Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roma-nál is jó munkát végzett.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/09 ... zetoedzoje
Sok sikert neki!!!Mondjuk én Villanova helyet elnézegettem volna nálunk is.
Pedro 8 pont míg Song csak 5.A Marcások szerintem ezt a cikket enyhén ittas állapotban írták meg.Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Pár helyen nem értek velük egyet (Song, Pinto, Alexis...).
A pontozások fele szerintem elírásGareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Tarka, Neheztelés, Nyaraló teljesítménye szerintem rendben, Dal viszont alul lett pontozva.Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Pedro 8-at is kissé erősnek érzem. Song meg, hogy miért 5... Dos Santosszal egy szinten, nevetséges. 7-8 simán benne volt.Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Vilanova 10/10 WTF?Gareth Tello írta:Marca-osztályzatok
Itt reagálok erre, mert nem az igazolásokkal kapcsolatos elsősorban.Rivaldo11 írta: A futball a zsenik játéka is, nem pedig sakk. Engedni kell kibontakozni az egyéniséget.
Azzal full egyetértek, hogy örülni kell a bajnoki címnek és ha jövőre is "csak" a bajnokságot nyerjük meg, elégedettnek kell lennünk.Bob_Marley írta:...
Azt hittem ez egyértelmű.Varatrix írta:
Nade kiazisten fog játszani jövőre?
Viszonyítás, és hozzáállás kérdése. Összességében nézve Pep négy évéhez képest gyenge, de a tavalyi szezonhoz képest óriási előrelépés. Éspediglen mivel problémát mindíg lehet találni... találtak is, ráadásul nem is keveset az elégedetlenkedők és annak rendje és módja szerint jócskán át is estek a ló bizonyos másik felére. mindegy hogy jobb vagy bal.Gareth Tello írta:Ez szerintem nem olyan meglepő, elvégre Pep alatt a triplázáshoz voltunk hozzászokva.Ennek fényében tényleg lehet elégedetlenkedni, de az valóban túlzás, amit páran gondolnak a csapatról és erről az idényről.
Ez szerintem nem olyan meglepő, elvégre Pep alatt a triplázáshoz voltunk hozzászokva.Varatrix írta:Olyan méretű az elégedetlenség némelyik emberben, hogy nem érdemli meg a csapat. Vagy nem látott igazán rossz szezont még.
Deal.recrea írta:Szép kupa, a következő 100 évre azt kívánom, h minden évben "csak" egy kupa essen le a csapatnak. Hol kell aláírni?
Végre valakinek helytálló a hozzáállása ...recrea írta:Szép kupa, a következő 100 évre azt kívánom, h minden évben "csak" egy kupa essen le a csapatnak. Hol kell aláírni?