Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem éppen ezért. Már az Emirates-kupa előtt tudni lehetett, hogy kedden bemutatják VdVt (oké, még nem volt hivatalos), szóval Sneijder sérülésének nem sok köze volt a leigazolásához.Igen megvették mert megsérül Sneider.
Ezzel énis így vok. Bár sztem nekünk mind a 2 megoldás jó lenne,LG írta:a mut rühellem, a realt rühellem, cét rühellem, ugyhogy nem érdekel.
miihii írta:Vetesd el a fiaddal,h legyen egy vki a családban,aki ért a focihozkhtomka írta:A Fiam barátnője Barca szurkoló, mit csináljak vele...?![]()
Ez esetben én is ezt tenném.skadi írta:oké,ellenség nincs,de van olyan ellenfél,aki egy két játékost csak azért tart,hogy a többieket szanaszét rúgassa vele...
saját példa:már megnyertük a bajnokságot,de még volt hátra pár meccs...
az egyik csapat hozott két olyan gyereket,akik még életükben nem léptek pályára az adott csapat színeiben,és csak arra mentek,hogy sérülést okozzanak...
két boka és egy térd el is szállt...
ezekután nyilván nem csak sima ellenfélnek fogom nézni azt a primitív [auto_cenzúra],és ha lehetöségem adódik,lerugom majd mint a taknyot...
ennyi
Mezszám?danko94 írta:Igen megvették mert megsérül Sneider. 13 milliót adtak érte és már be is mutatták madridban.T.Henry írta:én csak most tudtam meg hogy a Real megvette Van Der Vaart-ot
miihii írta:Vetesd el a fiaddal,h legyen egy vki a családban,aki ért a focihozkhtomka írta:A Fiam barátnője Barca szurkoló, mit csináljak vele...?![]()
Vetesd el a fiaddal,h legyen egy vki a családban,aki ért a focihozkhtomka írta:A Fiam barátnője Barca szurkoló, mit csináljak vele...?
A pontos idézet így hangzik. "A futball nem élet, vagy halál kérdése. Annál sokkal több…" Bill Shankly a kedvenc angol csapatom menedzsere ( Liverpool) mondta.jelwaz írta:Huhh, na erre reagáljak egyszerre!![]()
Poreko, Nasty!
Azt a részét hagyjuk, hogy nem vagyok katalán, attól még atérezhetem a helyzetet, sőt, mint írtam személyes benyomásom is van. mint már azt is írtam, nem lehet a történelem mellett elmenni, mert a Barca ebből táplálkozik. Innen jön a ,,Mes que un club!" fliozófia, ami tökéletesen leírja, hogy mit jelent nekem a Barca. Pont ezért ez nekem nem csak foci. ,,A foci nem háború! Annál sokkal több." (plusz pontért-->Ki mondta ezt?
Így van ahogy mondod. A szép játékba, a Camp Nou varázsába, és azért h 1 ilyen elnyomott helyzetből 1általán 1enrangú(sőőt) ellenféllé nőtte ki magát, a Barcába mint eszmébe, ahol marketing szempontból nem vesznek játékost, az ellenfél legjobbját nem csábítják el, és súlyos euro milliós haszon helyett más világméretű problémával is megküzdenek, nagysága jóval túlmutat a labdarúgáson és nem csak a Laporta érában lett Mes Que un Club, hanem már jóval régebb óta ( történelem...) Ahogy Bobby Robson mondta: Katalónia hadserege az Fc Barcelona. 1 madridistát se szeretnék megsérteni, és szerintem hagyjuk az egészet, ti zrikáljátok 1mást, rendben, sokan(köztük én) jóval nehezebben éljük ezt meg annak ellenére h nem éltünk a rezsim alatt, nem vagyunk Katalánok, 1szerűen 100%ig azonosultunk a Barcával, a magyarázat egyszerű és eszembe juttat szinte mindent amit érzek: Több mint 1 klub.vale írta:Az lehet hogy a real-t ezért utálod , de a barcát nem ezért szereted.lluisllach89 írta: Azért utáljuk BAZDMEG!! Mert [auto_cenzúra] csapat lenne 1 diktátor nélkül aki megtiltja a Katalán nyelv használatát, madridot támogatja, kivégeztet 1 Barca elnököt-------> 20. század "legjobb csapata" LÉGY RÁ NAGYON BÜSZKE!!!!!
Ez így jogos , de nem ezért szeretted meg a barcat... gondolom.
Itt egy értelmes magyarázat. Nekem se a kedvenc Real korszakom a galaktikus, érthető amit írsz. Viszont nem hiszem,hogy csak az az igazi szurkoló aki a riválist nem szereti. Én Puskás miatt lettem Madridi, de Kocsis,Czibor,Kubala, a Barca Dream Team miatt nem tudom gyűlölni a Barcelonát. A Barca ellen csak akkor drukkolok ha az én csapatomnak hasznot hoz.LG írta:Viszont az meg ne legyen bunkó, aki bele tudja magát élni. Én utálom a madridot, nem a régmúlt miatt, hanem a galaktikus korszak végett, az a csapat gusztustalan volt, meg, h a csapból is mindig a madrid folyott, meg Carlosék nagyképű nyilatkozatai, ááá de jó, h már vége.real_funghi írta:Jelwaz! Én majdnem ugyanezt érzem Ferencváros szurkolóként az Újpesttel szemben! Ha lehet, még durvábban. De ember! Itt az a kérdés, hogy mitől álszent az a magyar ember, aki nem akarja vagy nem tudja beleélni magát a spanyol-katalán ellentétbe? Erre pedig nem nagyon akaródzik válaszolni senkinek...
De jelwaz azt nem várhatod el senkitől hogy azért szurkoljon egyki vagy másik csapatnak mert ilyen meg olyan történelmi előzményei vannak , itt az én példám: 4 éves koromban barca mecs volt a TV-ben és azért kezdtem el akkor a barcanak szurkolni mert a piros és a kék volt a kedvenc szinem , meg különben is az volt az 1. csapat amiről hallotam kb.lluisllach89 írta:jelwaz írta: én azt várom el, hogy legyen az a harc olyan, mint amilyennek a történelem megköveteli. Legyen benne tűz, a "zsarnok" elleni győzelem vágya, és egy nép több generációjának minden sérelme, legyen agresszív (de nem durva) és egy pillanatra se álljanak le, csak menjenek előre, nehogy már egymást tutujgassák.
........ Mivel a Barcát a történelme ennyire felértékeli a szememben, pont ezért a Realt meg le. Nem értem, hogy az a madridista, aki tisztában van a Real történelmével, az hogy szeretheti azt, s aki meg nem az mit veri a mellét