Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BUTA? gólt?? Tulajdonképpen hülyét csinàltak a jàtékosainkból....Bob_Marley írta:Szerintem meg nem most kéne cinikusan kezelni a dolgokat, hanem bízni kéne a fordításban. Kaptunk egy nagyon buta gólt azóta szerencsére összeszedték magukat a srácok fejben és vannak lehetőségeink. Valahogy fordítani kell, mert muszáj!!!!
30 éve ez a műoptimizmus "repíti" a magyar labdába rúgást, de azért lehet még reménykedni a tényleges alkotás helyett...Bob_Marley írta:Szerintem meg nem most kéne cinikusan kezelni a dolgokat, hanem bízni kéne a fordításban. Kaptunk egy nagyon buta gólt azóta szerencsére összeszedték magukat a srácok fejben és vannak lehetőségeink. Valahogy fordítani kell, mert muszáj!!!!
akkor ezért szívnakNero. írta: A legnagyobb problémám jelenleg hogy a naiv fejemmel ráraktam ezeket a majmokat egy komolyabb mixemre és eddig minden jön csak ez nem.
Bob_Marley írta:Szerintem meg nem most kéne cinikusan kezelni a dolgokat, hanem bízni kéne a fordításban. Kaptunk egy nagyon buta gólt azóta szerencsére összeszedték magukat a srácok fejben és vannak lehetőségeink. Valahogy fordítani kell, mert muszáj!!!!
Nero. írta:Gondolom most mindenki ideges, holott végre reálisan kéne látni a magyar "focival" kapcsolatban. Egy-két ember még ki volt akadva hogy zártkapus lesz és nem tud kimenni erre a rendkívül színvonalas eseményre.
Kösz, szóval semmi fontosról nem maradtam le.Bob_Marley írta:Én is kapcsolgattam hogy megtaláljam a C8 csatornát mire vissza, gólt kaptunk....Előtte még Nikolics hagyott ki egy lehetőséget mikor átpörgette a kapust.ZBarca írta:Az előbb kapcsoltam be a TV-t. Mi történt az elmúlt percekben?
Innen nem lesz egyszerű, de bakker ezt a meccset HOZNI KELL.
Én is kapcsolgattam hogy megtaláljam a C8 csatornát mire vissza, gólt kaptunk....Előtte még Nikolics hagyott ki egy lehetőséget mikor átpörgette a kapust.ZBarca írta:Az előbb kapcsoltam be a TV-t. Mi történt az elmúlt percekben?