Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosansoadroli írta:De' betyárok ezek a hungarokatalán legínyekshutterisland írta:hungarokatalán igazolványképek, osztan mivan ?!
Szergej.messideco írta:Nem találtunk magyar megfelelőt a Sergiora... De valaki elkészíti, ha találsz szerintem
Hát igen, ez a hátránya annak, hogy nem haladok a korral.messideco írta:Látod, ennyi ha nincs facebookodNeked egy Gyuri 18 kellene nem?
Kérünk mégshutterisland írta:hungarokatalán igazolványképek, osztan mivan ?!
De addig cseréld le mondjuk a Django-ra vagy a Pi-remessideco írta: Az Oscar-gála után én is váltok
De' betyárok ezek a hungarokatalán legínyekshutterisland írta:hungarokatalán igazolványképek, osztan mivan ?!
Remélem nem ijesztelek meg túlságosan,ha azt mondom zombik márpedig léteznek. Persze nem abban a formában ahogy a filmekből ismerhetők,de több dokumentált esetet is nyilvántartanak Haitin. A valóságban egy bizonyos port adnak be az illetőnek amitől zombivá válik. (gyakran büntetésképpen,meghatározott időre) amelynek a fő hatóanyaga a tetrodotoxin amelytől a test teljesen megbénul,de a tudat tiszta marad. Persze ez mellet van benne még pár finomságRinku írta: Amúgy ezeken a zombikon tudok néha kiakadni, annyira totál megfoghatatlan téma, hogy egyszerűen semmiféleképpen nem valósulhatna meg - ami hozzáteszem, nagyon megnyugtató-, egyszerűen baromi irreális az egész, hogy valami úgy halljon hangokat, érzékeljen fényvillanásokat, szagokat, hogy annak az agya amúgy már gyakorlatilag elrohadt, a szívével együtt, már semmi nem szállítja a vért sehova, stb. funkciók nincsenek meg se az élethez, se a tudathoz, de mégis megy és mindenkire rá akar ugrani...
Deus írta: VÉGRE valaki...![]()
Éppen most vettem 1 órával ezelőtt 2 műcsalit az ebayen:
Rapala Skipper Pop
Célhal: Fekete sügér + csuka
Rapala Minnow Spoon
Célhal: Csuka
Továbbá, még tervbe van véve ez:
Salmo Pike jointed PE szín
Fenti termékekből rá lehet jönni, hogy pergető horgász vagyok. 2 hete voltam horgászni, és semmi nem volt. Egy halat se láttam a vízbenGondoltam, hogy mélyebb részekre vonultak telelni, próbálkoztam mindenfélével, még ráütés se volt. Max festőkagylók
ráadásul fagypont alatt volt a hőmérséklet, szval a zsinór is merev volt (alig bírt feltekerni a dobra betekerésnél), plusz egyre növekedett a jég gyűrűkön...nem volt könnyű.
Szerk:
Szeptermber 4.-től kimegyünk a Pó folyóhoz harcsázni (kemény 50+ kg halacskák vannak ott)... Még régóta tervezgettünk, és nem lett belőle semmi. DE most úgy tűnik, hogy végre összejön. Beszéltünk az ottani táborral, foglaltunk is szállást.
VÉGRE valaki...nemtom99 írta:Vannak a fórumon akik szeretnek pecázni?nekem már elvonási tüneteim vannak
Merre szoktatok?Mivel?milyen módszerrel és persze mire?
Gareth Tello írta:Nekem ő nem jön be.miihii írta:De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary).
Nekem is az egyik kedvenc képem róla, gyönyörű a kislánykaCali írta:Miihii, nekünk nagyon egyezik az ízlésünk, ugye volt egyszer Rihanna, meg most a Kozma kislány...![]()
Nem szoktam csajokról képeket lementeni, de vele kivételt tettem. Ez már bizonyítja, hogy mennyire odáig vagyok érte és vissza is. Ha az enyém lenne, beraknám a virtinbe és hozzá se nyúlnék, csak gyönyörködnék benne!
Erről a képről lenne szó!
Miután őt beiktattam, akár ki is iktathattokGareth Tello írta:Ne merd, különben te leszel a következő kiiktatandó.miihii írta:Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság
Ő kicsoda? Gyönyörű.Cali írta:Erről a képről lenne szó!
Igaz, nála nem szebb.
(Igen, ő a csodálatos Daenerys még csodálatosabb eredetije.)