2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A régi szisztéma szerint meg az esélyeskre tippeléssel lehetett hajszolni a könnyű pontokat, én csak azt mondom, hogy ha pénzért fogadsz meccsekre, ott is megnézed a hozzájuk tartozó oddsokat, a különbség csak annyi itt még bukni se lehetcps46 írta:És akkor mi ebben a tippelés? Ha direkt arra raksz, ami több pontot hozhat, akkor valójában nem is a meccs végeredményére tippelsz, hanem csak a nagyobb nyereményt hajszolod.
És akkor mi ebben a tippelés? Ha direkt arra raksz, ami több pontot hozhat, akkor valójában nem is a meccs végeredményére tippelsz, hanem csak a nagyobb nyereményt hajszolod.Gergolino írta:Ízlések és pofonok, én nem értek veled egyet, sztem így sokkal izgalmasabb, érdemesebb tippelni az esélytelenebbekre is. Remélem marad minden így.cps46 írta:amúgy is baromságnak tartottam ez az odds-os dolgot. Ezzel is csak plusz munkája volt Slithernek vagy aki épp felrakta a tippeket, a régi fajta játék sokkal tisztább és átláthatóbb volt. Remélem jövőre visszatér.
Ízlések és pofonok, én nem értek veled egyet, sztem így sokkal izgalmasabb, érdemesebb tippelni az esélytelenebbekre is. Remélem marad minden így.cps46 írta:amúgy is baromságnak tartottam ez az odds-os dolgot. Ezzel is csak plusz munkája volt Slithernek vagy aki épp felrakta a tippeket, a régi fajta játék sokkal tisztább és átláthatóbb volt. Remélem jövőre visszatér.
Ezen mosolyognom kellSlither írta:Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is.![]()
Nekem már nincs sok tétje az utolsó fordulóknak, nincs is már kedvem ezzel foglalkozni...![]()
Bocs,de nem tudom h mi a menete a dolgoknak,csak annyit láttam a szezon során,h igazából neked köszönhető,h lehet tippelgetni.Ezért is neked címeztem a postot...Slither írta: Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is.![]()
Szólhatnátok Enriquenek vagy vki másnak is.miihii írta:Slither Kollega!
Nehogy elfelejtsd ám felpattintani a mostani fordulótMég nem találkoztam vele,pedig már naon tippelhetnékem van.A szezon végére jövök fel,pár hét alatt felkapaszkodtam majd 90 pozíciót
Lassan beérek az első 100ba
![]()
![]()
A kezdeti kitűzötthöz képest (megnyerem![]()
),most már ez a célom (meg a világbéke
)...
Esetleg gutaütést, hogy mindkét helyen lemaradtál a dobogóról.ozsimiki írta:Cimborák, inkább azon agyaljunk (h kicsit sajnáltassam magam), hogy Én ,mint valószínű az összetett (tudom,h ilyen kiírás sajnos nincs ,de lehetne
![]()
![]()
![]()
) leendő győztese (Eurobarca+Calcio) mit kapok vígaszdíjként
![]()
lehet mindkét porondon 4.leszek
![]()
![]()
Azt gondoltam, mivel Te rakod fel a tippeket, Te vagy az egyik fő szervező, ezért kellene tudnod!Slither írta: A modiságnak semmi köze ehhez, függetlenül attól hogy én foglalkozok most vele.![]()
Ha csak az első helyezett kap mezt, akkor reszkess, mert utolérlek.![]()
A modiságnak semmi köze ehhez, függetlenül attól hogy én foglalkozok most vele.Hawk írta:Azt sem tudom, hogy az elsővel mit lehet nyerni, nemhogy a másodikkal!Slither írta: Második hellyel mit lehet nyerni?![]()
Te vagy a modi, neked jobban kell tudni!![]()
Egyébként a szabályoknál ez van:
"a nyeremények között lesznek különböző híradástechnikai nyeremények, mint például mp3 és mp4 lejátszók. Valamint eredeti Nike mezeket is lehet nyerni, ráadásul a győzteseknek lesz választási joga is, tehát bármely külföldi csapatért is rajong az elől végzett versenyző, kérésre megpróbáljuk majd beszerezni a választott mezt."
Egy eredeti Barca mez azért jól jönne!
Azt sem tudom, hogy az elsővel mit lehet nyerni, nemhogy a másodikkal!Slither írta: Második hellyel mit lehet nyerni?
Még mindig 20 pontos a különbség, annyit nem fogok hozni, és nem lesz még egy 0 pontos fordulód.Hawk írta:Ilyen sem fordult még elő velem!![]()
Ebben a fordulóban 0 azaz nulla pontot szereztem!![]()
![]()
Mondtam, hogy még nem lefutott ez a tippverseny.
Lehet, hogy az utolsó két fordulóban veszítem el az első helyet?
Remélem nem!
Slither! Te azt írtad, hogy Neked jó a második hely! Akkor miért akarsz megelőzni?![]()
Úgy legyen!Slither írta:Ha csak nem lesz vkinek nagyon sok telitalálata, nem hiszem hogy változni fog az állás. Már te is vagy 100 ponttal le vagy maradva, azt pedig elég nehéz ledolgozni. Hawk is szerez még sok pontot...ozsimiki írta:
mindenesetre fináléhoz közeledik a tippjáték is, dúrva lenne,ha Hawk ősidei vezetését pl az utcsó fordulóban veszítené el![]()
Nekem csak annyi célom van hogy dobogón maradjak.
Ha csak nem lesz vkinek nagyon sok telitalálata, nem hiszem hogy változni fog az állás. Már te is vagy 100 ponttal le vagy maradva, azt pedig elég nehéz ledolgozni. Hawk is szerez még sok pontot...ozsimiki írta:
mindenesetre fináléhoz közeledik a tippjáték is, dúrva lenne,ha Hawk ősidei vezetését pl az utcsó fordulóban veszítené el![]()
hát én pont fordítva érzemfcbarca0827 írta:Szerintem nagyobb esélye van a BL győzelemnek (rendes játékidőben)... De a Kupát attól függetlenül megnyerjük, csak hosszabításban, vagy 11-esekkel...MQuC írta:Nem vagyok benne biztos, hogy megnyerjük a kupát, de a Barcára fogadtam, mert azért mégis mi vagyunk az esélyesek
Bárcsak ne lenne igazam...
Szerintem nagyobb esélye van a BL győzelemnek (rendes játékidőben)... De a Kupát attól függetlenül megnyerjük, csak hosszabításban, vagy 11-esekkel...MQuC írta:Nem vagyok benne biztos, hogy megnyerjük a kupát, de a Barcára fogadtam, mert azért mégis mi vagyunk az esélyesek