Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fantasy pályafutásom legjobb döntése volt, hogy Harden-t vittem Jennings helyettkanty írta:Bár húztad volna, akkor Jennigset.
Bob_Marley írta:Kedvencem Drummond választás Game-től:
. Drummond: tőle nem várok olyan sokat, de utolsó körben nem volt már sokkal jobb.
Végig magyaráztam neki, hogy az egyik kedvencem az osztályból és szeretném húzni, erre ő húzta be és tol hozzá egy ilyen szöveget......
Természetesen nem sértődök meg, de azért írnék pár dologhozŐ is tisztában van ezzel, úgyhogy nem fog ezen megsértődni, legalábbis remélem.
Miután hosszabbítottak Ibaka-val, várható volt, hogy Harden-t nem tudják majd megtartani.Hardent behúzza, elcserélik és nem hatodik ember többé.
Illetve George is nálam volt, aki kihagyott majdnem egy teljes szezont...Holiday nála van, makk egészséges, elcseréli azóta folyamatosan sérült.
Ez ne az én hibám legyen már, hogy Davis ennyit sérültJelzésértékűen pl Davis, aki a legjobb fantasy játékosnak van titulálva 64-67-68 meccset tolt eddig.
És mielőtt mindenki elhinné, hogy én vagyok a legszerencsésebb ember a Földön, akit nem ér semmilyen balszerencse fantasy-ben...Kevin Love!Oké Love meg az első évében hagyott ki Game csapatában, de azért nem ugyanaz.
Sajnálom, mert abban a ligában kezdődött minden. Az volt az első közös játékunk. És az volt amit 1x meg is nyertem.Slither írta:A masik ligaban kevesen vagyunk es nincs igazan aki foglalkozna vele, ezert sztem hanyagoljuk.
Az.PCsabi írta:Komolyvarnagykrisztian írta:Posztonként nyomtuk snake draftal, ugye én 4.-ként választottam egy PG-t majd egy SG-t stb.Én hoztam ezt a szabályt......valahogy ki kellett buliznom hogy HARDEN hozzám kerüljön.
Srácok, ha pl. ROSE megsérül és lerakom IL listára majd felveszem helyette pl. Rubio-t és 2 hét után ROSE felépül akkor Rubio-t vagy mást is kirakhatok a keretemből?Remélem érthető voltam.KÖSZI.Bob_Marley írta:szerk: elolvastam és ugyanúgy van mint ESPN-n, király. Tehát ha valakinek felépült az ember, addig semmilyen mozgást nem tud megtenni amíg nem tette aktív keretbe.
1. Deron.
Igazából nem volt kérdés, tőle egy elég erős szezont várok, negyedikként választhattam, szerintem a legerősebbet húztam.
Bár húztad volna, akkor Jennigset.Harden: közte és Jennings között vacilláltam, végül Beard-re esett a választásom, ha a tavalyi átlagait hozza, akkor én már elégedett leszek. Bár jobban belegondolva, lehet, hogy Jennings jobb lett volna.
George: Monroe túl szép lett volna. Ibaka-t valamiért nem akartam bevállalni, Steph Curry bokája meg porcelánból van, így maradt George, akitől idén nagy fejlődést várok, bár szerintem elég kérdőjeles ez a pick.
Porzingis nem kell.kanty írta:Az elején csesszük el a draftot versenyben azért én sem állok rosszul, csak pár név, akiket az itteni bajnokságokban elől húztam: Rose, Howard, Williams, Parker. Mind mind remek választás volt.Bob_Marley írta:
Én a draft miatt most nem aggódok, az elején úgyis húzom a gyengéket szokásosan, de hátulról nagyon jó kis favoritok vannak.És a yahoo ranking idén elég mókás, 150-től felfelé még olyan játékosok vannak, hogy....Én legalábbis látok potenciált nem egy emberben. Ez az egy éltet, hogy úgyis a cetlijeim túlnyomó része főleg a büntetés miatt hátul van, ott pedig lecsapok.
Hatodik körtől felfelé már átlépünk 100 játékoson és az igazi tánc ott kezdődik.
![]()
Amúgy startból tudnék mondani 3 embert, akit szerintem kinéztél, de csak szólok, hogy én is kinéztem őket.
Az elején csesszük el a draftot versenyben azért én sem állok rosszul, csak pár név, akiket az itteni bajnokságokban elől húztam: Rose, Howard, Williams, Parker. Mind mind remek választás volt.Bob_Marley írta:
Én a draft miatt most nem aggódok, az elején úgyis húzom a gyengéket szokásosan, de hátulról nagyon jó kis favoritok vannak.És a yahoo ranking idén elég mókás, 150-től felfelé még olyan játékosok vannak, hogy....Én legalábbis látok potenciált nem egy emberben. Ez az egy éltet, hogy úgyis a cetlijeim túlnyomó része főleg a büntetés miatt hátul van, ott pedig lecsapok.
Hatodik körtől felfelé már átlépünk 100 játékoson és az igazi tánc ott kezdődik.
Mi volt a baj a draftommal?Bob_Marley írta:Reméljük keeperben is hasonlót draftolsz.Akkor van remény (van közte titkos favoritom) , mert amúgy idén simán nyersz.
Komolyvarnagykrisztian írta:Posztonként nyomtuk snake draftal, ugye én 4.-ként választottam egy PG-t majd egy SG-t stb.Én hoztam ezt a szabályt......valahogy ki kellett buliznom hogy HARDEN hozzám kerüljön.
Sok a remélem.kanty írta:Bőség zavara.Remélem végül nem azt tartod meg, akit kiszemeltem, és remélem, hogy a drafton lecsúszik hozzám.
Posztonként nyomtuk snake draftal, ugye én 4.-ként választottam egy PG-t majd egy SG-t stb.Én hoztam ezt a szabályt......valahogy ki kellett buliznom hogy HARDEN hozzám kerüljön.PCsabi írta:Negyedikként hogy lehet nálad Anthony Davis?varnagykrisztian írta:Négyfős "családi" snake ligámban megvolt a draft, persze hogy 4.-ként választhattam először.![]()
D. Lillard (PG) - J. Wall (PG) - J. Harden (SG) - D. DeRozan (SG) - P.George (SF) - J. Parker (SF) - A. Davis (PF) - P. Gasol (PF) - D. Howard (C) - C. Bosch (C)
Lehet könnyűnek tűnik de rohadtul nem az és nagyon mellé lőhetek. Griffin alap. Leonard is alap, bár hozzáteszem nagyon nem örülök LMA érkezésének. Harmadiknak Gobertet gondoltam, de hát ez mi amit művel....Ibaka-tól picit tartok. Új edző, Kanter is ott lesz mellette, ebben az OKC-ben megint nem lesz Ibaka rendesen használva. Van még Hayward, akinek meg páratlan év jön és ezekben eddig rendre visszaesett. Szóval igenis nehéz ez. Ha Gobert nem lenne gyalázatos akkor nem lenne kérdés, büntető Griffin miatt úgyis esélytelen.kanty írta:Még sajnálnálak is, ha nem lenne 5,6 keeper szintű játékosod.Bob_Marley írta:Viszont nem gondoltam volna hogy keeper játékosok terén ekkora gondban leszek...
Még sajnálnálak is, ha nem lenne 5,6 keeper szintű játékosod.Bob_Marley írta:Viszont nem gondoltam volna hogy keeper játékosok terén ekkora gondban leszek...
Reméljük keeperben is hasonlót draftolsz.PCsabi írta:Negyedikként hogy lehet nálad Anthony Davis?varnagykrisztian írta:Négyfős "családi" snake ligámban megvolt a draft, persze hogy 4.-ként választhattam először.![]()
D. Lillard (PG) - J. Wall (PG) - J. Harden (SG) - D. DeRozan (SG) - P.George (SF) - J. Parker (SF) - A. Davis (PF) - P. Gasol (PF) - D. Howard (C) - C. Bosch (C)
NFL Fantasy: úgy nehéz nyerni, ha az összes játékosodat figyelembe véve, csak két embered szerez 1-1 TD-t (Freeman ill. Andrews, mondjuk utóbbi természetesen csere volt. Fun fact: egyik irányítóm sem szerzett TD-t.), nem is jött össze a győzelem...A kezdőmben Vinatieri-nek volt a második legtöbb pontja
![]()
NBA-ben meg csináltam mock draft-ot, 14 fős, 9. hely, első hat pick-em nagyon tetszett, de utána elvesztettem kicsit a fonalat:
1. Cousins
2. George
3. Hayward
4. Batum
5. Randolph
6. Parsons
7. Meyers Leonard
8. Joe Johnson
9. Canaan
10. LaVine
11. Pachulia
12. Bargnani
13. Lin
Negyedikként hogy lehet nálad Anthony Davis?varnagykrisztian írta:Négyfős "családi" snake ligámban megvolt a draft, persze hogy 4.-ként választhattam először.![]()
Én leadtam, Al Jefferson + Derrick Favors + Derrick Rose.Roto ligát sajnálom, nekem a tavalyi tetszett.Slither írta:Keepereket leadta mar mindenki? Ha igen akkor elorebb tennem annak a hataridejet es hamarabb be lehetne allitani a draftpickeket.
A masik ligaban kevesen vagyunk es nincs igazan aki foglalkozna vele, ezert sztem hanyagoljuk.
Én biztos, hogy nem adtam még le, mert rohadt nagy bajban vagyok és mindenképpen várnék. Akit gondoltam keepert annyira gyengén tolja az előszezonban, hogy hihetetlen.....Viszont vannak még előszezon meccsek és később a percek is emelkednek, ezért én biztos, hogy várok.Slither írta:Keepereket leadta mar mindenki? Ha igen akkor elorebb tennem annak a hataridejet es hamarabb be lehetne allitani a draftpickeket.
A masik ligaban kevesen vagyunk es nincs igazan aki foglalkozna vele, ezert sztem hanyagoljuk.
Úriember biztosra nem fogad.PCsabi írta: Bob-bal fogadjatok egyet![]()
Érdekes szabály, de elhiszem neked. Ezzel az erővel egy elkapó felé szálló labdát se lehet leütni? Mondjuk az nem szabad labda, mindegy. Akkor is érdekes.Xanthor írta:Igen, szabálytalan az end zone-ban szándékosan beleütni a szabad labdába ("illegal bat", a pálya többi részén is szabálytalan,de ott csak az ellenfél end zone-jának az irályába azt hiszem). A szabály szerint a Lions-nak vissza kellett volna kapnia a labdát és a fumble helyétől megfelezni a távolságot.Bob_Marley írta: Azt hogy érted vissza kellett volna kapják a labdát? Nem akart vele elindulni és direkt kiütötte, hogy touchback legyen, ez szabálytalan? Szerintem baromi okosan csinálta, hogy nem akart hősködni, hanem higgadtan kitette.
Bob-bal fogadjatok egyetkanty írta:Tök mindegy, úgyis te nyersz.
Harmadik körben én húzhatok majd először, a te pickeddelfcbarca0827 írta:Ez kedves. Miért?
Ez kedves. Miért?PCsabi írta:Annak meg kifejezetten örülök, hogy fcb0827-é lett az első pick