Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Érted te, amit mondok...senki nem írta, h a Real Madrid CF-nek bármi köze van az egészhez, csak azt, h madridi kezdeményezés. Ez azért tágabb fogalom.daffy írta:"szánalmas madridi támadásról"recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
"albicelesteX írta:
LINK
Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van..."
"szánalmas madridi támadásról"recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.daffy írta:nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmányarecrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmányarecrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.daffy írta:hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
Csak én érzem úgy, hogy az Aranylabda szavazásnál be akarják sározni Messit?
Szánalmas vergődés, remélem fizet aki ilyeneket kitalál, és megjelentet!
Nem értem (mondhatni hibát találtam a szövegben). Ez egy sevillai vagy egy malagai oldal? (Úgy gondolom, azért a Real még nem jutott el oda, hogy önmagában képviseli Madridot vagy a madridistákat - kvázi nyugodtan lehet elég sok tőlük független dologra mondani, hogy madridi)daffy írta:hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
Én abszolút támogatom a kezdeményezést, vegyék el visszamenőleg Messi összes Tour de France győzelmét, és tiltsák el a kerékpársporttól örökre.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.

Ha nem is egyik napról a másikra, de 1 év alatt begyakorolta rendesen, mert kb. 1 éve lövi ő a szabikat.Alexander Mahone írta:Ez tényleg rohadt szembetünő. Egyik napról a másikra jött ez.Sanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.Legkellemesebb meglepetés.
Ez tényleg rohadt szembetünő. Egyik napról a másikra jött ez.Sanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.
Fene, megelőztél, én akartam először közölni az észrevételtSanama írta:Mikor tanult meg úgy szabadot lőni, hogy 50centinél többet sose téveszt? Hihetetlen gyilkossá fejlődött ebben, már hetek óta ezt figyelem.