi vagyok, hogy a brazil szövetség hogy ment ebbe bele...
Nem lehet sokáig arra kenni természetesen, meg a koncentráció hiánya sem tudható be neki, de azért a mumpsz is nagyon rányomta a bélyegét a szezonkezdetére, felnőtt korban kegyetlenül ki tudja ütni az embert egy ilyen betegség. Összejött neki minden, remélem tényleg sikerül felpörögnie hamarosan, tavaly a Sevilla ellen idegenben játszotta az egyik legjobb meccsét - első félidőben legalábbis -, remélem idén is elkapja a fonalat a Ramón Sánchez Pizjuánban, kéne nagyon az ő jó játéka - nem csak mezőnyben, a kapu előtt gyilkos énje is kell.Nero. írta:Ebben a szezonban még nagyon gyengusz de ezt szeretném betudni a Copának meg a botrányos előszezonnak.
Valami volt, mert Lucho is megjegyezte a st alatt.Feast4 írta:Nem kifejezetten értem ezt a nyilatkozatot: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ar-2441101" target="_blank
A szurkolók felháborodása a Celta elleni sima verés után jogos volt, de fujjogást se azelőtt se azután nem hallottam. Mondjuk Neymaron az akarást mostanában valahogy nem látom ismételten.