2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor már áruld el légy szíves, hogy hogyan készül az igazi pörkölt, habár fájó lesz, ha kiderül éveken keresztül nem is pörkölt volt amit csináltam, de kibírom és nagyon kíváncsi vagyok rá, de ígérem nem fogok emiatt az öngyilkosság szélére jutni.El fanático írta:Az embereket az öngyilkosság szélére tudom juttatni azzal, ha nekiállok ecsetelni azt, hogy hogyan is kell az igazi pörköltet elkészíteni, mert szégyen szemre mondom, hogy a legtöbb családban - sőt éttermekben az nem pörkölt, amit adnak, csak annak merik nevezni. Olyan szenvedéllyel tudok róla beszélni, hogy Kalap kolléga szokott, igaz Ő nem a pörkölt védelmében![]()
Shame on you!Mihu írta:Jelenlluisllach89 írta:
Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?![]()
![]()
Egyiket se szeretem
A kocsonyát semmilyen körülmények között sem eszem meg, a káposztát meg csak akkor ha nincs itthon semmi, csak az, és már az éhenhalás küszöbén állok.
Egyébként nagyon válogatós vagyok. Kb egy A6-os lapra ráférne azon kaják listája, amit megeszek![]()
És szerintem mindenki úgy van vele, hogy anya főztjétől nincs jobb. Nekem egyébként szerencsés a helyzetem, mivel elég sűrűn kajálok a család többi tagjának főztjéből is, és minden nő jól főz. Ráadásul unokatesóm, aki vadász, Ő is kiválóan tudja elkészíteni a vadas kajákat, amiket egyébként szinte kivétel nélkül nagyon szeretek. Sütiból meg nagymamám a No.1 de ez szerintem mindenkinél így van
daffy írta:nem hangzik túl jól...
csak sétálás közben fájesetleg,hogy megbizonyosodjak róla,hogy hasonló a probléma..fáj akkor ha állva, az egyik lábát mereven tartja,másikat pedig próbálja felemelni?
csak sétálás közben fájesetleg,hogy megbizonyosodjak róla,hogy hasonló a probléma..fáj akkor ha állva, az egyik lábát mereven tartja,másikat pedig próbálja felemelni?
Ha hiszed, ha nem, velem ez a herce-hurca játszódik le, lassan második éve. Időközönként előjövő hasfájással küszködöm, küldtek már minden felé, gyomor tükrözéstől kezdve, az idegosztálytól mindenhová. És semmi eredmény.daffy írta:volna egy kis gondom. a barátnőmnek sétálás közben szokott fájni a hasa. a vakbél környékén. az ultrahang és a nőgyógyász szerint semmi,viszont egyre inkább érzi. az orvos szerint nincs baj,ő itt le is zárná az ügyet. mit tudok tenni? hova lehet fordulni ilyenkor? mert ha valami fáj,akkor ott nincs minden rendben...
Nyúlj méllyen a zsebedbe az orvosnál! Most komolyan!Sok orvost így lehet normális vizsgálatra rávenni v menjetek másik orvoshoz, kórházba.daffy írta:volna egy kis gondom. a barátnőmnek sétálás közben szokott fájni a hasa. a vakbél környékén. az ultrahang és a nőgyógyász szerint semmi,viszont egyre inkább érzi. az orvos szerint nincs baj,ő itt le is zárná az ügyet. mit tudok tenni? hova lehet fordulni ilyenkor? mert ha valami fáj,akkor ott nincs minden rendben...
Jelenlluisllach89 írta:
Más: A kocsonyát hogy nem lehet szeretni? Ennél csak egy durvább létezik: Van olyan aki nem szereti a töltött káposztát?
Charlie írta: meg nem találkoztam még eddigi életem során olyan emberrel aki édesanyám főztjeit egyáltalán megközelítette volna minőségben.
C.
Na azért régen is volt válogatás, ha nem is olyan szinten, mint most. Ha vki vmitől undorodik, akkor semmi értelme sincs, h magába erőszakolja, mert annak könnyen lehet hányás a vége.daffy írta:ja nem így értettem. hanem hogy régen volt egy disznó,levágták és talán a csontjain kívül semmi nem ért el a kutyákig. nem volt jellemző az a fajta gondolkodás,hogy fúj,ez most a belseje. én is megettem 2 évesen a májat,most csak ha nagyon muszáj. így értettem. van lehetőség válogatnicsababarca írta: Modern? ezt hogy érted?
szeretem én a régi ételeket,de a belsőségeket nem vagyok hajlandó megenni. pedig nem vagyok állatvédő meg semmi ilyen,sőt.
Igen. Különveszem mindig és kiszedem.TT írta:az addig oké, hogy nem akarsz embert enni, de milyen eres kaját ismersz?Gerard3Piqué írta: Kizárt dolgok : halak , tengeri herkentyűk, pacal, hawaii pizza,legtöbb főzelék ( kivétel : borsó,krumpli és sóska), kínai thaiföldi izék, rák, csiga, kagyló,bogarak, kígyó, ember, spenót,brokkoli, barna és félbarna kenyér
vese és velő pörkölt,nyúl ,szív, tüdő, agy ( régen a csirkéét megettem)
erek stb.![]()
vagy várjá, lehet rájöttem útközben; pl. amikor a levesben van a csirkeaprólék, meg a láb, na ott undorodsz az eres részektől?
![]()
nem, az inakkal keverem, szóval főleg eltévedtem a sűrűben![]()
az addig oké, hogy nem akarsz embert enni, de milyen eres kaját ismersz?Gerard3Piqué írta: Kizárt dolgok : halak , tengeri herkentyűk, pacal, hawaii pizza,legtöbb főzelék ( kivétel : borsó,krumpli és sóska), kínai thaiföldi izék, rák, csiga, kagyló,bogarak, kígyó, ember, spenót,brokkoli, barna és félbarna kenyér
vese és velő pörkölt,nyúl ,szív, tüdő, agy ( régen a csirkéét megettem)
erek stb.
ja nem így értettem. hanem hogy régen volt egy disznó,levágták és talán a csontjain kívül semmi nem ért el a kutyákig. nem volt jellemző az a fajta gondolkodás,hogy fúj,ez most a belseje. én is megettem 2 évesen a májat,most csak ha nagyon muszáj. így értettem. van lehetőség válogatnicsababarca írta: Modern? ezt hogy érted?
szeretem én a régi ételeket,de a belsőségeket nem vagyok hajlandó megenni. pedig nem vagyok állatvédő meg semmi ilyen,sőt.
Modern? ezt hogy érted?daffy írta:szerintem csak túl modern a gondolkodásodcsababarca írta: hát szerintem nem. lehet rosszul fogalmaztam,úgy mondom akkor,hogy nem kéne mindent megenni.
szerintem csak túl modern a gondolkodásodcsababarca írta: hát szerintem nem. lehet rosszul fogalmaztam,úgy mondom akkor,hogy nem kéne mindent megenni.
daffy írta:mert nem?csababarca írta: Nem tudom,de van az embernek egy ilyen rossz szokása,hogy azt hiszi,mindent meg lehet enni.