Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A radikális, kockázatos, de igazi válasz ez lenne, egyetértek a névsorral.bunga írta: ↑2021.05.12. 07:58:10El kéne dönteni, hogy Messi körül akarnak új csapatot felépíteni, vagy nélküle. Szerintem az utóbbinak több értelme volna.
Akkor viszont el kéne küldeni Netot,Minguezat, Piquét, Lenglet-t,Umtitit,Firpot, SR-t, Albat,Busquetset, Matheust., Pjanicot,Coutinhot,Messit, Trincaot, Griezmant,Braithwaitet.
Ballábas hátvédből kb. bárki előrelépést jelentene...
Sok-sok sérülés után tért vissza, és még mindig nincs 100%-os állapotban. Szerintem ha nem sérül meg, lesz ő még top csatár. A City rendszerébe pedig jelenleg nemigen illik egy 9es. Én nem attól félnék, hogy nem játszana jól, hanem attól, hogy megint lesérülne, mert erről szólt az elmúlt 2 éve. Meg persze amúgy sem hoznék még egy Messi-függőt, és belőle alighanem az lenne itt.
Annyi! Kpra meg jöhetne Szoboszlai + vissza kéne hozni Gomest és Vidalt és akkor mehetne a zsuga
nyilván hozna némi változást egy tervezetten érkező edző
+egy belső védő, egy szélső se ártana, középpályára kell meg egy Rakitic hasonmás, elküldeni a régieket, lehet egy támadó se lenne rossz... Van itt munka bőven. Csak hát ha egy 8-2 után nem volt radikális változás lehet, hogy most se lesz.
Ezzel együtt is biztos vagyok benne, hogy a hírek jönni fognak róla.
Az, hogy még nem vágták ki a csapatból, pedig a legnagyobb kerékkötő. És még egy darabig nem is fogják, sőt, ha visszavonul játékosként, még akkor is itt marad szomorítani bennünket.
Nagyon igazad van.markionni írta: ↑2021.05.05. 13:26:20Valahol ennek is köszönheti hogy a csapatban van még. A rendszeres média jelenléttel elhitet magáról egy olyan PR-t hogy ő bizony egy fontos ember a pályán és azon kívül is, megkerülhetetlen vezéregyéniség. És biztos nagy focista ha már ennyit beszélnek róla.
Lefogadom, hogyha nem menne körülötte a folyamatos cirkusz, már rég vette volna a bátorságot valamelyik Barca elnök vagy edző hogy kitegye a szűrét, évekkel ezelőtt.
Valahol ennek is köszönheti hogy a csapatban van még. A rendszeres média jelenléttel elhitet magáról egy olyan PR-t hogy ő bizony egy fontos ember a pályán és azon kívül is, megkerülhetetlen vezéregyéniség. És biztos nagy focista ha már ennyit beszélnek róla.