Veidt_madridista írta:Lehet hogy megfordul a bennem a gondolat, igen. De én szkeptikusan állok ezekhez a dolgokhoz. Például ti iden a spanyol bajnokság legtobb tiziket es emberelonyos helyzetet kaptatok, de egyaltalan nem gondolom hogy lefizettetek volna a bírót, vagy barmi ilyesmi. Egyszeruen nem hiszek abban hogy a focit ilyen melysegekig lehet befolyásolni. Nehany embert meg lehet kenni (Blatter, Platini), de egy egesz futballszovetseget nem. Ha majd egyertelmu bizonyíték van a csalasra, akkor elhiszem - legyen szo akar a Realrol, akar másról.
igen, idetettem mert a BL sorsolásotokkor idén ez itt komoly téma volt a reállal kapcsolatban. A bírók lefizetését spanyol bajnokikon én sem tartom valószínűnek, túl sokat kockáztatnának, túl kis célokért, kis emberek bevonásával. Én személy szerint soha nem bíróztam, soha nem mondtam h a bíró elcsalta volna bármikor is a meccset a reálnak. A spanyol bírók egyszerűen kutyaütők, amikor valakinek fújnak azok általában szimpla tévedésekből/bénaságokból/szubjektív érzelmeik kizárásának hiányából fakadnak.
És amit visca el barca ír: a reál egy brand. Ha ezek a brandek (bármelyik) elvéreznek a nyolcaddöntőben az minusz sok millió néző (minusz sok millió reklámpénz) stb.-vel járnak. És a félreértések elkerülése végett: Nem csak a reál sorsolása hanem a nagycsapatok (az igazi favoritok) túl korai összesorsolásának hiánya is megfigyelhető.
És még1 dolog: Te most azon gondolkodsz h nem tudhatnak csalni, merthogy túl sok embert kellene bevonni stb. Én ilyeneken nem gondolkodom, nem akarom túl közelről nézni a bűvész kezét... Akkor ver át a legkönyebben. Mert nem a kezét kell árgus szemekkel nézni .... Valszeg olyan módszerekkel dolgoznak amire nem is gondolunk, ezért én bele sem megyek találgatásokba h hogyan csinálják.
És mégvalami: VB rendezéssel kapcsolatos lefizetések. Az utolsó utáni pontig tagadtak. Majd amikor már nem tudtak mit tenni beismertek. Kettőt. Az én tippem h az elmúlt 30 évben az összes VB-nél volt kenőpénz, csúszópénz stb. Ezt nagy összegekben megfogadnám. Mégis kettőről tudunk. (azon kettőről is csak azért mert elég komoly politikai okok voltak mögötte, de ezt a vonalat inkább hagyjuk)