Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 13:14:13

Game90 írta:
Bojan Krkic írta:Képes volt nyerni 1 futamot Montoya. Nem az F-1be volt a helye.Olyan volt mint régebben Sato:
kamikaze
Azért én nem hasonlítanám ösze JPM-t és Satót :roll:
Én nem a Super-Aguris vezetéséhez hanem a Hondáséval hasonlítottam össze.Azt állandoan törte,zúzta úgy mint Montoya a Williamsat meg 1 kicsit a McLarent is.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 13:08:47

Todt cáfolja Räikkönen menesztését

A Ferrari csapatfőnöke, Jean Todt cáfolta az utóbbi napokban elterjedt komolytalan pletykákat, melyek Kimi Räikkönen menesztéséről spekuláltak. Az abszurd hírek között olyan is akadt, amely Michael Schumacher visszatérését valószínűsítette a finn helyére, aki a Toyotánál keresne menedéket. Todt azonban a hétvégén leszögezte: a Ferrari Räikkönennel és csapattársával, Felipe Massával is hosszú távon számol. "Ezek a pilóták jelentik a Ferrari jelenét és jövőjét. Rajtunk múlik, hogy jó autót adjunk nekik" - fogalmazott. A francia menedzser azon az újságírói kérdésen is megrökönyödött, hogy a Ferrari abbahagyja-e az F2007 fejlesztését, hogy a következő évre koncentráljon. "Ha versenyképesek vagyunk, miért áldoznánk fel az idei évet? Nem is értem, amikor az emberek erről beszélnek. Csak egy csapat van előttünk, az ő csomagjuk jobb a miénknél" - mondta a McLarenre utalva.

a5.hu
PCsabi
aka Game90

2007.06.26. 12:16:20

Bojan Krkic írta:Képes volt nyerni 1 futamot Montoya. Nem az F-1be volt a helye.Olyan volt mint régebben Sato:
kamikaze
Azért én nem hasonlítanám ösze JPM-t és Satót :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 10:33:57

Off: Bojan Krkic fura neved alatt a Kimi kép! :lol:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.26. 10:18:49

Montoyaban az idegesített hogy mindig megölte a kocsit, és sokszor ez is lett a veszte, állandoan nyomta a gázt, sose spórolt, és nekem nagyon unszimpatikus is volt emiatt. :roll:
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 09:00:25

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145245&
Képes volt nyerni 1 futamot Montoya. Nem az F-1be volt a helye.Olyan volt mint régebben Sato:
kamikaze
FC Barcelona!
ABIDAL!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 08:58:48

Scorpio írta:Szedd össze magad, Kimi!

Finoman figyelmeztette alulteljesítő pilótáját, Kimi Raikkönent a Ferrari elnöke, Luca Di Montezemolo. A csapatfőnök Jean Todt szerint nincs veszélyben a finn helye az istállónál.

"McLareneket már csak a visszapillantó tükrömben látok" - nyilatkozta múlt év végén Kimi Raikkönen, miután a McLarentől a Ferrarihoz igazolt. Terve az idei első futamon összejött, győzött, azóta viszont mindig az ezüst autók mögött végzett.

Az utóbbi négy futamon csak tíz pontot szerzett: Spanyolországban műszaki hiba miatt nullát, majd egyet, négyet, ötöt. Az európai versenyeken, azaz két és fél hónapja nem állt dobogón, legutóbb a Bahreini GP-n volt harmadik.

A csapatfőnök Jean Todt szerint helye biztos a csapatnál, ám a Ferrari-elnök Luca Di Montezemolo szóvá tette, nem erre számítottak, amikor szerződtették.

"Az igazi Raikkönent akarjuk látni, akitől mindenki fél. Kimi mindig ott volt a vb-harcban, várjuk, hogy visszatérjen oda" - nyilatkozta a BBC-nek.

Montezemolo szerint a Forma-1 három legjobbja Michael Schumacher, Fernando Alonso és Raikkönen. A német visszavonult, a spanyol második a pontversenyben, vb-esélyes. Az ő klasszisuk viszont csak negyedik, tizenhat pontra Alonsótól, huszonhatra a vezető Lewis Hamiltontól.

http://index.hu
Én is ezt mondom.Én Forma-1 bolond vagyok és ő a kedvencem de azt mondom hogy ez már kicsit felháborít.Kicsit elvette az agyát a pia meg az is hogy "Ferrari". :D
FORCA KIMI
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.25. 15:19:29

Szedd össze magad, Kimi!

Finoman figyelmeztette alulteljesítő pilótáját, Kimi Raikkönent a Ferrari elnöke, Luca Di Montezemolo. A csapatfőnök Jean Todt szerint nincs veszélyben a finn helye az istállónál.

"McLareneket már csak a visszapillantó tükrömben látok" - nyilatkozta múlt év végén Kimi Raikkönen, miután a McLarentől a Ferrarihoz igazolt. Terve az idei első futamon összejött, győzött, azóta viszont mindig az ezüst autók mögött végzett.

Az utóbbi négy futamon csak tíz pontot szerzett: Spanyolországban műszaki hiba miatt nullát, majd egyet, négyet, ötöt. Az európai versenyeken, azaz két és fél hónapja nem állt dobogón, legutóbb a Bahreini GP-n volt harmadik.

A csapatfőnök Jean Todt szerint helye biztos a csapatnál, ám a Ferrari-elnök Luca Di Montezemolo szóvá tette, nem erre számítottak, amikor szerződtették.

"Az igazi Raikkönent akarjuk látni, akitől mindenki fél. Kimi mindig ott volt a vb-harcban, várjuk, hogy visszatérjen oda" - nyilatkozta a BBC-nek.

Montezemolo szerint a Forma-1 három legjobbja Michael Schumacher, Fernando Alonso és Raikkönen. A német visszavonult, a spanyol második a pontversenyben, vb-esélyes. Az ő klasszisuk viszont csak negyedik, tizenhat pontra Alonsótól, huszonhatra a vezető Lewis Hamiltontól.

http://index.hu
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.24. 15:57:20

Bojan Krkic írta:
Scorpio írta:Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot

Összetörte korábbi, a hét elején 42100 fontért elárverezett gokartját Lewis Hamilton. Az új tulajdonos csütörtökön kapta meg a 15,5 millió forintot érő gépet, de a McLaren-Mercedes pilótája még ment vele néhány kört.

http://index.hu/sport/forma1/hamnull0622/
Már hozzászokott a jobb tapadáshoz,nagyobb gyorsasághoz stb.
De hát nincs mindenbe kipörgésgátló :lol: :lol:
Én azért a vevő fejére lettem volna kíváncsi! Biztos örült neki!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.24. 14:35:47

Scorpio írta:Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot

Összetörte korábbi, a hét elején 42100 fontért elárverezett gokartját Lewis Hamilton. Az új tulajdonos csütörtökön kapta meg a 15,5 millió forintot érő gépet, de a McLaren-Mercedes pilótája még ment vele néhány kört.

Már hozzászokott a jobb tapadáshoz,nagyobb gyorsasághoz stb.
De hát nincs mindenbe kipörgésgátló :lol: :lol:
FC Barcelona!
ABIDAL!
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.24. 14:32:22

Scorpio írta:Forma-1: szándékos szabotázs a Ferrarinál?

A Forma-1-ben szereplő Ferrari szándékos szabotázzsal gyanúsítja Nigel Stepneyt, az istálló technikai fejlesztésekért felelős mérnökét.

"Az ügyészség vizsgálja a történteket, ebből mindenki sejtheti, hogy komoly dologról van szó" - mondta a La Gazzetta dello Sport című lapban Jean Todt csapatfőnök.

Az újság úgy értesült, hogy hat nappal a Monacói Nagydíj előtt ismeretlen eredetű port találtak a szerelők a két pilóta, Kimi Ra:ikkönen és Felipe Massa autójának benzintankjában. Az ismeretlen anyagot eltávolították a járműből és további vizsgálat céljából átadták a rendőrségnek.

Stepney korábban főmérnöke volt a csapatnak és miután Ross Brawn bejelentette, hogy egy évig pihenni szeretne, abban bízott, ismét elláthatja ezt a feladatot. Jean Todt azonban "lefokozta" őt és a technikai fejlesztések irányításával bízta meg.

A Ferrari belső vizsgálat is indított a történtekkel kapcsolatban, közleményében ugyanakkor kijelentette, hogy amíg nem derül ki egyértelműen, mi történt, addig Stepney is teljes jogú tagja a csapatnak.

http://www.fn.hu
Szemét Stephney ha Monacoban megtette szerintem máskor is.
De elmegy a Hondához.
Mondjuk azok amúgy is szerencsétlenek.
Ott meg valami gyorsítót rak majd talán bele :lol:
Külömben már fent van nso-n is
FC Barcelona!
ABIDAL!
PCsabi
aka Game90

2007.06.22. 21:20:11

Scorpio írta:Az újság úgy értesült, hogy hat nappal a Monacói Nagydíj előtt ismeretlen eredetű port találtak a szerelők a két pilóta, Kimi Raikkönen és Felipe Massa autójának benzintankjában.
Még szerencse, hogy nem a két pilóta zsebében találták meg 8)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.22. 20:50:02

Forma-1: szándékos szabotázs a Ferrarinál?

A Forma-1-ben szereplő Ferrari szándékos szabotázzsal gyanúsítja Nigel Stepneyt, az istálló technikai fejlesztésekért felelős mérnökét.

"Az ügyészség vizsgálja a történteket, ebből mindenki sejtheti, hogy komoly dologról van szó" - mondta a La Gazzetta dello Sport című lapban Jean Todt csapatfőnök.

Az újság úgy értesült, hogy hat nappal a Monacói Nagydíj előtt ismeretlen eredetű port találtak a szerelők a két pilóta, Kimi Ra:ikkönen és Felipe Massa autójának benzintankjában. Az ismeretlen anyagot eltávolították a járműből és további vizsgálat céljából átadták a rendőrségnek.

Stepney korábban főmérnöke volt a csapatnak és miután Ross Brawn bejelentette, hogy egy évig pihenni szeretne, abban bízott, ismét elláthatja ezt a feladatot. Jean Todt azonban "lefokozta" őt és a technikai fejlesztések irányításával bízta meg.

A Ferrari belső vizsgálat is indított a történtekkel kapcsolatban, közleményében ugyanakkor kijelentette, hogy amíg nem derül ki egyértelműen, mi történt, addig Stepney is teljes jogú tagja a csapatnak.

http://www.fn.hu
PCsabi
aka Game90

2007.06.22. 13:26:23

Megegyezett Alonso és Hamilton, „szólóban” nem beszélnek egymásról:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144882

brit újonc állítja, továbbra is kiváló a kapcsolata spanyol csapattársával, csak a két ország újságírói próbálják gerjeszteni a feszültséget
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.22. 11:46:00

Lewis Hamilton lenullázta a tizenötmilliós gokartot

Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.21. 11:25:56

Pár futam és Alonso kiteszi Hamiltont! Nem hiába amikor csapaton belül van erős ellenfél …
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:21:47

Kralo írta:
ozsimiki írta: Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted :P

Ugye ezt nem írod komolyan :?: :roll: Montoya nyilatkozata miatt ez egyáltalán nem fog ténnyé válni :wink: Majd pont Ő tudja a frankót,akár volt ott akár nem...de Montoya nyilatkozott már olyat is,hogy ,Schuminál,Mikanal,sőt még Alonsonál is jobb pilóta,csak így nem szerették meg úgy nem szerették :wink: Akkor ezek is tények?
A tény nem Montoya véleményéből fakad.
Tegyük fel,hogy Neked igazad van,és nagyobb hátszele van,mint Alonsonak :wink:
DE nem kap jobb kocsit,nem ezért kap ki Alonso 1-2 tizeddel az időmérőn,nem ezért nem bírja megelőzni versenyben..stb...és Alonso ezzel a nyilatkozatával most mindenkiben ezt a látszatot IS kelti...amikor ez egy orbidális marhaság...

Szóval a Pályán nem ezért győz Hamilton,és NEM ezért ér be utána Alonso...akkor meg miről beszélünk? Hol számít ez :?: :idea: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.21. 00:03:28

ozsimiki írta: Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted :P

Ugye ezt nem írod komolyan :?: :roll: Montoya nyilatkozata miatt ez egyáltalán nem fog ténnyé válni :wink: Majd pont Ő tudja a frankót,akár volt ott akár nem...de Montoya nyilatkozott már olyat is,hogy ,Schuminál,Mikanal,sőt még Alonsonál is jobb pilóta,csak így nem szerették meg úgy nem szerették :wink: Akkor ezek is tények?
A tény nem Montoya véleményéből fakad.

Piramis!!!!!
L.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.20. 22:43:58

Kralo írta:
Ez a vélemény megint csak alátámasztja az álláspontomat ozsimikivel folytatott vitámban. Tehát Alonso nyilatkozata nem szánalom, pusztán tény.
Pedig nem akartam rá reagálni,de mivel Te is megtetted :P

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.06.20. 22:32:33

Ez a vélemény megint csak alátámasztja az álláspontomat ozsimikivel folytatott vitámban. Tehát Alonso nyilatkozata nem szánalom, pusztán tény.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.20. 17:30:44

Sztem az inkább7,5 G lehetett....
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.20. 17:29:47

:shock:
ezt én kizárt dolognak tartom.

75G lassulásnál az embernek először a retinája szakdna le, azután szépen sorba követnék a retinát a belső szervei (máj, vese, tüdő, szív etc...).

ez egy oltári nagy marhaság.

ha Kubica mondjuk 70 kg tömegű, akkor 5250 kg nyomás nehezedett rá.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 17:25:06

Hivatalos: Kubicára 75 g hatott

Az FIA nyilvánosságra hozta Robert Kubica montreali balesetének adatait, amelyeket a lengyel BMW-jében elhelyezett fekete doboz (onboard accident data recorder - ADR) rögzített a Kanadai Nagydíjon. A pilótafülke és a benzintank között elhelyezett eszközből kiderült, hogy Kubica autója 230 km/órás sebességgel, csaknem derékszögben csapódott be a pályát övező falba, és teste egy milliszekundumig 75 g mértékű lassulásnak volt kitéve. A 22 éves versenyző, noha autója a pilótafülkét leszámítva ripityára tört, egy bokaficammal megúszta a balesetet. A fekete doboz adatait Indianapolisban az FIA biztonsági felelőse, Peter Wright korábbi F1-es mérnök tanulmányozta. Jelentése megállapította, hogy a BMW-Sauber F1.07 biztonsági felszerelései - a túlélőcella, az ütközőzónák, a HANS, a pilótafülke magasított védőfala és a bukósisak - kifogástalanul megállták a helyüket.

A gárda technikai igazgatója, Willy Rampf elmondta: "Sokkolt minket a baleset ereje, de nagyon örültünk, amikor szinte sértetlenül láttuk viszont Robertet. A kasztni terén sohasem kötünk kompromisszumot, például nem megyünk a határ közelébe a súly terén. Mindig a biztonságos tartományban maradunk, és ez kifizetődött. Nem szabad elfelejteni, hogy egy túlélőcella igen komplex berendezés, közel 1000 szénszálas, kevlár, méhsejt szerkezetű és fém alkatrészből áll."

a5.hu
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.20. 17:04:27

Game90 írta:
Shandor írta:Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja.
Én kedveltem Montoyát :) Ő ilyen, mindig beszól, bárkiről legyen szó :arrow: asszem MS-nek is beszólt már.
Többször is! 8)
PCsabi
aka Game90

2007.06.20. 17:00:51

Shandor írta:Én tényleg nem értem ezt a Montoyát. Bukott versenyzőként elhagyja a Forma 1-et, majd 2-3 hetente - Amerikából(!) - jól megmondja.
Én kedveltem Montoyát :) Ő ilyen, mindig beszól, bárkiről legyen szó :arrow: asszem MS-nek is beszólt már.
Válasz küldése