Mondjuk Bob még reagálva a lentebbiekre, én értékeltem minden győzelmet, értékeltem a románok elleni idegenbeli X-et, sőt még az itthonival se volt nagy bajom.
De a többin mit értékeljek?
Azt,hogy az északírek ellen mindkét meccsen nyert helyzetből 1 pont lett meg? Bocs ezt nem értékelem.
Azt,hogy a görögök ellen is szereztünk a két meccs alatt 1 pontot? Jó a második tétnélküli volt (

), ezen mit értékeljek?
Románokról ejtettem szót, azt nem veszem elő.
Neharagudj de a papíron erősnek tartott ellenfelek ellen megszerezhető 18 pontból ha jól számolom 4et sikerült begyűjteni. Ezt tudjam értékelni? Ezt tudod mikor értékelném? Ha egy ténylegesen erős csoportban hozzuk ezt az erősebb csapatok ellen.
De itt 2 válogatott történelmi mélyponton van, Észak-Írek meg harapják a labdát. Mi is mélyponton vagyok az igaz...de egy győzelem ezen a 6 meccsen, bármelyiken, egy darab bravúr, ami a körülményeket nézve nem is az, egy darab győzelem kellett volna. Bocsánat, görögöket vegyük le, 4 meccsen 1 győzelem. Akkor már rég a kijutást ünepeltük volna.
Nekem ez hiányzott,és hajtogathatod,hogy nem reális elvárás...persze,hogy nem, de egy bravúr belefért volna, és elvárható.
Pl 2010-es VB-re Dániából hoztunk egy bravúrgyőzelmet. Vagy alig kaptunk ki a svédektől, portugáloktól itthon. Bravúrok.
Pl 2014-es VB-re itthon törökök elleni győzelem,idegenben X, bravúr.
2012es EB-ért levertük itthon a svédeket, ha jól emlékszem. Bravúr.
Bravúr sosem elvárás, csak megtörténik. Én ezt hiányoltam most, és ebben a csoportban még csak szó szerinti bravúrra se lett volna szükség. Csak egy hasonló erősségű válogatott elleni győzelemre.
Mindegy, késő bánat, sajnos ez történt, bízni kell, hogy hátha. Legyen itthon jó hangulat, akarjuk nyerni, mindegy-mindegy alapon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."