Troym írta: ↑2025.05.09. 00:03:55
Annak a logikáját nem értem, hogy kb mindenki el akarja küldeni a minimál értékű és fizetésű Fortot és Torrét, de ebből milyen hasznunk származna és ki lenne a helyükön a 3.-4. számú szélsőhátvéd és 7. számú középpályás?
Akkora gyöngyszemek vannak az utánpótlásban még, akiket nem láttunk, hogy simán tudjuk őket pótolni? Igazolni peremembereket biztosan nem fogunk tudni....
Én úgy értem ezeket a véleményeket, hogy "ha már Flick nem bízik bennük, akkor menjenek", én legalábbis így gondolkodom, hisz úgyis az számít, ő kit rakna a pályára. Én is elküldeném őket, Fortot mindenképp csak kölcsönbe, nagyon-nagyon magas szinten vannak a képességei, de játék kell neki. Torre nekem mindegy, mert részemről maradna cserének, de látom, hogy Flicknél ő konkrétan az utolsó ember a keretben.
Szóval minek itt tartani olyan játékosokat, akiket úgysem vet be az edző, csak végszükségesetben, cserébe meg fiatalok és játszaniuk kéne. Fort persze most egyértelműen elkezdett szerepelni Flick listáján, szóval én még mindig nem tartom elképzelhetetlennek, hogy szezon végére meggyőzi őt, de ha ez nem következik be, akkor felesleges maradnia.
Hamarabb veti be mindkét poszton Ericet, ő a harmadik számú tartalék kb oda, Torrénál is hamarabb kerülne be 10-es posztra. Most hagyjuk, hogy ez mennyire jó dolog, de ez van.
Arról nem is beszélve, hogy maguk a játékosok sem hiszem, hogy maradni akarnának, ahhoz nem keresnek semmit, hogy csak úgy pénzért üljenek a padon, játszani meg tuti akarnak. Victor is ez a kategória lehet akár, nem mondom, hogy felesleges, mert jó egy ilyen a háznál, de azért ő ennél többet érdemel, csak nem ekkora klubban. A csereszerepet sokan elfogadják, a teljes peremembert már nehezen. Persze van, aki azt is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy