Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Favoritnak nem mondanám a RM-t, 50-50re inkább. A nyomás valóban sokat jelenthet, főleg hogy pl akik ma nagyon jók voltak, elég rutintalanok azért ezen a szinten. Rodriguez, Draxler mind jó játékosok, de ilyen magasságokban nem nagyon vannak.LG írta:Ha csak eredményeket nézzük, akkor mondhatjuk, hogy minden párharc nyitott. Bár a Benficának azért sok esélyt nem adnék, de többi 3 meccsen valóban bármi lehet.
A City ezzel az x-el ugyan előnyt szerzett, de a produkciójuk nem győzött meg. Ha Ibráék kifognak egy jobb napot, szerintem idegenben győzhetnek, nálam továbbra is ők a favoritok.
A Wolfsburg pedig eddig az esélyesek nyugalmával játszhatott, innentől viszont rajtuk is van teher. Kérdés, hogy ez elbírják-e. Na meg persze a Realt sem szabad lebecsülni, továbbra is ők a favoritok.
Én is jobbnak láttam a PSG-t, 2-1 megérdemelt lett volna és reális, dehát a védelmük nagyon vicces cigit szívott hogy így muzsikált, csoda hogy nem kérdezte meg a City játékostól hogy" berúgjam helyetted?"LG írta:Ha csak eredményeket nézzük, akkor mondhatjuk, hogy minden párharc nyitott. Bár a Benficának azért sok esélyt nem adnék, de többi 3 meccsen valóban bármi lehet.
A City ezzel az x-el ugyan előnyt szerzett, de a produkciójuk nem győzött meg. Ha Ibráék kifognak egy jobb napot, szerintem idegenben győzhetnek, nálam továbbra is ők a favoritok.
A Wolfsburg pedig eddig az esélyesek nyugalmával játszhatott, innentől viszont rajtuk is van teher. Kérdés, hogy ez elbírják-e. Na meg persze a Realt sem szabad lebecsülni, továbbra is ők a favoritok.
Igen, nekünk is úgy kell kimennünk hogy uraljuk a meccset, és nagyon figyeljünk, láthattuk hogy hiába jött Neymar veszélyes fejese, meg 1-2 kidolgozott akció, ha utána az Atleti első olyan helyzetéből gólt szerez aminél meglátja a kaput.Feast4 írta:Ne legyünk naívak.Jó lenne jó lenne de legalább 4 lesz köztük. A Real fek fogja borítani a pályát.Akkor lenne esélyüj ha találnak egy gólt meg az elején.Kash írta:Arra nincs esély, hogy ez a Real rúgjon úgy hármat, hogy a Wolfsburg egyet sem, kíváncsi leszek.
Ahogy mondtad én is magunk miatt aggodom.Az az egy gól marha veszélyes eredmény.
Ne legyünk naívak.Jó lenne jó lenne de legalább 4 lesz köztük. A Real fel fogja borítani a pályát.Akkor lenne esélyük ha találnak egy gólt meg az elején.Kash írta:Arra nincs esély, hogy ez a Real rúgjon úgy hármat, hogy a Wolfsburg egyet sem, kíváncsi leszek.
És ők középmezőny környékén vannak a Bundeligában, lehet ott ki is esnénk?MessiNeymarSuarez írta:Tanulság:
Barcelona-Real 1-2
Wolfsburg-Real 2-0
Wolfsburg----> Barcelona
Sőt, mivel otthon nyertek a Real ellen, így 2-szeresen is jobb a Wolfsburg![]()
Mint tudjuk, a Clasico a legfontosabb...roby122 írta:Realnak inkább a Clasico kellett, aminek igazából semmi tétje nem volt. Mára elfogytak teljesen.
Kíváncsi leszek a visszavágóra.
hát ez meg?Alfa írta:Közben megtaláltam
Érik is a Benfica-Atleti-Wolfsburg-City álomnégyes....visca el barca írta:uefa gutaütést kapna, ha mind a három nagycsapat kiesne
Szerintem iszonyat vicces volt, ahogy fekszik a földön és még Silvaról be is pattan.palesz77 írta:Rosszabbra szamitottam, ez nem is volt olyan veszes, inkabb full szerencsetlen csak.Bob_Marley írta:Aurier:
https://streamable.com/mhjk
Ezen nem látszik, de azt hiszem az akció is az ő eladott labdájából indult.palesz77 írta:Rosszabbra szamitottam, ez nem is volt olyan veszes, inkabb full szerencsetlen csak.Bob_Marley írta:Aurier:
Rosszabbra szamitottam, ez nem is volt olyan veszes, inkabb full szerencsetlen csak.Bob_Marley írta:Aurier: