2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LG írta:
Egyébként tökre meglepett, hogy CR-nek ez már a 16. gólja volt Klasszikusokon.Nekem tökre úgy rémlik, hogy gyenge szokott lenni ellenünk.
Ezektől mondjuk nem tartok. Ha akkora tragédiának fognák fel a vereséget, akkor talán egy kicsit többet tettek volna érte, hogy elkerüljük. Szóval szerintem gyorsan túl fogják tenni magukat rajta. A bajnokság elvesztésére esélyt sem látok, az Atleticotol meg akkor sem tartanék kevésbé, ha ma simán nyerünk. Sőt, talán jobb is lesz, hogy szerényebben állunk hozzá a párharchoz.Szuszimester írta:
Attól tartok, nagy pofonnak fogják ezt most megélni a srácok (az is volt), nagyon szorítani kell nekik, hogy kijöjjenek ebből az ütésből, mert erre rámehet a bajnokság és a BL is... és az ATM ezek után fog hinni abban, hogy kiverhetnek minket...
Azért nem mindig játszunk ilyen gyengén. Az első félidő még oké is volt. De ez a másodikSzuszimester írta:Én csak Cruyff miatt sajnálom ezt a meccset, de azért nagyon...![]()
Attól tartok, nagy pofonnak fogják ezt most megélni a srácok (az is volt), nagyon szorítani kell nekik, hogy kijöjjenek ebből az ütésből, mert erre rámehet a bajnokság és a BL is... és az ATM ezek után fog hinni abban, hogy kiverhetnek minket...
Lehet, de a bajnokságra már igy sincs esélyük, a BL-ben meg szerintem akkor sem zuhantak volna össze, ha esetleg kikapnak. A Wolfsburg ellen akkor is lett volna lehetőségük önbizalmat szerezni...MessiNeymarSuarez írta:Sajnos ezzel vissza hoztuk a Real önbizalmát, ès adtunk nekik egy jo nagy lökést...
A végén azért ők sem álltak a helyzet magaslatán. Neymarnál meg Messi vagy Suarez sem vot jobb, sőt, utóbbi bőven alul is múlta.Alves, Piqué nagyon jól játszott. Aki ma gyenge volt az Neymar.
Én azt mondom nem. Ma vereséget érdemeltünk, ennyire a végére nem szabad szétesni.A döntetlen igazságosabb lett volna.
Igen, de ha nem nyernek semmit, azaz az ő esetükben BL-t, akkor ezt mind a hajukra kenhetik. Ha meg megnyerik, akkor jogosan lesz Zidane isten, jogos lesz a fejlődés, CR arca és a röhögés.- innentől Zidane lesz az isten
- a játékosokra azt mondják, hogy látni a fejlődést
- CR arca még nagyobb lesz
- röhöghetnek, hogy ők szakították meg a veretlenségi sorozatunkat
Ezt benéztem sajnos, ma a mi támadóink voltak gyengék, náluk meg kettő gólt lőtt, és szvsz Bale-ét is meg kellett volna adni. Mondjuk a meccs 2/3-ban Ronaldo kb. mindent elrontott, amit el lehetett, de a végén klasszishoz méltóan villant.LG írta:Jó kezdőt választott Zidane.palesz77 írta:Real kezdo: Navas; Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo; Modric-Kroos-Casemiro; BBC
Zidane nem volt hulye, Casemiro kezd. Remelem azert megfogjuk oket kozepen, akkor meg kellene hogy legyen - ha belojuk a helyzeteink..
Középpályán tényleg sok fog múlni, a támadó szekciónk azért erősebb, Ronaldo inkább a kis csapatok ellen tündököl, ellenünk ritkán játszik jól. Bale is többnyire felejtős szokott lenni, legveszélyesebb emberük Benzema lehet, de ő sincs élete formájában.
Nem élete meccse volt ez tény, de vele még mindig stabilabb volt a kp. Mondjuk sárgás volt, valahol érthető, hogy ő jött le, de Arda a helyére kész csőd volt. Eddig eléggé befürödtünk a törökkel.Rakéta elfáradt előtte is kezdett szétesni a Kp. Csalódott vagyok, mert több volt ebben, de megérdemelte a Rm, akarták és meglett.
Régen a TV2-őn volt az Aktívnak a műsorvezetője de a nevét nem tudomvisca el barca írta: pl a a realos csávó, aki bement melegítőbe, arról azt sem tudom kicsoda. valami celebgyerek?
bohócbrigád az egész, attól függetlenül h kinek szurkolnak... pl a a realos csávó, aki bement melegítőbe, arról azt sem tudom kicsoda. valami celebgyerek?Komiszka írta:Azért Vincze Ottót már kizavarnám a stúdióból. Már nekem fáj ez az elfogultság.
Én is,meglepő hogy berakta szerintemvisca el barca írta:örömmel látom, hogy rafinha a padon van