Alexander Hleb
-
- Entrenador del Barça
ugy latom h mind2otoknek van egy kis igazatok, sztem is nagyon jo hleb, technikas, jol kezeli a labdat, sztem ha nem jon silva akkor szinte biztos h kezdo lesz,abszolut semmi gond nincs vele, dani alves utan a 2ik legjobb igazolasunk a feherorosz, az a baj h itt sokan szimpatia utan itelik meg 1-1 jatekos jatektudasat, ez el is mond mindent a hozzaerteserol ehhez a sporthoz, meg ugy altalaban a mentalitasarol...
kicsit off. ami messit illeti, jo nehanyan sztem is atestek a lo tuloldalara vele kapcsolatban, nem tudom megerteni h miert nem tudnak a foldonmaradni, olyanok vagytok eskuszom mint az olaszok, nektek vmi vagy nagyon jo v nagyon rossz, kozeput nincs, onnantol kezdodik a problema ha messi is elhiszi magarol h o a legjobb, onnan csak sullyedni fog...igen, neha tenyleg jobban tenne ha passzolna, pl a getafe elleni szupergoljanal meg tavaly, sztem le kellett volna passzolnia eto'onak, es nem meg tolni egyet a kapus mellett, persze gol lett igy o lett az isten, de sokkal egyszerubb es eszszerubb lett volna ha lepasszoja a tokuresen allo eto'onak. semmivel sem lett volna rosszabb jatekos ha leadja, max nem sztarolja ennyire a vilag... bocs az offert de muszaj volt reagalnom, igerem messi topicjaban folyatjuk:D
kicsit off. ami messit illeti, jo nehanyan sztem is atestek a lo tuloldalara vele kapcsolatban, nem tudom megerteni h miert nem tudnak a foldonmaradni, olyanok vagytok eskuszom mint az olaszok, nektek vmi vagy nagyon jo v nagyon rossz, kozeput nincs, onnantol kezdodik a problema ha messi is elhiszi magarol h o a legjobb, onnan csak sullyedni fog...igen, neha tenyleg jobban tenne ha passzolna, pl a getafe elleni szupergoljanal meg tavaly, sztem le kellett volna passzolnia eto'onak, es nem meg tolni egyet a kapus mellett, persze gol lett igy o lett az isten, de sokkal egyszerubb es eszszerubb lett volna ha lepasszoja a tokuresen allo eto'onak. semmivel sem lett volna rosszabb jatekos ha leadja, max nem sztarolja ennyire a vilag... bocs az offert de muszaj volt reagalnom, igerem messi topicjaban folyatjuk:D
MIről beszélsz ember , ha Messi a pályán volt , volt foci , ha nem nem volt semmi. Az ő teljesítményét nem gólokban kell mérniAndrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Hlebet jobban szeretem mint Messi-t , azért is mert ágyús is vagyok , ott mindenki megsiratta hogy elment , sokak szerint ő képviselte a szépfutballlt az arsenal játékában és ez így is van. Fogadjátok el h ő kezdő lesz , hiába csúnya , meg hiába "fehérorosz gyökér minek jött ide - ennyi idő alatt bizonyított , legalább Leo nak is fel kell vennie a gatyát.

Különben itt a legjobb adat. , amíg Messi egészséges volt az ősz folyamán a hátányunk 2 pont körül volt , Messi lesérült a Valencia ellen és a hátrány felugrott 7 pontra , Messi visszatért , a hátrány (a real gyengélkedésének is köszönhetően) 2 pontra esett , Messi újra megsérült a hátrány 8ra emelkedett néhány fordulón belül.
hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.
Szerintem nem lesz kezdő , mi nem a 4. hejre hajtunk , meg nem a csont kemény angol bajnokságban indulunk , akinek leginkább felkell kötnie a gatyát az Hleb... az angol bajnokságból ideigazolóknak nem sok babér szokott teremni. Gudy , Henry... pedig anno jobbak voltak ott mint Hleb.

Nemhiszem, h Hlebtől valaha is ilyet láttál volna. Pont rá mondod, h hangulatember?chi omega írta: hleb mint ellenpélda??? jó vicc ember! hleb 50 meccsenként lő egy gólt kb, a legnagyobb hangulatember. ha épp rossz kedve van, akkor csak sétálgat a pályán, és nem csinál semmit.

De azt nemértem, h miért kezded el Hlebet támadni csak azért, h valami kis tizenöt éves hülyegyereknek bizonyítsd az igazad. Ilyennel nem érdemes foglalkozni.
- miihii
- KHAL
Andrisveres!
Azért mert te nem csíped Messit,nem kéne sületlenségekkel dobálóznod!
Ha vki úgy tud labdát vezetni,h 15 centinél nem kerül messzebb a lábától a labda,akkor elsősorban ne a passzokkal operáljon,arra ott vannak a többiek (Xavi,Ini,HLEB,stb...).Nekem nagy élmény azt nézni,ahogy rendre 3-4 védő lábát gubancolja össze,szinte lehetetlen szabályosan szerelni.Emlékeim szerint azért ő össze szokott játszani a társaival,a gyors-rövidpasszos játék megy neki.
A Güizával való hasonlat nem ül,mert sztem nem csak azt a Maradona gólt lőtte tavaly.De ha szted Géza a világszínvonalú focista,mert gólkirály lett a Mallorcából,akkor miért a Fenernek kellett és nem vmelyik nagy csapatnak?
Utálod h kihasználja h a térdéig ér az ellenfeleknek?Miért,mit kellene csinálnia,menjen fel fejelni???
Apám,ezt nem lehet megtanulni,erre születni kell.Alacsony,tehát lent van a súlypontja,ez párosul ezzel a káprázatos labdavezetési technikával,na meg nem épp a leglassabb playa a földön...
Ezt a duzzogásos dolgot kategorikusan elutasítom,érthetőbben:ez baromság!
A játékosmegfigyelők vajon miért szúrták ki szted anno Leo-t?Meglátták benne AZT.Kiszúrták,h érdemes beleinvesztálni,meg fogja háláni a törődést.Ha pölö a Kenyér akkora playa lett volna kiskorában,akkor tuti,h őt is elhozták volna az akadémiára.De nem!Ez azért jelent vmit sztem.
Az Anris összevetésed meg azért sántít a tavalyi szezonról,mert a pályán mutatott játék alapján sztem ég és föld a 2.Ne csak a statikat nézegesd,hanem a meccseket is.Ki volt a veszélyesebb játékos?Melyik tett le több szépséget,akarást,alázatot,hajtást az asztalra?Sztem magasan Leo volt az.Titi finoman szólva is szürke szezont,játékot produkált,nem volt benne meg az a tűz,ami kellene.Ezzel szemben az argentin minden meccsén hozta magát,veszélyes volt,megfoghatatlan,látszott rajta az akarat.De társak nélkül nehéz ezt a játékot űzni,de ő megpróbálta legalább!És itt vissza is kanyarodtam kicsit erre az általad felvetett önzőségre.
De te a szemellenződtől ezt biztos nem láttad...
Hleb-Alves összjáték jobb,mint Messi egyedüli játéka?
Sztem ha nézted volna a felkészülési meccseket,akkor láthattad volna,h Leo nagggyon jól megértette magát Danival,volt ÖSSZJÁTÉK köztük!Szal ez a felvetés nem tényszerű,csak puszta sárdobálás.
Mindenkinek meglehet a saját véleménye,ezt tiszteletben tartom.De csak szimpla ellenszenv miatt ne vagdalkozzunk már butaságokkal a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSÁRA!
De ha ez elfogult kijelentés lenne,akkor átfogalmazom: a világ leendő legjobb játékosára
Írtad,h ágyús párti vagy,ott szeretted meg Hlebet.Ezzel kapcsiban cs annyit,h itt viszont a többség BARCA fan és nem sok spant fogsz szerezni azzal,ha a legjobbunkat leszólva (koholt vádakkal!) isteníted a saját playádat.Nem kell szeretned Leot,szurkolj cs nyugodtan Alexnek (én is már ezt teszem,annak ellenére,h nem sokat tett le még nálunk az asztalra...) ,de ne az előbbi kárára.Lehet úgy is szurkolni,h nem kell közben a másikat jogtalanul fikázni!
RESPECT!!!!
Huhh,ez pöttyet hosszú lett
Azért mert te nem csíped Messit,nem kéne sületlenségekkel dobálóznod!
Ha vki úgy tud labdát vezetni,h 15 centinél nem kerül messzebb a lábától a labda,akkor elsősorban ne a passzokkal operáljon,arra ott vannak a többiek (Xavi,Ini,HLEB,stb...).Nekem nagy élmény azt nézni,ahogy rendre 3-4 védő lábát gubancolja össze,szinte lehetetlen szabályosan szerelni.Emlékeim szerint azért ő össze szokott játszani a társaival,a gyors-rövidpasszos játék megy neki.
A Güizával való hasonlat nem ül,mert sztem nem csak azt a Maradona gólt lőtte tavaly.De ha szted Géza a világszínvonalú focista,mert gólkirály lett a Mallorcából,akkor miért a Fenernek kellett és nem vmelyik nagy csapatnak?

Utálod h kihasználja h a térdéig ér az ellenfeleknek?Miért,mit kellene csinálnia,menjen fel fejelni???

Ezt a duzzogásos dolgot kategorikusan elutasítom,érthetőbben:ez baromság!

A játékosmegfigyelők vajon miért szúrták ki szted anno Leo-t?Meglátták benne AZT.Kiszúrták,h érdemes beleinvesztálni,meg fogja háláni a törődést.Ha pölö a Kenyér akkora playa lett volna kiskorában,akkor tuti,h őt is elhozták volna az akadémiára.De nem!Ez azért jelent vmit sztem.
Az Anris összevetésed meg azért sántít a tavalyi szezonról,mert a pályán mutatott játék alapján sztem ég és föld a 2.Ne csak a statikat nézegesd,hanem a meccseket is.Ki volt a veszélyesebb játékos?Melyik tett le több szépséget,akarást,alázatot,hajtást az asztalra?Sztem magasan Leo volt az.Titi finoman szólva is szürke szezont,játékot produkált,nem volt benne meg az a tűz,ami kellene.Ezzel szemben az argentin minden meccsén hozta magát,veszélyes volt,megfoghatatlan,látszott rajta az akarat.De társak nélkül nehéz ezt a játékot űzni,de ő megpróbálta legalább!És itt vissza is kanyarodtam kicsit erre az általad felvetett önzőségre.
De te a szemellenződtől ezt biztos nem láttad...

Hleb-Alves összjáték jobb,mint Messi egyedüli játéka?

Mindenkinek meglehet a saját véleménye,ezt tiszteletben tartom.De csak szimpla ellenszenv miatt ne vagdalkozzunk már butaságokkal a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSÁRA!

Írtad,h ágyús párti vagy,ott szeretted meg Hlebet.Ezzel kapcsiban cs annyit,h itt viszont a többség BARCA fan és nem sok spant fogsz szerezni azzal,ha a legjobbunkat leszólva (koholt vádakkal!) isteníted a saját playádat.Nem kell szeretned Leot,szurkolj cs nyugodtan Alexnek (én is már ezt teszem,annak ellenére,h nem sokat tett le még nálunk az asztalra...) ,de ne az előbbi kárára.Lehet úgy is szurkolni,h nem kell közben a másikat jogtalanul fikázni!
RESPECT!!!!
Huhh,ez pöttyet hosszú lett

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
"aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját"Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Amugy meg Messinek 10 korától kinyalták a valagát Hleb meg 1 kumplival tanult focizmi sokkal rögöseb úton jutott el a barcáig nem akadémián nyomatták neki meg Messinek! + az arsenal játéka teljesen más volt ott Hleb sokkal jobban vissza volt vonva mint itt a barcelonában a másik ok meg h túl önzetlen.
: DDDDDDDDDDDD
úristen, buta ember.
messi az egyetlen a tavalyi barcából, aki minden meccsen igyekezett a maximumot hozni, és többnyire sikerült is. güiza gólkirályi címe szép, de güiza 27 éves, messi 21. messi minden évben lesérül minimum 2 hónapra, és ha lehet, akkor kétszer.
hleb mint ellenpélda??? jó vicc ember! hleb 50 meccsenként lő egy gólt kb, a legnagyobb hangulatember. ha épp rossz kedve van, akkor csak sétálgat a pályán, és nem csinál semmit.
nem értesz a futballhoz, ne nevettesd ki magad.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
A topic neve: Alexander Hleb 

Messi a világ legjobbja. Lehet nem szeretni de olyat nem mondj ami nem igaz, 1szer nem láttam duzzogni! A Getafe elleni gójánál önző volt de ekkora golt 5,10 éve nem lőtt senki. időnként önző de passzol, hleb nem ér 15 milkát ugyan jo játékos de messi más kategoria, Güiza is remek játékos és tavaly gólkirály lett de ő is más kategoria. Az meg h fésüli a haját... hát fésülje ha ettöl ijen josocio66 írta:nem kötelező szeretned Messit,bár szerintem ezzel kisebbségben vagy a futballszurkolók körében. Ez az önzőség meg egyszerűen nevetséges. Amikor tavaly a Getafe ellen meglőtte élete gólját,úgy hogy a félpályáról indulva kicselezte az egész védelmet,akkor te azt mondtad hogy hú de önző? nem hiszem.ha meg tudja csinálni,mert zseni akkor miért ne csinálná meg? ennyi erővel Maradona,Pelé is önző volt,nem?Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Amugy meg Messinek 10 korától kinyalták a valagát Hleb meg 1 kumplival tanult focizmi sokkal rögöseb úton jutott el a barcáig nem akadémián nyomatták neki meg Messinek! + az arsenal játéka teljesen más volt ott Hleb sokkal jobban vissza volt vonva mint itt a barcelonában a másik ok meg h túl önzetlen.
- Bogi63
- Capitá del Barça
1000 bocs és 100 anyamedve..MessiFan írta:Ezt nem az olimpia topicba kellene?Bogi63 írta:Messi az Isten!!! Most is lőtt egy gólt az Elefántcsontpartiak ellen.

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Ezt nem az olimpia topicba kellene?Bogi63 írta:Messi az Isten!!! Most is lőtt egy gólt az Elefántcsontpartiak ellen.

-
- Jugador del Barça
Sráácok minek kell Messit fikázni inkább örüljünk, hogy Hleb ilyen jól teljesít 
Messi a vliág egyik legjobb játékosa, miért ne lehetne önző ha képes megverni 3 védőt akkor miért passzoljon... vigye kapura és rúgjba be ennyi nincs ezzel semmi baj:D. Amúgy még sose láttam duzzogni a pályán és tehetségéhez képest nagyon szerény és szimpatikus.
Rohadtul örülök Hleb teljesítményének de arról szó nincs ,hogy Messit kiszorítja, meglesz az ő helye is a pályán nem kell aggódni.

Messi a vliág egyik legjobb játékosa, miért ne lehetne önző ha képes megverni 3 védőt akkor miért passzoljon... vigye kapura és rúgjba be ennyi nincs ezzel semmi baj:D. Amúgy még sose láttam duzzogni a pályán és tehetségéhez képest nagyon szerény és szimpatikus.
Rohadtul örülök Hleb teljesítményének de arról szó nincs ,hogy Messit kiszorítja, meglesz az ő helye is a pályán nem kell aggódni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Lehet, hogy te Messit önzőnek tartod, de nézd meg, hogy ma kik a legjobb focisták:C.Ronaldo, Kaká és Messi. Egyik se az a fajta, hogy halálra passzolja magát, de kellenek az ilyen játékosok! Hleb szerintem meg túl önzetlen. Elismerem jól focizik, de iszonyú kevés gólt lőtt a posztján az Arsenalban, mert az egy az egyes szituációban is csak passzol, és habár jó a rúgótechnikája nem lő, csak 10 méterről, mert inkább passzol. Nem hinném, hogy ez sokkal jobb lenne, minthogy lőjön akár 20m-ről mint Eto'o, nem véletlen ő az egyik leg gólerősebb csatár, mert a kapu előtt önző. Ezt így kell csinálni, és ne mondd nekem, hogy csúnya volt Messi gólja a Getafe ellen!
hát emellett nem lehet elmenni. Tiszteletben tartom/tartjuk a véleményed, de egy két dolgot hozzáfűznék. Messi örüljön hogy egyáltalán a térdéig ér az embereknek, hála a csodabogyóknak. Meccsenként megsértődik, duzzog? Egyre nem emlékszem!!! Önző? Aláírom, hogy többet passzolhatna, de megmondom őszintén addig nem zavar ez, amíg 10-ből 9szer belövi ezeket, mert már előre bennt látom a labdát, hogy bennt van a kapuban, mikor jobbról balra betör a 16-nál, és simán passzolhatna! Hleb-el meg össze se hasonlítanám! Hleb szorgalmas, van tehetsége hozzá, de Ő megtanult focizni (ahogy te is mondtad, hogy krumplival vagy mivel azt nem tudom), míg Messi TEHETSÉG. Van különbség a kettő között, és ezt lehet is látni a játékukról, mert míg Hlebet azért szeretik mert alázatos és kitartó játékos, addig Messi egy istenadta tálentum, a foci igazi művésze. Nem kötelező szeretni, de ha szép focit akarsz nézni, akkor figyelj erősen mikor nála a labda (lehet Hleb varázsolja oda nekiAndrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?

nem kötelező szeretned Messit,bár szerintem ezzel kisebbségben vagy a futballszurkolók körében. Ez az önzőség meg egyszerűen nevetséges. Amikor tavaly a Getafe ellen meglőtte élete gólját,úgy hogy a félpályáról indulva kicselezte az egész védelmet,akkor te azt mondtad hogy hú de önző? nem hiszem.ha meg tudja csinálni,mert zseni akkor miért ne csinálná meg? ennyi erővel Maradona,Pelé is önző volt,nem?Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
-
- Jugador d'estrella
arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Nem hiszem, hogy Leoval kell majd megküzdenie a kezdőbe kerülésért.
Ha jól tudom mind a két szélen bevethető, én erre a rugalmasságára vagyok kíváncsi.
Amúgy dolgos, robabnékony, ügyes játékos. Lehetőségeinkhez, és szükségleteinkhez mérten nagyon jól járunk vele, szerintem.

Amúgy dolgos, robabnékony, ügyes játékos. Lehetőségeinkhez, és szükségleteinkhez mérten nagyon jól járunk vele, szerintem.

- MeNnOn
- Jugador del Barça
Andrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Hlebet jobban szeretem mint Messi-t , azért is mert ágyús is vagyok , ott mindenki megsiratta hogy elment , sokak szerint ő képviselte a szépfutballlt az arsenal játékában és ez így is van. Fogadjátok el h ő kezdő lesz , hiába csúnya , meg hiába "fehérorosz gyökér minek jött ide - ennyi idő alatt bizonyított , legalább Leo nak is fel kell vennie a gatyát.
minek jöttél ide ha arsenalos vagy, és a csapatlegjobbját kritizálod baszus ilyetmégnemláttam

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- isti010
- Jugador del Barça
Andrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Messi tavaly év 3. legjobb focistája lett.úgyhogy kétszer is volt sérült.már nemazé de hleb-nek mien adatai vannak a tavalyi idényről? nemtom hány meccs 4 gól ! húhh aranylabdát érdemel
-
- Jugador d'estrella
"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Hleb télleg jól tolta, de azért Messivel ne hasonlítsuk...

Messit ki hagyná ki?sztem a világon minden csapatba kezdő lenne...Alves+Messi 1ütt nagyon jól játszott a Hibernian és a Dundee ellen is zóval haggyuk ezt a Alves+hleb nagyon jót az 1 dolog h jók de hleb szerintem közel sincs olyan jó mint messi..Andrisveres írta:Én nem tudom , hogy kit kell majd kihagyni a csapatbol de Hleb kezdeni fog majdnem mindig , és nagy erősség lesz! Messi posztján nagyon jo volt remélem máshol is képes erre a teljesítményre , Alvessel nagyon jok voltak kiváncsi vagyok h Messi h jön majd ki Alvessel a pályán mert ha Hleb és Alves ilyen jok lesznek az lehett tüöbbet ér mint Messi egyedüli játékka mivel sztem kicsit önző.
A baj az h a bal oldal nagyon gyenge , mivel Abidal játszik , ha helyette Sylvinho lenne a pályán nagyon fellendülne ott a játék!
-
- Jugador d'estrella
Andrisveres írta:Én nem tudom , hogy kit kell majd kihagyni a csapatbol de Hleb kezdeni fog majdnem mindig , és nagy erősség lesz! Messi posztján nagyon jo volt remélem máshol is képes erre a teljesítményre , Alvessel nagyon jok voltak kiváncsi vagyok h Messi h jön majd ki Alvessel a pályán mert ha Hleb és Alves ilyen jok lesznek az lehett tüöbbet ér mint Messi egyedüli játékka mivel sztem kicsit önző.
A baj az h a bal oldal nagyon gyenge , mivel Abidal játszik , ha helyette Sylvinho lenne a pályán nagyon fellendülne ott a játék!
na mi van?már messisem elég jó?
adjuk el!6 millát talán érte is adnak...
te meg kezded feltalálni a messi nélküli barcát,rögtön a melegvíz után...
- Deus
- Boixos Nois
Hleb! Atttttyaúristen! Nagyon jól tolta!
az első félidő végén hogy szedte már szét a védőket
Ezután jött az eto'o gól 
Szvsz Pep nagyon jó edző! 2 olyan játékost szerzett meg, amely gyorsan beilleszkedik a csapatba, és jól játszanak.

Szvsz Pep nagyon jó edző! 2 olyan játékost szerzett meg, amely gyorsan beilleszkedik a csapatba, és jól játszanak.

-
- Jugador d'estrella
Én nem tudom , hogy kit kell majd kihagyni a csapatbol de Hleb kezdeni fog majdnem mindig , és nagy erősség lesz! Messi posztján nagyon jo volt remélem máshol is képes erre a teljesítményre , Alvessel nagyon jok voltak kiváncsi vagyok h Messi h jön majd ki Alvessel a pályán mert ha Hleb és Alves ilyen jok lesznek az lehett tüöbbet ér mint Messi egyedüli játékka mivel sztem kicsit önző.
Jaja ez így van.Nagyon jól játszik mindenhol ott volt!Megérti magát mindenkivel Xavival naon jól összejátszott akárcsak Pedritoval és meglőtte 1 Barcás gólját is így tovább!Ilúvatar írta:Teljesen megvagyok elégedve a Hlebbel. Nagyon jól focizik. Gyorsan megszokta az új csapatot, nem úgy mint Henry...
az az érzésem, hogy fog még mutatni nekünk valamit