Andrisveres!
Azért mert te nem csíped Messit,nem kéne sületlenségekkel dobálóznod!
Ha vki úgy tud labdát vezetni,h 15 centinél nem kerül messzebb a lábától a labda,akkor elsősorban ne a passzokkal operáljon,arra ott vannak a többiek (Xavi,Ini,HLEB,stb...).Nekem nagy élmény azt nézni,ahogy rendre 3-4 védő lábát gubancolja össze,szinte lehetetlen szabályosan szerelni.Emlékeim szerint azért ő össze szokott játszani a társaival,a gyors-rövidpasszos játék megy neki.
A Güizával való hasonlat nem ül,mert sztem nem csak azt a Maradona gólt lőtte tavaly.De ha szted Géza a világszínvonalú focista,mert gólkirály lett a Mallorcából,akkor miért a Fenernek kellett és nem vmelyik nagy csapatnak?
Utálod h kihasználja h a térdéig ér az ellenfeleknek?Miért,mit kellene csinálnia,menjen fel fejelni???

Apám,ezt nem lehet megtanulni,erre születni kell.Alacsony,tehát lent van a súlypontja,ez párosul ezzel a káprázatos labdavezetési technikával,na meg nem épp a leglassabb playa a földön...
Ezt a duzzogásos dolgot kategorikusan elutasítom,érthetőbben:ez baromság!
A játékosmegfigyelők vajon miért szúrták ki szted anno Leo-t?Meglátták benne AZT.Kiszúrták,h érdemes beleinvesztálni,meg fogja háláni a törődést.Ha pölö a Kenyér akkora playa lett volna kiskorában,akkor tuti,h őt is elhozták volna az akadémiára.De nem!Ez azért jelent vmit sztem.
Az Anris összevetésed meg azért sántít a tavalyi szezonról,mert a pályán mutatott játék alapján sztem ég és föld a 2.Ne csak a statikat nézegesd,hanem a meccseket is.Ki volt a veszélyesebb játékos?Melyik tett le több szépséget,akarást,alázatot,hajtást az asztalra?Sztem magasan Leo volt az.Titi finoman szólva is szürke szezont,játékot produkált,nem volt benne meg az a tűz,ami kellene.Ezzel szemben az argentin minden meccsén hozta magát,veszélyes volt,megfoghatatlan,látszott rajta az akarat.De társak nélkül nehéz ezt a játékot űzni,de ő megpróbálta legalább!És itt vissza is kanyarodtam kicsit erre az általad felvetett önzőségre.
De te a szemellenződtől ezt biztos nem láttad...
Hleb-Alves összjáték jobb,mint Messi egyedüli játéka?

Sztem ha nézted volna a felkészülési meccseket,akkor láthattad volna,h Leo nagggyon jól megértette magát Danival,volt ÖSSZJÁTÉK köztük!Szal ez a felvetés nem tényszerű,csak puszta sárdobálás.
Mindenkinek meglehet a saját véleménye,ezt tiszteletben tartom.De csak szimpla ellenszenv miatt ne vagdalkozzunk már butaságokkal a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSÁRA!

De ha ez elfogult kijelentés lenne,akkor átfogalmazom: a világ leendő legjobb játékosára
Írtad,h ágyús párti vagy,ott szeretted meg Hlebet.Ezzel kapcsiban cs annyit,h itt viszont a többség BARCA fan és nem sok spant fogsz szerezni azzal,ha a legjobbunkat leszólva (koholt vádakkal!) isteníted a saját playádat.Nem kell szeretned Leot,szurkolj cs nyugodtan Alexnek (én is már ezt teszem,annak ellenére,h nem sokat tett le még nálunk az asztalra...) ,de ne az előbbi kárára.Lehet úgy is szurkolni,h nem kell közben a másikat jogtalanul fikázni!
RESPECT!!!!
Huhh,ez pöttyet hosszú lett