Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor mégiscsak vegyük meg Neymart 40 millióért, ha jól tudom neki is volt vmi ilyen botránya.gergo9 írta:Amúgy Cesc ezt hol szedhette össze mert addig nem nagyon jött olyan infó hogy sérült?
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/l ... ok-2085180
Nah Ferdinand is. Hihetetlen.
Giggs,Rooney,Rio,Anderson,Nani régebben Cé. Esküszöm ez a sikerek titka. Dgni kell érte mindent ami mozog. Cselzibe is Ashley Cole vagy Terry is említhető.
Az Arsenalnál ezért nem megy ott sok a kiskorú illetve Wengerrel nem ugyanolyan![]()
Kiderült, hogy fake...gergo9 írta: Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.
márha nem vmi fake account.
Sőt, még az emlegetett Inter és érdeklődik a francia iránt. De annyi esze kell, h legyen a vezetőségnek, h nem engedhetnek el minden kulcsembert egy nyár alatt, főleg minőségi pótlás nélkül. Bár már abban is ők a felelősök, h idáig fajult a helyzet.ab1daL írta:Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Ha érkezne, akkor azt jelentené, hogy Nasri maradhat az Arsenalban.
Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Ha érkezne, akkor azt jelentené, hogy Nasri maradhat az Arsenalban.
egy ilyen kezdő lehet is :messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott.
Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.@OfficialDiaby2 Abou Diaby
-cesc is off.. nasri 50/50. clichy as well deffo off.
Hát igen...! Sajnos az Arsenal is hasonlón csúszik lefelé a bizonyos szakadékon. Nagyon remélem hogy rám cáfolnak, és az eddig!! nem túl fényes nyár után végre nyernek egy trófeát!Game90 írta: De legalább Wenger jól érzi magát:
Kicsit sok belső középpályás lesz már a Liverpoolban, amúgy jó fogás és legalább brit játékosokat igazolnak.ab1daL írta:A Liverpool megegyezett a Blackpoolal Charlie Adam ügyében, orvosi vizsgálatokra várják már Liverpoolban.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ol-2084842
Úgy selejt, hogy az Arsenalnak nem kellenek, de máshova azért beférnének.Varatrix írta:Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Azért igazolgattak ők rendesen az elmúlt években is: Anelka, Ivanovic, Malouda, Bosingwa, Zsirkov, Ramires, Luiz, Torres. Meg az előző átigazolási szezont is sikerült 100 millió mínusszal zárniTocy írta: Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.
Aha, persze, azért volt tavaly nyáron az egész sajtó azzal hangos, hogy a Barca mennyire negatívba ment Laporta alatt...Barcaman1993 írta: Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.
Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.Asys írta:Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer isDe témánál maradva, ahogy d is írta és én is céloztam rá, az orosz az elitbe tornázta fel a Chelsea-t helyes marketinggel , tudatosan építette, fel és azt kell alapul venni egy klub esetében, hogy mennyire erős szurkolói bázisa van márpedig a kéknek mostanra lett, ilyen Európában és a Távol-Keleten is.
Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer isBarcaman1993 írta:A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...Barcaman1993 írta:Hát azért ez sem teljesen igaz. A Chelsea ugyanaz a kategória, mint a City. Jött egy gazdag "gyerek" fölvásárolt pár sztárt és akkor egy a béka feneke alatt lévő csapatból csináltak egy bajnoki címért versenyző gárdát. Ezek a csapatoknak sztem vége lesz, amikor elmennek majd a milliárdosok. Visszaesnek ugyanarra a szintre, ahol korábban voltak.
Az Inter, a Bayern és a Real teljesen más tészta. Ezek a klubok tradíciókkal rendelkeznek. Ők azért mindig ott voltak a világ elitjében. Persze amit a Real csinál azt szintén elítélem, mert 250 millát költeni 1 nyár alatt. Siralmas az egész. Viszont az Inter és a Bayern teljesen más tészta a Realhoz képest is. A Bayernnél teljesen más profil van (és egyben az egész német bajnokságban), mint Európa többi nagyobb csapatánál. A német bajnokság egy vicc. Teljesen 1 csapatos bajnokság. Persze most jön az, hogy az elmúlt 5 évben 4 különböző bajnok volt. Ez igaz is, de Európában meghatározó szerepe egyedül a Bayernnek van. Az ő játékoskeretük messze kiemelkedik a többiekétől és sokkal könnyebb elcsábítani a német bajnokság legjobbjait, mintha rajtuk kívül lenne még 1-2 ugyanolyan erős szintű csapat. És ugye ennek a köszönhetően a sok pénz egyedül a Bayernnél van. De ők még mindig nem csinálják ugyanazt, mint az előbb említett csapatok. Nem vásárolják össze a fél világot. Aztán áttérve az Interre, ez volt az a csapat amelyik a legtöbbet húzta a callipoliból. Nevető 3-ként a játékosok valódi árértéke alatt el tudta hozni a riválisok legjobbjait. Aztán jött az Ibra transzfer, amiből megvették Etot, Militot, Sneijdert, amivel a csapat ütőképes lett. Úgyhogy a klubbok között nagyon sok eltérés van, mégha ugyanolyannak tűnnek a módszereik is.