Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.17. 09:16:45

Nem emlékszem, h volt-e hasonlóra precedens, de én kérvényezném Karagunisz sárga lapjának törlését, mivel egyértelműen látszott, h jogtalan volt. Jelenlétével, szívével komoly tartást ad a csapatnak, nem mellesleg ha gólokat is lő.

Amúgy megint kegyetlenül védekeznek a görögök, mindenhol ott vannak, szerintem nem lesz könnyű dolga ellenük senkinek sem. Bár tartok tőle, h a spanyolokra is hasonló csapat vár az angolok személyében.

Kíváncsian várom a mai meccseket, főként a holland-portugált. De csak azért, mert nem szeretném, h továbbjussanak a déliek, és igen, azért mert ők ott játszanak. Hollandoknak 2000-ben nagyon szurkoltam, azóta szerintem egyre kevésbé szerethető csapatuk van.

Spanyoloknak szurkolok, többiek nem érdekelnek. Francia, portugál legyen off. Amúgy a FOCIT, stabilan(!) nálam a spanyolok és a németek játszák eddig.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.17. 09:00:50

LG írta:
Rewolution5 írta:Hollandok már tovább sem mehetnek, vagy?!
de! : ha megvernék a portugálokat, akkor körbeverés lenne a B csoportban, így akkor ugye a gólarány dönt
Akkor mennek tovább, ha a dánok kikapnak, és ők legyőzik legalább 2 góllal a portugálokat, vagy pedig 4-3ra verik őket, illetve további nagyszámú egygólos sikerek esetén.
Mert a németek elleni eredmények ez esetben nem számítanának az adott csapatoknak, csak egymás elleni.
értem, kösz a felvilágosítást :idea:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.17. 08:50:31

Rewolution5 írta:Hollandok már tovább sem mehetnek, vagy?!
de! : ha megvernék a portugálokat, akkor körbeverés lenne a B csoportban, így akkor ugye a gólarány dönt
Akkor mennek tovább, ha a dánok kikapnak, és ők legyőzik legalább 2 góllal a portugálokat, vagy pedig 4-3ra verik őket, illetve további nagyszámú egygólos sikerek esetén.
Mert a németek elleni eredmények ez esetben nem számítanának az adott csapatoknak, csak egymás elleni.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.17. 08:42:50

Hollandok már tovább sem mehetnek, vagy?!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.17. 08:26:44

Gareth Tello írta:Ezek után a továbbjutók:
- Dánia, Hollandia (5-0-s holland győzelem De Jong mesterhármasával és Mathijsen duplájával, a dánok Badstuber két öngóljával győzik le a németeket 2-0-ra)
- Horvátország, Olaszország (a horvátok 4-0-ra elpáholják a spanyolokat, akik Mourinho nyilatkozata után barçások nélkül állnak fel, az olaszok 1-1-re állnak, aztán a 96. percben Bonucci félpályás ollózós góljával nyernek)
- Ukrajna, Svédország (a franciákat és az angolokat kizárják bundázás miatt)
Az B csoporthoz: még igy sem a hollandok mennének tovább, hisz a németeknek még a vereséggel is 6 pontjuk lenne, a hollandoknak meg az 5-0-s győzelem is csak 3 pontot érne, hiába De Jong és Mathijsen rúgná a gólokat. :mrgreen:
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.17. 08:12:55

ez az EB eddig elég meglepetés... az oroszok... :shock: a csehek... :shock: a hollandok!!! :shock:
nagyon kíváncsi leszek a végére...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.17. 07:59:11

Ezek után a továbbjutók:
- Dánia, Hollandia (5-0-s holland győzelem De Jong mesterhármasával és Mathijsen duplájával, a dánok Badstuber két öngóljával győzik le a németeket 2-0-ra)
- Horvátország, Olaszország (a horvátok 4-0-ra elpáholják a spanyolokat, akik Mourinho nyilatkozata után barçások nélkül állnak fel, az olaszok 1-1-re állnak, aztán a 96. percben Bonucci félpályás ollózós góljával nyernek)
- Ukrajna, Svédország (a franciákat és az angolokat kizárják bundázás miatt)
messideco
Presidente del Barça

2012.06.17. 02:57:48

Oroszok :lol:
Csehek 8)

Röviden ennyi :D Hihetetlen, hogy az első meccs óta mekkora változás volt mindkét csapatnál.
A lengyelek meg semmit nem tudtak felmutatni egy szurkolói bunyón kívül :D

Hajrá csehek!

Ilyenkor még jobban bánom a hollandok szerencsétlenkedését :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.17. 01:16:02

Én már annyira tuti voltam hogy tovább mennek az oroszok, hogy az eredmények tudatában sem merült fel bennem, hogy most pedig kiestek.
Mikor láttam a csoport állását nem hittem a szememnek.
PCsabi
aka Game90

2012.06.17. 01:10:19

Game90 írta: Orosz - lengyel továbbjutásra számítok. Oroszok szerintem tuti, hogy nyernek, a lengyelek meg bedarálják a Rosicky nélküli cseh válogatottat.
Tökéletes megérzés!

Félig görög haverommal néztem a meccset, gondolhatjátok, hogy milyen hangulat volt, a 2. félidőben már én is nekik szurkoltam :) Az 1. meccs után kisebb csalódás volt az oroszok játéka, egyre rosszabb teljesítményt nyújtottak.

De azért az elég korrekt, hogy a cseh és a görög válogatott a legjobb 8 között van az EB-n (nem sokkal jobbak, már ha jobbak, mint mi), egyértelműen underdogok lesznek, bármelyik két csapat is jut tovább a B csoportból.

B csoportban inkább nem is merek tippelni, úgyis a másik két csapat fog továbbmenni... :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.17. 01:02:55

lui1698 írta:Na, nem láttam a meccseket, de látom sikerült továbbjutni a görciknek -1es gólkülönbséggel. :lol:
Remélem bárkit is kapnak nagyon csúnyán kivégzik őket.

Ruszkiknak, hogy az anyámba sikerült magukat kiejteni ebből a csoportból?

szerk.:

Bocsának, a csoport első cseheknek van -1es gólkülönbsége, a görögöké nullás.

Futballünnep. :lol:
mert mivel lett volna jobb hogy ha azok az oroszok mennek tovább akik 1.meccsen lőttek 4et azóta ötlettelen, szr focit játszanak?!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.17. 00:52:07

Na, nem láttam a meccseket, de látom sikerült továbbjutni a görciknek -1es gólkülönbséggel. :lol:
Remélem bárkit is kapnak nagyon csúnyán kivégzik őket.

Ruszkiknak, hogy az anyámba sikerült magukat kiejteni ebből a csoportból?

szerk.:

Bocsának, a csoport első cseheknek van -1es gólkülönbsége, a görögöké nullás.

Futballünnep. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.16. 23:40:27

gergo9 írta:
Bob_Marley írta:
A labdás rész tetszett, ajánlom az 1on 1 lábtenisz meccseket :D
Akkor neked meg a szinkronúszást, szervezettség van együtt is mozognak az a csúnya labda sincs ami megzavarná ezt. És nem is kell a futballhoz teljesen vak görögöket bámulnod hanem vannak helyette dekoratív hölgyek. :mrgreen:
Én szeretem is a szinkronúszást :mrgreen:
LG írta: Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n. :(

A csehek ellen is az elején aludtak be, később feljavultak azért. Ha jól emlékszem ott is volt egy meg nem adott góljuk is, bár erre most így hirtelen nem esküdnék meg.

Azt is hozzá kell tenni, h a játékvezetés talán őket sújtja leginkább.
Na ezt érdemes elolvasni :wink: Azonkívül, hogy ennél több van a görögökben szerintem amit ma mutattak, de így se volt túl sok ziccere az oroszoknak.És az előző két meccsen sem csak a védekezésre koncentráltak.

Akikre én mérges vagyok, 4-1 után tovább kellett volna jutni, de egyszerűen leépültek.
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.16. 23:28:41

Bob_Marley írta:
Akkor neked meg a szinkronúszást, szervezettség van együtt is mozognak az a csúnya labda sincs ami megzavarná ezt. És nem is kell a futballhoz teljesen vak görögöket bámulnod hanem vannak helyette dekoratív hölgyek. :mrgreen:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.16. 23:24:49

barca99 írta:
Sanama írta:Görögök k.rva jol játszottak, nem értem miért kell őket fikázni. Volt egy nem magadott 11ük, mellette volt 4-5kidolgozott ziccerük. Nem arról volt szó,hogy 11en védekeztek 8méterre a kaputól.
Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit. :D

Mint ahogy az előző meccseiken sem volt sok közük a támadásokhoz, az hogy Cech eléjük ejti, nem igazán kidolgozott akció. :lol:
Azért ez túlzás! Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n. :(

A csehek ellen is az elején aludtak be, később feljavultak azért. Ha jól emlékszem ott is volt egy meg nem adott góljuk is, bár erre most így hirtelen nem esküdnék meg.

Azt is hozzá kell tenni, h a játékvezetés talán őket sújtja leginkább.
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.16. 23:19:28

Sanama írta:Görögök k.rva jol játszottak, nem értem miért kell őket fikázni. Volt egy nem magadott 11ük, mellette volt 4-5kidolgozott ziccerük. Nem arról volt szó,hogy 11en védekeztek 8méterre a kaputól.
Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit. :D

Mint ahogy az előző meccseiken sem volt sok közük a támadásokhoz, az hogy Cech eléjük ejti, nem igazán kidolgozott akció. :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.16. 23:19:25

Azért komoly,hogy két ilyen csapat a 8 közé tudott jutni :roll:
ezeket a magyar válogatott is megizzasztaná rendesen,de hát ez van.

Holnap egy Dán-Német továbbjutás kiengesztelne ezért a csalódást keltő mai napért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.16. 23:14:25

Sanama írta:Nem értem ebben mi rémálom? Szerintem az elmúlt évek legjobb világeseménye... Most baj,hogy nem aláznak mindenkit a hollandok?
Szép sport a foci, mert nem mindig az esélyes nyer, de amikor a te csapataid vannak a fallosz rosszabbik végén, akkor elég frusztráló. Vagy örüljek, hogy kiesnek akiknek szorítok, de milyen fordulatos az egész?! Hollandok kiesését már félig elkönyveltem, nem jó ez a mostani Oranje, de az oroszok kiesése... de inkább most essenek ki, mint a döntőbe.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.16. 23:12:50

ozsimiki írta: béke bob. iszok egy sört az egészségedre a görög-német negyeddöntőn.
Ezt kiemelem, mert valóban béke.

De egyszer látnám, hogy valóban meg is dicséred a szervezett játékot :wink: :D

Pl a közös pontunk, a Barcás laszti visszaszerzős, és amúgy is szervezett DE EGYBEN támadó játékot dicsértem már. Nem csak a joga bonito részét,hanem azt a szintű védekezést, ami az ellenfél térfelén zajlik, és szinte azonnali labdavisszaszerzést eredményez.
Továbbra is csak azt nem tudom megdicsérni, aki nem is akarja a lasztit magának...Ozsi
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.16. 23:08:55

VictorValdes19 írta:Muháháháhá :lol: :lol: :lol: De éreztem a szünetben, hogy itt kiesnek az elvtársak. Számomra vicc s rémálom ez az EB. Holnapi lesz nagy valószínűséggel az utolsó nap amit nézek.
Kezdődjön az NHL vagy a VV6!
Nem értem ebben mi rémálom? Szerintem az elmúlt évek legjobb világeseménye... Most baj,hogy nem aláznak mindenkit a hollandok?

Görögök k.rva jol játszottak, nem értem miért kell őket fikázni. Volt egy nem magadott 11ük, mellette volt 4-5kidolgozott ziccerük. Nem arról volt szó,hogy 11en védekeztek 8méterre a kaputól.

Mindegyik kiscsapat nagyon szimpatikus ezen az EB-n és örülök is ha ilyen nagy arc mellett az oroszok,hollandok, portugálok kiesnek a francba.
Sokkal élvezetesebb a görögök játéka, illetve a dánoké mint az ötlettelen holland/portugál szenvedés. Ha meg ez nem tetszik, akkor valóban inkább nézzél VV6-ot, az aztán nem egy rémálom!
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2012.06.16. 23:08:00

barca99 írta:Amúgy meg mocsok jó ez az Eb, totál kiszámíthatatlan. 4-1-re verik az első nap az oroszok a cseheket, erre a csehek csoportelsők, az oroszok meg kiesnek. És még a görögök is továbbvergődtek, nehogy aztán a németeket is kiejtsék. :lol:
Hát igen, az Uefa tippjátékba eddig egy meccset találtam telibe, komplett kiszámíthatatlan az egész.Lesznek itt még nagy meglepetések.

Amúgy óriási csalódás ez a lengyel csapat, egyszerűen nem is tudom sajnálni őket.Már az 1. meccsen verni kellett volna a görögöket emberelőnyben, nem értem mi lett ott velük.Most meg semmi hajtás,küzdés hazai pályán,ilyen szurkoló táborral a hátuk mögött,és nem hogy gólt nem adtak, de még helyzet is alig volt és mindez egy cseh válogatott ellen...
Megérdemelt a kiesés, egy pillanatig nem álltak továbbjutásra.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.16. 23:06:39

Sokan már, ha csak poén szinten is, de már 2004-et emlegetik. Nos, azért akkoriban már az EB előtt sem számított olyan gyengének a görög csapat, ha jól emlékszem pl. már a spanyolokat megverték a selejtezőkön is, és előttük is végeztek. Sztem az görög csapat sokkal jobb volt, mint ez a mostani, én már a csoportkör után akkor számolni kezdtem velük, mert jók voltak.

Most erről szó sincs. Kifogtak egy gyenge selejtezőcsoportot, és az EB-n is talán a legkönnyebb csoportba kerültek. Gratulálok a továbbjutásukhoz, mert ha nem is volt szép, megküzdöttek érte. De a németek ellen ez már nagyon kevés lesz, nagy verést fognak kapni.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.16. 23:04:05

Muháháháhá :lol: :lol: :lol: De éreztem a szünetben, hogy itt kiesnek az elvtársak. Számomra vicc s rémálom ez az EB. Holnapi lesz nagy valószínűséggel az utolsó nap amit nézek.
Kezdődjön az NHL vagy a VV6!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.06.16. 22:59:15

Érdekes csörte lesz az a görög-német negyeddöntő. :D Nyilván simán nyernek majd a németek, de némi áthallás úgyis lesz, arról nem is beszélve, hogy ha netán a görögök mákolnának még egyet, akkor hová romlana tovább a németek görögökről alkotott véleménye. :)

Aztán remélem lesz még egy cseh-holland is, bár szerintem cseh-portugál lesz abból.

Az oroszok pedig csak maguknak köszönhetik, hogy kiestek... :roll: Lengyeleket sajnáltam, de nem voltak elég jók a továbbjutáshoz.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.16. 22:58:43

Bob_Marley írta:
Én a támadásokat is megszoktam dicsérni (attól függetlenül, hogy megjegyzem hol van a védő hiba)te viszont olyan szűk látókörűen nézel meccset, hogy elképesztő....
igen? :) biztos csak a támadásokat látom, jaja, szép mentés volt Bob.

Attól,h nem hegyezem a cerkám a FOCI azon részére, amikor a labda szinte nem is játszik szerepet (lásd Görög,Chelsea), még értékelem a szervezettséget. Azt viszont nem, ha egy csapatnak nem is kell a laszti, és még eredménykényszerben is arra vár,hogy egyszer elmehessen egy kontrából.

Fogalmazzunk úgy,hogy Te egy labda nélküli meccset is élveznél, mert tág látókörű vagy, én meg szűk, mivel eme kelléket kedvelem, nah meg az olyan csapatokat akik használni szeretnék.

béke bob. iszok egy sört az egészségedre a görög-német negyeddöntőn.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt