Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MIről beszélsz ember , ha Messi a pályán volt , volt foci , ha nem nem volt semmi. Az ő teljesítményét nem gólokban kell mérniAndrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Hlebet jobban szeretem mint Messi-t , azért is mert ágyús is vagyok , ott mindenki megsiratta hogy elment , sokak szerint ő képviselte a szépfutballlt az arsenal játékában és ez így is van. Fogadjátok el h ő kezdő lesz , hiába csúnya , meg hiába "fehérorosz gyökér minek jött ide - ennyi idő alatt bizonyított , legalább Leo nak is fel kell vennie a gatyát.
Nemhiszem, h Hlebtől valaha is ilyet láttál volna. Pont rá mondod, h hangulatember?chi omega írta: hleb mint ellenpélda??? jó vicc ember! hleb 50 meccsenként lő egy gólt kb, a legnagyobb hangulatember. ha épp rossz kedve van, akkor csak sétálgat a pályán, és nem csinál semmit.
"aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját"Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Amugy meg Messinek 10 korától kinyalták a valagát Hleb meg 1 kumplival tanult focizmi sokkal rögöseb úton jutott el a barcáig nem akadémián nyomatták neki meg Messinek! + az arsenal játéka teljesen más volt ott Hleb sokkal jobban vissza volt vonva mint itt a barcelonában a másik ok meg h túl önzetlen.
Messi a világ legjobbja. Lehet nem szeretni de olyat nem mondj ami nem igaz, 1szer nem láttam duzzogni! A Getafe elleni gójánál önző volt de ekkora golt 5,10 éve nem lőtt senki. időnként önző de passzol, hleb nem ér 15 milkát ugyan jo játékos de messi más kategoria, Güiza is remek játékos és tavaly gólkirály lett de ő is más kategoria. Az meg h fésüli a haját... hát fésülje ha ettöl ijen josocio66 írta:nem kötelező szeretned Messit,bár szerintem ezzel kisebbségben vagy a futballszurkolók körében. Ez az önzőség meg egyszerűen nevetséges. Amikor tavaly a Getafe ellen meglőtte élete gólját,úgy hogy a félpályáról indulva kicselezte az egész védelmet,akkor te azt mondtad hogy hú de önző? nem hiszem.ha meg tudja csinálni,mert zseni akkor miért ne csinálná meg? ennyi erővel Maradona,Pelé is önző volt,nem?Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Amugy meg Messinek 10 korától kinyalták a valagát Hleb meg 1 kumplival tanult focizmi sokkal rögöseb úton jutott el a barcáig nem akadémián nyomatták neki meg Messinek! + az arsenal játéka teljesen más volt ott Hleb sokkal jobban vissza volt vonva mint itt a barcelonában a másik ok meg h túl önzetlen.
1000 bocs és 100 anyamedve..MessiFan írta:Ezt nem az olimpia topicba kellene?Bogi63 írta:Messi az Isten!!! Most is lőtt egy gólt az Elefántcsontpartiak ellen.
Ezt nem az olimpia topicba kellene?Bogi63 írta:Messi az Isten!!! Most is lőtt egy gólt az Elefántcsontpartiak ellen.
Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
hát emellett nem lehet elmenni. Tiszteletben tartom/tartjuk a véleményed, de egy két dolgot hozzáfűznék. Messi örüljön hogy egyáltalán a térdéig ér az embereknek, hála a csodabogyóknak. Meccsenként megsértődik, duzzog? Egyre nem emlékszem!!! Önző? Aláírom, hogy többet passzolhatna, de megmondom őszintén addig nem zavar ez, amíg 10-ből 9szer belövi ezeket, mert már előre bennt látom a labdát, hogy bennt van a kapuban, mikor jobbról balra betör a 16-nál, és simán passzolhatna! Hleb-el meg össze se hasonlítanám! Hleb szorgalmas, van tehetsége hozzá, de Ő megtanult focizni (ahogy te is mondtad, hogy krumplival vagy mivel azt nem tudom), míg Messi TEHETSÉG. Van különbség a kettő között, és ezt lehet is látni a játékukról, mert míg Hlebet azért szeretik mert alázatos és kitartó játékos, addig Messi egy istenadta tálentum, a foci igazi művésze. Nem kötelező szeretni, de ha szép focit akarsz nézni, akkor figyelj erősen mikor nála a labda (lehet Hleb varázsolja oda nekiAndrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
nem kötelező szeretned Messit,bár szerintem ezzel kisebbségben vagy a futballszurkolók körében. Ez az önzőség meg egyszerűen nevetséges. Amikor tavaly a Getafe ellen meglőtte élete gólját,úgy hogy a félpályáról indulva kicselezte az egész védelmet,akkor te azt mondtad hogy hú de önző? nem hiszem.ha meg tudja csinálni,mert zseni akkor miért ne csinálná meg? ennyi erővel Maradona,Pelé is önző volt,nem?Andrisveres írta:arra nem gondoltál még apukám h nem mindenki szerint messi a csapat legjobbja? ez az világ legjobb játékosa ez olyna mint az oszkár. Messi rúgott tavaly egy maradona gólt , Güiza meg meg gólkirály lett a Mallorcából. Nem látom be h jobban teljesített volna Messi mint Güiza. utálom a sok ilyen messi imádó ***** szurkolót. nem tetszik a focija h önző egy lábas kihasználja h midnenkinek a térdéig ér aztán meccsenként megsértődik , duzzog és nézni kell ahogy fésülgeti a aját. Olyan mint egy nagy gyerek Guardiolától is h fosott már,. NEM SZIMPATIKUS és kész? miért mötelező szertetnem?
Andrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Hlebet jobban szeretem mint Messi-t , azért is mert ágyús is vagyok , ott mindenki megsiratta hogy elment , sokak szerint ő képviselte a szépfutballlt az arsenal játékában és ez így is van. Fogadjátok el h ő kezdő lesz , hiába csúnya , meg hiába "fehérorosz gyökér minek jött ide - ennyi idő alatt bizonyított , legalább Leo nak is fel kell vennie a gatyát.
Andrisveres írta:"Már Messi sem elég jó" "meg Messi 1 isten-t is szoktam hallani" mondjátok azok után , tavaly neki is gyenge idénje volt és ezt számokkal lehet bizonyítnai: mivel luszminusz 1 gól ugyanannyi gólt rúgott mint henry úgy h kb csak 100 perccel játszott kevesebbet és úgy h ezek között több 11es is volt , illetve kevesebb gólpasszt is adott. Tavaly sztem ő is 1 kapal [auto_cenzúra] volt. és ezt az adatok is bizonyítják. Sztem ezek után természetes h Messiehz akárkit islehessen mérni mivel még nekii sem volt egyetlen olyna szezonja sem ami után cuppanthatnék. Messi sem Isten, legalábbis még nem. És az özönsőségről leszokhatna.
Messit ki hagyná ki?sztem a világon minden csapatba kezdő lenne...Alves+Messi 1ütt nagyon jól játszott a Hibernian és a Dundee ellen is zóval haggyuk ezt a Alves+hleb nagyon jót az 1 dolog h jók de hleb szerintem közel sincs olyan jó mint messi..Andrisveres írta:Én nem tudom , hogy kit kell majd kihagyni a csapatbol de Hleb kezdeni fog majdnem mindig , és nagy erősség lesz! Messi posztján nagyon jo volt remélem máshol is képes erre a teljesítményre , Alvessel nagyon jok voltak kiváncsi vagyok h Messi h jön majd ki Alvessel a pályán mert ha Hleb és Alves ilyen jok lesznek az lehett tüöbbet ér mint Messi egyedüli játékka mivel sztem kicsit önző.
A baj az h a bal oldal nagyon gyenge , mivel Abidal játszik , ha helyette Sylvinho lenne a pályán nagyon fellendülne ott a játék!
Andrisveres írta:Én nem tudom , hogy kit kell majd kihagyni a csapatbol de Hleb kezdeni fog majdnem mindig , és nagy erősség lesz! Messi posztján nagyon jo volt remélem máshol is képes erre a teljesítményre , Alvessel nagyon jok voltak kiváncsi vagyok h Messi h jön majd ki Alvessel a pályán mert ha Hleb és Alves ilyen jok lesznek az lehett tüöbbet ér mint Messi egyedüli játékka mivel sztem kicsit önző.
A baj az h a bal oldal nagyon gyenge , mivel Abidal játszik , ha helyette Sylvinho lenne a pályán nagyon fellendülne ott a játék!
Jaja ez így van.Nagyon jól játszik mindenhol ott volt!Megérti magát mindenkivel Xavival naon jól összejátszott akárcsak Pedritoval és meglőtte 1 Barcás gólját is így tovább!Ilúvatar írta:Teljesen megvagyok elégedve a Hlebbel. Nagyon jól focizik. Gyorsan megszokta az új csapatot, nem úgy mint Henry...
az az érzésem, hogy fog még mutatni nekünk valamit