Veidt_madridista írta:Ertem hogy gondolatinditonak szantad, csak erdekes hogy egybol a Barca-Real topicba raktad be. De akkor most én is kérdezek. Szerinted ha valoban csalnanak a mai napig is, akkor nem derult volna mar ki? Blatter papa nem egyedul intézi az egeszet, tobb tiz ember érintett lenne benne, arrol nem is beszélve hogy a sorsolást altalaban Zanetti, Maldini kaliberek végzik akik nem a penzehsegukrol, tisztességtelensegukrol híresek, meg egyebkent sem nagyon szorulnak ra a pénzre. Szerinted nem tálalt volna mar ki valaki? Arrol nem is beszélve hogy ha kiderülne hogy valoban csalnak a Realnak, akkor azzal Perez tönkretenne a sajat hirnevet, eljárás indulna ellene, meg persze a Real hírneve is jopar evtizedig nyogne az esetet. Ezt o sem akarja.
A pénzért előnyszerzést hívják korrupciónak.Ezt szinte csak tettenérésel lehet bizonyítani!Ezze azt akartam érzékeltetni,hogy ha nincs tettenérés,senki se olyan hülye,hogy maga ellen valjon!Amugy csak emlékez vissza arra,amikor Blater le merte nyilatkozni,hogy szerinte Messi a világ jelenlegi legjobb focistája,erre Perez úgy besérződött,hogy kiengesztelésként,meg kellett hosszabbítani az Aranylabda szavazás idejét.Szóval sok mindent el tud intézni Madrid kiskirálya!Az meg,hogy egy régebbi esetről nyilatkozott,szerintem inkább megerősíti,mint sem gyengíti azt a tényt,hogy ma is megtörtéhet egy manipulált sorsolás!