Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.02.19. 17:22:39

Üdv, egy kérdésem lenne. Ugye a Bl döntőt idén június 6-án tartják, a Copa America pedig június 11-én kezdődik. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a dél-amerikai játékosok ettől függetlenül játszhatnak-e a finálén? Mert nagyon nem lenne jó, ha egy Bl döntőt az MSN nélkül kéne megvívnunk... :?
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.19. 17:08:07

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... eo-2395867" target="_blank

A "tolerancia" hazájából érkező szurkolók és klubja vajon mit fog kapni az UEFA fegyelmi bizottságától?
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.19. 16:24:27

Feast4 írta: Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk.
én ezzel se értek egyet teljesen. a real például most gödörben van és egy top csapat szerűség igen komoly gondokat tudott volna okozni nekik. egy psg, vagy city simán kitudná jelenleg ejteni őket.

ehelyett most ott tartanak, hogy alig volt idén értékelhető mérkőzésük mégis csak a kupából estek ki, a bajnokságban csak feljöttünk, a blben meg kaptak egy olyan csapatot, ami segíthet kilábalni nekik a gödörből. egész jól jöttek ki belőle. lehet, hogy a következő bl körre már újra csúcsformába lendülnek, akár még simán meg is nyerhetik az egészet, úgy, hogy egy számukra kedvezőtlenebb sorsolásnál már bent se lennének. remélem érted mire gondolok.

szóval szerintem is bullshit ez az úgyis mindenkit meg kell verni és mindegy kit kapunk. persze nekünk ez most oké, mert elég jó formában vagyunk, de semmiképpen se jön jól, ha az egyeneskieséses szakaszban egy city -> chelsea -> bayern útvonalon kell bejutni a döntőbe. az is ugyanúgy bl címet fog érni, ha a real a schalke -> basel -> shaktar útvonalon jut be és ott megveri a tápiószecsőt, az is bl címet ért, amikor a chelsea di matteoval végigmakkolta az egészet, és az is amikor pep végigszaladt európán.

szerk.: és nem, tényleg nem kell megverni mindenkit a bl győzelemhez. a chelsea ellen például lehet kizúgnánk a mourinho busz miatt, de ha nem kerülünk velük össze, akkor ez a veszély máris elmúlt.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.19. 14:57:14

visca el barca írta: ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk. Egyértelmű, hogy sokkal komolyabb ellenfelünk van mint a többieknek, de a sors ilyen. Volt olyan BL ahol a 8 közt se találkoztunk még komoly csapattal. (Jó ez kissé túlzó.) Le kell hozni, vagy így vagy úgy. Nyílván jobb lenne a Shalke, de ez van.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.19. 11:48:09

Kash írta:
VEB írta:amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
Bocsi Veb, nem vettelek észre. :mrgreen:
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!? :D Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem. :D
nem, nem bánnám, de jelenleg sokkal nagyobb reálitása van annak, hogy egy sálke féle, középkategóriás bundesliga csapattal szemben továbbjussunk, mint egy cityvel szemben. aki erre azt mondja h nem igaz, az egy kovászos uborka.

ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2015.02.19. 11:34:35

"A fociban három hét soha sem ugyanolyan. Három héttel ezelőtt a Barça tragikus volt, az elnök választásokat írt ki, de azóta megváltoztak a szerepek." - Pellegrini

Vagy a nyilatkozat régi, vagy nagyon jó hír nekünk mert nem nézi a Barca meccseket (lehet majd csak vasárnap elemez, bár kétlem). A Sociedad elleni vereség 6 hete volt és az óta szárnyal a csapat :wink:
94:39 6 - 1
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 23:13:49

kristop írta:a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.
Már elnézést, de tegnap a Bayern egy vicc volt. Ha csak annyi tűz lett volna ma Shalkeban, akkor minimum remiznek.
Força Barça!
Kash
Entrenador del Barça

2015.02.18. 22:52:25

Nem számítottam arra, hogy Ronaldo ismét 100000000000000000000000000000000000%-os formában fog játszani, és fejel egy gólt a védők szorításából -szerintem észre sem vették, hogy ottvan, pedig azt a nagy arcot nehéz nem észrevenni-
Nem tudom, hogy Ronci gólpassza előtt mi járhatott a 2 védő(?) fejében, vagy 2-3 méternyi területet hagytak ott Ronaldónak, hogy közöttük komótosan betudjon lépni...Uchida mély tisztelete nem hagyhatta, hogy Ronaldo gól+gólpassz nélkül maradjon.
Én egy 0-1-vel is simán kiegyeztem volna, de ez van...Reménykedtem benne, hogy Pepe talán észreveszi, hogy a Schalke és Uchida mennyire akar egy gólt rúgni, és talán fejel "véletlenül" egy öngólt.

Szerk..:
amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
Bocsi Veb, nem vettelek észre. :mrgreen:
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!? :D Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem. :D

Szerk..(2)
Muszáj megint szerkesztenem, mert valamit még mindig nem értek. Pont az általad idézett mondataimban nincs az benne, hogy azért örülök az erős ellenfélnek, hogy megtudjuk mutatni...Nem érdekel más, csak is az, hogy lássam mit tud a csapatom...Ez minden.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.18. 22:51:03

CsocseX írta:A tegnapi Shakhtar sok problémát okozott volna ennek a Realnak szerintem. :)
a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.

tök komolyan gondolom, hogy egy villarreal, sevilla, de akár még egy celta, bilbao vagy sociedad is komolyabb játékerőt képviselt volna otthon, mint némelyik csapat most a bajnokok ligájában (basel, schalke, shaktar).

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:48:20

https://www.facebook.com/video.php?v=13 ... =2&theater

Ronikánk megint megpróbálta az ollózós vágyálmát, kivételesség kedvéért most sem sikerült .... =D> :mrgreen:

Ha a City ellen is hoznánk egy szép eredményt azért az az egész csapat presztízsét és megitélését is jelentősen javítaná. Utólagos, esetleg Bl győzelem esetén meg végképp értékessé tenné. (bár ahhoz hogy BL-t nyerjünk főleg középpályán még sokat kell javulnunk)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.18. 22:42:11

Én is örülök a Citynek, mert rögtön megmutathatjuk, mire vagyunk érdemesek idén. Más kérdés, hogy az MCFC-t nemrégen még a Hull is megverte, pillanatnyi formát tekintve nem kicsit a Barca javára billen a mérleg... Valószínűleg ez és a képességbeli különbségek fognak egy tavalyihoz hasonló eredményt hozni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:39:26

Nem is baj... A Shalke egyáltalán nem érdemli meg azt sem, hogy gólt rúgjon, nem még a helyét a nyolcaddöntőben. Óriási csalódás, és azért Di Matteotól is vártam volna egy kicsit többet taktikailag, de hát... Szegénykémnek nincs könnyű dolga.

Én éppen örülök, hogy a Cityt kaptuk. Egyetértek azzal az elvvel, hogy aki el akar valamit érni Európában, annak bizonyítani kell. (és nem csak a nyolcaddöntőben) A tegnapi Shakhtar sok problémát okozott volna ennek a Realnak szerintem. :)

Força Barça!
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:26:18

CsocseX írta:Egy Uchida támadja Ronaldot? Nevetséges... Marcelo szépen beragasztotta. Őt azért szeretem a Realból, nagyon jó futballista.
Szép gól, Marcellot én is bírom. Érdekes módon ő nem verte úgy a mellét a gól miatt mint Cunci7, pedig ő jóval ritkábban szerez gólt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:25:57

Na Danilo berúgta a jogos 11-est (jó öreg Samuel összehozta) így a Porto nagy lépést tett a továbbjutás felé. Casemiro már egyenlített csak hát les volt a bíró szerint. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.02.18. 22:28:45-kor.
Kép
Kép
Kép
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:24:31

Egy Uchida támadja Ronaldot? Nevetséges... Marcelo szépen beragasztotta. Őt azért szeretem a Realból, nagyon jó futballista.
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:22:07

Szegény Schalke annyira szerencsés, mint amennyire férfias a Real meze.
Hatalmas szerencséjük hogy nem most van az El Classico, elég szép eredmény születne, jó eséllyel a mi javunkra
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:19:15

A k..va életbe, mekkora mákjuk van a barbiknak...
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:18:08

Úristen mekkora hatalmas kapufa #-o
HAHA Casillas szögletre rúgja :mrgreen:
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:11:21

hank1ee írta:Mivel színésznek készül, ezt be is írhatod neki pozitívumnak a műesések meg a reklamálások mellé. :mrgreen:
Vérrel aláírnám, hogy otthon gyakorolja ezeket.

A Shalke ha itt nem is, Madridban csúnyán le lesz mocskolva szerintem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára CsocseX 2015.02.18. 22:18:45-kor.
Força Barça!
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.18. 22:08:59

picit azért bíztam bennük, de ez a schalke tényleg nagyon gyenge csapat. egy kreatív középpályás sincs fent náluk draxler és meyer hiányában, a labdákkal semmit se tudnak kezdeni, ha meg is szerzik csak fellövöldözik. az imént az öt védőjüket így középszar szinten letámadta három támadó, fogalmuk se volt mit csináljanak kivágták, pedig még a vkp is ment segíteni.

megszerzi a labdát a kapus, lehetne valamit kezdeni vele? áá, ő inkább kirúgja, pepe lefejeli, és már jön is újra a real. elől a bundesligában eddig összesen tíz percet játszó kissrác a legveszélyesebb.

nyilván számítani lehetett valami ilyesmire, de ha csak egy féljó spanyol középcsapat lenne az ellenfelük már bajban lenne a real olyan szinten gödörben vannak még mindig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2015.02.18. 22:14:20-kor.

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:08:11

Ha pl minket, vagy az Atleticot kapták volna a negyed/elődöntőbe akkor szerintem jó eséllyel nem nyertek volna.
Arról nem is beszélve hogy a Dortmund ellen 2-0-ra kikaptak és egy üres kapus kapufán múlott a 3madik gól. Volt már egyáltalán olyan BL győztes akit így elporoltak ? :mrgreen:

CsocseX: Pontosan :lol: Vagy a 2009-es Rómában rendezett döntő se volt gyenge.
Szép foci, szép győzelem, egy igazán remek és jól játszó ellenfél ellen.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.18. 22:08:02

CsocseX írta:otthon megrendezett gólörömei
Mivel színésznek készül, ezt be is írhatod neki pozitívumnak a műesések meg a reklamálások mellé. :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:05:21

MessiNeymarSuarez írta:..vagy pedig a döntőt úgy nyeri meg hogy az ellenfelet szép focival, magabiztosan legyőzi.
...akarod mondani: Barcelona VS. Manchester United at Wembley

Az egy pöpec, magabiztos meccs volt. :)
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.18. 22:02:29

Stalkyard írta:Ennyit számít a sorsolás és a szerencse... ha most egy komoly csapattal játszanának, lehet kizúgnának simán. De így persze továbbvánszorognak egy Schalke ellen aztán megint jön a jobb forma. :D
Neem, még lehet előtte megkapják a Basel-Porto győztes egyikét, és Schalke-Basel ágon jutnak be az elődöntőbe =D>
mi meg úgy hogy meccselünk egy City- Bayern/Chelsea/Atletico ágat szenvedünk végig, márha bejutunk.
Persze ha tényleg BL győztesek akarunk lenni, akkor bárkit le kell győznünk lehetőleg rendesen.
Nincs is annál idegesítőbb mikor a realosok most ilyeneket hangoztatnak hogy "Elvertük egész Európát" "lefociztuk egész Európát" " Európa királyai vagyunk" meg stb stb, aztán közbe meg szó sincs róla, hatalmas mázlival nyerték meg, mikor mecsbe se voltak, és Ramosnak köszönhetik kb.
De ilyen a foci, természetesen, de van különbség aközött hogy ilyen hatalmas szerencsével győz valaki egy rossz meccsen, vagy pedig a döntőt úgy nyeri meg hogy az ellenfelet szép focival, magabiztosan legyőzi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.02.18. 22:06:46-kor.
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.18. 22:01:37

Ennyire reménytelenül, elkeseredve, fejből játszani, mint amit a Shalke művel, ez valami elképesztő. Semmi elképzelés, semmi nyomás, pontatlanság, mármint... Hihetetlen... Csak azért nem kaptak 4-5 gólt még, mert a Madrid is f*sul játszik ma. Zselé egy oltári nagy barom egyébként. Ahogy öregszik egyre undorítóbb a viselkedése, és ezek a folyamatosan változó, otton megrendezett gólörömei... Egy vicc az egéz... Hányingerem van tőle. Félreértés ne essék, tisztelem a munkásságát, és az elért eredményeit, de az egész figura egy guminő, egy oltári nagy vicc, és egyre rosszabb.
Força Barça!
Válasz küldése