Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így igaz, de 6:0-nál mi a francnak?Bob_Marley írta:Szerencsétlen sérülés volt, jobbulást neki. 50-50 labdába belement, Theo elrúgta előbb a labdát, neki meg letapadt a bokája, nagy pech.
Kupadöntő?Ha törés nem ficam akkor alsó hangon fél év ha nem súlyosabb ésnem szakadtott szét minden.A brécibáló kis népművészeti cserépedény nagyon hazavágta.A hideg futkos a hátamon a látványtól.csabcsi007 írta:Akár a Psg ellen is megnéztem volna az utóbbi hetek jó játéka után. Hát a kupadöntő is kérdéses lett ezzel...
A kérdés az, hogy a lába tört el vagy csak kificamodott a bokája. Reméljük az utóbbi.csabcsi007 írta:Akár a Psg ellen is megnéztem volna az utóbbi hetek jó játéka után. Hát a kupadöntő is kérdéses lett ezzel...
Sztem is, ahol van védő mögötte, aki tud is védekezni...vele kapcsolatban sem értem (meg van még néhány játékos), h miért próbáljuk beleerőltetni a rendszerbe, ahelyett, h arra használnánk, amihez ért/amit tud.visca el barca írta:a sevillai egy évében 24x játszott 4-2-3-1-ben jobb oldali támadót, 9x meg védőt. ő ilyen poszt nélküli emberke, sztem egy 3-5-2 feküdne neki a legjobbanRes írta:Most akkor neki mi az "eredeti" posztja?
a sevillai egy évében 24x játszott 4-2-3-1-ben jobb oldali támadót, 9x meg védőt. ő ilyen poszt nélküli emberke, sztem egy 3-5-2 feküdne neki a legjobbanRes írta:Most akkor neki mi az "eredeti" posztja?
Minél több jól teljesítő játékosunk van, annál jobb a csapatnak.Rivaldo11 írta:Én is örülök neki nagyon. Egyetértek Bobbal, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Sevillában, és bevallom, mikor idehoztuk, azt gondoltam, hogy hatalmas fogás lesz. Némi késéssel ugyan, de kezdi is ezt bizonyítani, tényleg nagyon jól jöhet nekünk majd a tavasszal egy jó formában lévő Vidal.
Rivaldo11 írta:Én is örülök neki nagyon. Egyetértek Bobbal, kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Sevillában, és bevallom, mikor idehoztuk, azt gondoltam, hogy hatalmas fogás lesz. Némi késéssel ugyan, de kezdi is ezt bizonyítani, tényleg nagyon jól jöhet nekünk majd a tavasszal egy jó formában lévő Vidal.