jelwaz írta:Bob_Marley írta:De ha már jégkorong akkor ők is agyon lettek bucizva mikor kint voltak. Aki ott van az már letett valamit az asztalra. Kapunk háromszor öt gólt és???
Jól van hawer, látom más kávéház. De baromi nagy tiszteletlenség nem arra válaszolni, amit írtam, ha ennyire nem érdekel, akkor inkább hagyd figyelmen kívül. A hokisokat meg a szádra ne vedd, ők tisztességgel kijutottak, és amit letettek az asztalra, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit a futball válogatott nyújtott. Csak pofa van, pl. nagy fogadkozás Románia ellen, azt amit kaptunk az egy nagy lónemiszerv sem volt. Igen, a hokisok kikaptak 9-0-ra Kanadától, hagyjuk már, rohadtul nem ugyanaz, főleg egy sportban, ahol 40 kaput eltaláló lövés is van egy meccsen. Néha nem tudom, hogy csak trollkodsz vagy tényleg csak ennyi van benned.
Számomra meg az a felfoghatatlan, hogy kapunk 3x5-öt, azt akkor mi van. Ennél legalább 15 féle értelmesebb felvetés van. Ez lényegében egy perverzió, hogy milyen jó lesz a magyar himuszt hallgatni az EB-n, mert ha ez a szitu lesz, akkor ennyi örömünk lesz az egészben. És hogy akkor mi van? Ilyen teljesítmény mellet minden fociba ölt fillért sajnálok, és pl. baromira nem lenne jó, ha feleslegesen háttérbe szorulnának egyéb sportok (ez csak egy feltevés és példa arra, hogy nem feltétlenül csak önmagában annyi történik, hogy 5-0 azt cső).
Valóban nem olvastam el rendesen, mert kezdődött a meccs és most meg vezetnek ráadásul a kazahok is....
Én úgy gondolom, hogy a focistáink is kihozták a maximumot magukból, amennyit tudunk azt letesszük a pályára. A románok ellenin is úgy gondolom hogy a hajtás és küzdés az példaértékű volt és voltak lehetőségeink is a gólra.
Amiket írtál pedig jogos felvetések, hogy adott esetben elmegy a szponzorkedv, de ha kijutunk akkor biztos vagyok benne, hogy a csapat mögé áll nem egy befektető és akár a honi fociban is. Ha csak az EB-ig akkor addig, de már az is valami. Én azt nem rétem, hogy egy kijutást, hogy nem lehet pozitívként értékelni. Nem álomvilágnak gondolom, de egész egyszerűen pozitív hozadéka lehet és már ez örömteli.
Feltudom hozni hogy pl az írek hogy örültek az EB-n és 4:0-ra égtek....Vagy most a görgök egy gyalázatos szereplés végén megtapsolták a saját csapatukat, azért ezek elgondolkodtató dolgok. Én mindig azt mondom, hogy a szerencsétlenbe nem belerúgni kell jelen esetben a magyar futballba, hanem segíteni rajta. És minden lehetséges dolognak örülök, ami segítséget nyújthat.
Amiket írtál továbbra is leírom, hogy valós félelmek, de nem is rövidtávú dolgokban kell gondolkozni. Ha már eggyel több gyerek adja arra fejét, hogy inkább focizik már megéri egy Eb kijutás. Az hogy milyen edzőktől, akkor mondanám hogy ha van egy normálisan felépített terv, akkor szépen jöhetnének külföldi edzők, lennének kiválasztások. Ez nem holnap fog megvalósulni, de én meg ezt hangsúlyozom sokadjára, hogy egy kijutás űrtani nem árthat az egészen biztos és a nép, a focisták önbecsülését is visszahozhatja.
Kazahsztán.......
Azt még írni akartam, hogy a LEGJOBB harmadikként kijutni mi nem tisztességes? Románok ellen sem volt hú de nagy fogadkozás, a játékosok és az edző is elmondta, mik a reális célok. Döntetlen és Belfastban megpróbálni nyerni, 1 percen múlott....