Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A beépített ügynökünk gondoskodik róla, hogy ne legyenek ellenfeleink, de most a Reál ellen pont jó lenne, ha azok lennének.
Amikor pedig nem sikerült 10-ből 3-szor lesre állítani egy meccsen Bappet, akkor 30 métert futott a kapusunkkal szemben zavartalanul és lődözte a gólokat. Senkit nem fog érdekelni, ha 5ször lesre tesszük, majd egyetlen egyszer nem és azzal nyernek. Ellene (+Vini) én nem örülök a feltolt védelemnek.gránit írta: Minden tehetsége ellenére is folyamatosan lesre állítottuk az előző szezonban, és azóta is gyűjtögeti a lesgólokat is, egyelőre nem nagyon tanul ezekből. De egy bitang nagy játékos.
Nem lenézve, de inkább azért tűnik így, mert a Realban nincs aki kiemelkedő teljesítményt hozna. És igazából a gólok, amik kiemelik. Ha mondjuk Torres lőtte volna nálunk a büntetőt, sokkal jobb lenne a gól/perc mutatója (65 vs 75) a franciánál, de akár Raphinhát is ide lehetne venni (75vs79). És nálunk azért nem egy emberre van kihegyezve a támadójáték.Troym írta: ↑2025.09.25. 09:20:42Mbappe szerintem top3 lesz a következő aranylabdán, nehezen látom, hogy a franciák ne jutnának VB-n a 4 közé és a madridi szezonja sem fog megállni 40 gól alatt, attól függ aranylabdás lesz-e teknős úr, hogy a franciák, spanyolok, vagy argentínok nyerik a vb-t (én másban nem nagyon látom az aranyat, nálam a brazilok, angolok, hollandok, németek egy polccal lejjebb vannak és NL győzelmük ellenére a portugálok is)
Ha a sérülések mindenkit elkerülnek, akkor francia VB győzelem esetén szerintem ő nyeri, spanyol esetén Yamal, argentín esetén Alvarez, mert szerintem ez már nem Messi vb-je lesz.
Ezzel egyetértek.gránit írta: ↑2025.09.24. 22:10:40Mellette eltett még 5 akciógólt, amivel nálunk önmagában házi gólkirály lenne most.
Nyugodtan el lehet ismerni a tehetséget a másik oldalon is. Ők azért fújnak Yamalra, mert félnek tőle, mint a tűztől. Mi ne essünk a bizonytalanok hibájába. Minden tehetsége ellenére is folyamatosan lesre állítottuk az előző szezonban, és azóta is gyűjtögeti a lesgólokat is, egyelőre nem nagyon tanul ezekből. De egy bitang nagy játékos.
Mellette eltett még 5 akciógólt, amivel nálunk önmagában házi gólkirály lenne most. Függnek is tőle eléggé, ha kidőlne, nem nagyon látom, kivel tudnák pótolni.Leon írta: ↑2025.09.24. 21:41:47Tényleg durván bekezdett. 7 meccs alatt 5 tizenegyes, erre még a tizi király CR7 is elismerően csettintene...gránit írta: ↑2025.09.23. 23:27:51Mbappé durván bekezdett. Ha nem sérül le, ez az ő nagy szezonja lehet. Valószínűleg fűti az is, hogy a PSG a távozása után rögtön felért a csúcsra, ez azért elég ciki lehet neki. Kemény dió lesz ez a Madrid, még jó, hogy az Atleti csupa középszerre pazarolta el azt a rengeteg pénzt, amit elköltött.
Tényleg durván bekezdett. 7 meccs alatt 5 tizenegyes, erre még a tizi király CR7 is elismerően csettintene...gránit írta: ↑2025.09.23. 23:27:51Mbappé durván bekezdett. Ha nem sérül le, ez az ő nagy szezonja lehet. Valószínűleg fűti az is, hogy a PSG a távozása után rögtön felért a csúcsra, ez azért elég ciki lehet neki. Kemény dió lesz ez a Madrid, még jó, hogy az Atleti csupa középszerre pazarolta el azt a rengeteg pénzt, amit elköltött.
Erősíteni nem csak erősebb csapatokból lehet, hanem kisebb csapatok húzóembereivel is. Raphinha, Olmo, Joan García, Koundé, ter Stegen, Pedri, Araújo honnan érkeztek? Leeds-ből, Lipcséből, Espanolból, Sevillából, Mönchengladbach-ból, Las Palmas-ból, Boston Riverből. A Real Madrid milyen csapatokból is szemezgetett az elmúlt években? Benfica, Monaco, Rennes, Fenerbahce, River Plate, Espanol, Bournemouth, Palmeiras... Egyáltalán nem csak top csapatok játékosai jelenthetnek erősítést.Chino írta: ↑2025.09.24. 16:13:45Az igazolások minősége pedig nem feltétlenül az ő hibájuk. Topjátékosokat vagy amiatt nem nagyon tudnak hozni, mert az Atma visszalépés nekik, vagy a bérük olyan magas, hogy nem fér bele. Alvarezen kívül nem tudom mikor hoztak olyan játékost, aki jobb csapatból kevesebb fizuért érkezett.