Mer' Ődegáár az mi?visca el barca írta: ellenben viszont a szlovénekkel, dánokkal, írekkel, nekik nincs egy klasszisuk sem.

Mer' Ődegáár az mi?visca el barca írta: ellenben viszont a szlovénekkel, dánokkal, írekkel, nekik nincs egy klasszisuk sem.
ellenben viszont a szlovénekkel, dánokkal, írekkel, nekik nincs egy klasszisuk sem.Bob_Marley írta:Erősek, jól fejelnek, biztos van gyors emberük is
Mindenhol vannak nemzetközi helyeken játszó focisták, csak sajnos nálunk nem.....Igazából az hogy mindenki mást szeretne is mutatja, hogy amúgy reménykedik az ember, de tényleg kevés az esély sajnos, s nem tudjuk melyik ujjunkba harapjunk...Én a dánoknál azt érzem, hogy ők nem sokkal jobbak mint mi. Nemrég tolták a románokkal és kikaptak nagyon simán. Szerintem a dán-szlovén csapat ellen lehet valamit keresni, mert egy szervezett nagyon fegyelmezett játékkal őket meglehet talán fogni.visca el barca írta:Bob,
sztem meg a dánok uo. nehezek mint a írek. krohn deli, wass, láthattuk mit tudnak a sevilla-celta kettősben, agger, eriksen, szóval tele vannak jó spílerekkel. én a csoportmeccsekből amúgy sem nem vonnék le túl sok tanulságot egy visszavágós párharcban sokkal jobban ki fog jönni h egyszerűen képzettebbek. az írek szinte teljes kezdője PL játékos, ott még ennyi esélyünk sem lesz. én talán a szlovénokat is elkerülném, ugye van két bomba kapusuk, aztán ha jól rémlik van nekik játékosuk a fio-kusen párosból is, vagy pl birsa aki tavaly (?) a milannál is volt. egyedül a norvégokat érzem foghatónak, ott talán nincs akkora különbség a két játékosállomány között.
És tényleg.visca el barca írta:a lettek a vb csoportunkban vannak, lehet rajtuk bosszút állni
A remény hal meg utoljára. Mindegyik erősebb, de talán a dánok és vagy az ìrek azok, akiken valami kissebb csoda folytán túljuthatunk. A másik kettőhöz nagyobb csoda kellene.Nero. írta:Mind a 4 csapat erősebb mint a miénk, ez nem is lehet kérdés. Szerencsével juthatunk csak tovább, de kétlem hogy sikerülne. Amúgy sajnálom a fiúkat, ez a tegnapi este igazi magyarosra sikerült. A desszert majd az lesz amikor a 94. percben bekapott bohócgóllal bukjuk végleg a kijutást.
http://index.hu/sport/futball/2015/10/1 ... b_kiemelt/" target="_blank
Én azért látok arra némi esélyt, hogy képes a csapat továbbjutni, de a realitás valóban az, hogy pl egy ír csapat adott esetben oda-vissza ver minket. Szurkolás és reménykedés meg szerintem a velejárója sajnos a focinknak jó ideje....és kézen fogva történik a kettő.mess2009 írta:más dolog szurkolni és reménykedni , más dolog a történtek és a realitás alapján értékelni a csapatot.
ami engem illet azt látom, hogy a mai válogatottunk nem képes,... pontosabban nincs meg a képessége túljutni a selejtezőkön. én így látom de remélek, és szurkolok ezerrel.
86 óta minden selejtezőn kiestünk, egyiknek sem lett pozitív hatása, ugyanott tartunk. Lehet mégsem a kiesés a legjobb recept a fejlődésre, nem lenne rossz kipróbálni a másik utat is.jelwaz írta: Csak nem őrülök meg a kieséstől, sőt remélem, hogy pozitív hatása lesz. Pozitívabb, mint a kijutásnak.
A pótselejtezőket november 12–14. és 15–17. között bonyolítják le. A párosításokat vasárnap, október 18-án 11.20-kor sorsolják ki az UEFA nyoni központjában. A pótselejtezőn lesz kiemelés, az UEFA-koefficiens rangsorol. Ezt az európai szövetség szerdán teszi közzé.Normandia írta:Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?Bob_Marley írta:Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Hasonlóan látom én is és erről írtam én is, hogy apró lépésekben hosszútávon lehet csak gondolkozni. 10-15 éves ütemterv, kizárólag külföldi szakemberekkel és megfelelő kiválasztás révén odalehet érni.crixus
Gondolom nehéz elképzelni, hogy minden ellenérzés ellenére az ember szurkol a csapatának. Minek szurkolnék a magyar csapat kiesésének? Csak nem őrülök meg a kieséstől, sőt remélem, hogy pozitív hatása lesz. Pozitívabb, mint a kijutásnak. Ha meg kijutunk pótselejtezőn keresztül, akkor még jobb is, mint a legjobb csoport harmadikként. Te fanyalgónak hívsz, én meg unom, hogy mennyi szrt akarnak lenyomni a torkomon.Rossz kerettel, de jó csapattal egy szavam se lenne.MessiNeymarSuarez írta:Szánalom amit sokan csinálnak...Nyilván nem ez a legjobb magyar vállogatott, nekem sem a legnagyobb kedvencem, de akkoris a "miénk"...Szóval szurkolni kell nekik, nem pedig ellenszurkolni...
Mellesleg a mostani vállogatotton lehet legalább látni azt, hogy valamilyen szinten hajt is, és küzd.
Sok "kis ország" szurkolói még 2-3 gólos hátrányban is nagyban támogatja a csapatát, és vígan énekelnek, itt meg a károgás megy sok helyen.
Ha a kijutás közelében sem vagyunk, akkor az a baj, ha meg nagyon közel vagyunk a kijutáshoz, és dupla esélyünk van (értsd legjobb csoportharmadik + pótselejtező), akkor meg az a baj...
Ha EB-t nyernénk akkor meg az lenne a baj hogy nem 6-0-ra vertünk egy Spanyolországot, hanem csak egy utolsó perces fejesgóllal?
Mindegy, reméljük nem a legnehezebb ellenfelet kapjuk(pl ukránokat), és akkor mindent meg kell tenni azért, hogy tovább jussunk.
A probléma ott van, hogy stadionokat építünk, nem futballpályákat. A legkisebb korosztálynál kellene kezdeni, profi, külföldi segítséggel újratervezni az utánpótlásunkat. Az a nagy baj a magyar futballal, hogy mindig egyből akarunk jó eredményt, alapok nélkül.Bob_Marley írta: ...
Mind a kettő verhető lenne, ha....MessiNeymarSuarez írta:UEFA együttható vagy mi alapján.Normandia írta: Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?
Szerintetek egy Dánia, Bosznia ellen mennyi esélyünk lenne/lesz?