Nero. írta:Jorquera és Pinto voltak olyan kapusok akik "padon ültek", egy olyan kapus aki megkapja a Bajnokok Ligáját és a Király-kupát telibe úgy hogy a hibátlan Claudio Bravo vetélytársa, az nálam sehol sem második számú kapus. Amúgy Enrique korábbi csapatainál mindig ugyanez volt a rendszer, kétlem hogy itt bárkinek is beígérték volna az "elsőszámu" szerepkört, max. Zubi, de az már nem ő dolga.
Olyanról nem is beszélve, hogy egyikük a válogatottjukban is kezdő (csapatkapitány is mellé), a másikuknak meg esélye sincs odaérni. Vagy hogy Bravonak egy hisztije nem volt még, a németnek meg kijut szezononként 2-3 (nyilatkozatok, klub VB stb.)
+1
Véleményem szerint, én nagyon bírom a németet, és nagyon nagy tehetség, de szerintem ha valaki pampoghatna az max Bravo, mert ő neki volt rendes kára ebből a dologból:
BL győzelemtől megfosztás, ami azért egy Real Sociedadból jövő kapusnak szerintem nem kis álom, arról nem is beszélve hogy egy percet sem védhetett még BL-ben, nem érezhette át azt az érzést hogy milyen BL-ben védeni.
Ehhez képest ter Stegen már bajnokin is védhetett.
Én amúgy meghagynám a szokásos felállást, annyi változással, hogy a tavaszi BL meccsek előtti 1-2 bajnoki meccsre beállítanám már Stegent, hogy ne 0 km-esen kelljen egy Atleti-Bayern-Real stb ellen védenie.
Ha már Stegen, és róla is mondjak jót:
Amikor jött, eléggé bakizott pl a PSG ellen, DE utána szépen összeszedte magát, és hatalmas védéseket mutatott be főleg tavasszal, úgy hogy előtte 1 hónapot padozott, azért az nem kis szó, főleg hogy még nem is beszélhetünk úgy igazán kiforrott kapusról.