Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól emlékszel! De nem csak te,és nem csak az eurobarcán volt ez hír!De sajnos az úgy szólt HA!megveszik Saviolát akkor ......de mint tudjuk,ez nem történt meg és így Dani Alves sem jött!amit én spec sajnálok!sasi1 írta:Csak én emlékszem arra, hogy volt itt az eurobarcán egy cikk kb 2 éve, mikor Saviola elment kölcsönbe a Sevillához, amiben többekközött az is levolt írva, hogy valamilyen opciós jogot szereztünk Alvesre?????
Emlékszik erre valaki rajtam kívül???????
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=135568&
Sajnos nagyon úgy fest egyenlőre, hogy nálunk köt ki![]()
Szerintem is nagyon jó focista Lahm, de nekünk elsősorban jobb oldalra kéne bekk, mivel látjuk, hogy Zambrotta a bal oldalon jól érzi magát. Meg nekem Lahm-mal is egy kicsit az a bajom, mint Zambrottával... lehet, hogy én vagyok begyepesedve, de nekem balszélsőnek elsősorban bal lábas ember kéne...LG írta:Lahmra csak én szavaztam? Pedig messze a legjobb a felsoroltak közül.
de mondja már meg valaki, hogy mit látnak ebben az albélában???aky01 írta:Albelda _ ügy , amúgy én is mást várok erre a posztra![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=135568&
Sinama-Pongolle (a csatártársa) jobb képességű szerintem.. Atletico ellen egész jó volt... és a padot simán bírná... és mondta is hogy nagyobb spanyol csapatban akar jáccaniRivaldo11 írta:Már több alkalommal figyeltem a Recrében ezt az Uche gyereket!Nem fél senkitől,technikailag is nagyon ott van...sok van benne!
l
Kolumbusz Kristóf, eredeti nevén Christoforo Colombo...lionelmessi19 írta: Lehet, nem is ez volt az eredeti neve?![]()
![]()
Összegzésül tehát:Nyugodtan lehet Columbusra hivatkozni,ha nem eu-st szerződtetünk...lionelmessi19 írta:
És tényleg.
Valladolidos cucc onnan jön, h ott halt meg.
Viszont Spanyol állampolgár volt, szóval útlevél igényléskor rendben van.
És tényleg.Enrique írta:Na ha már így belementünk és a félreértések elkerülése végett...
Kolumbusz Kristóf (Christopher Columbus), Genovában született 1451-ben, ami tudtommal Olaszországban van. A többi nem lényeg, és tényleg nem ide tartozik...
(Game, nem tudom honnan szedted ezt a Valladolidos cuccot...)
Akkor jöhet akárhány dél-amerikai tehetség, elférnekGame90 írta:OFF:
És a nagy kérdés megválaszolásaColombus spanyol volt (Valladolidban született)
Ez súlyos probléma. De Sajnos lehet, h igazad lesz. Imádkozom, hogy ne így legyen, és minél hamarab küldjük el.Game90 írta:Nem tudom, hogy ki viselné el az állandó padozást Eto'o mögött. Nehéz választás. De sztem Guddyt nem fogjuk eladni egy év után, szóval sztem ő lesz a csere-középcsatárlionelmessi19 írta:Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)
Lehet, hogy egy kifutó félben lévő klasszist kéne igazolni, akkor Krikic is jöhetne majd, és az illető is könnyebben jönne padozni, ha már nem fiatal.Rivaldo11 írta:Már több alkalommal figyeltem a Recrében ezt az Uche gyereket!Nem fél senkitől,technikailag is nagyon ott van...sok van benne!
Bár lassan lassan már "csinálni kell a helyet"Krkicnek is,úgyhogy hosszútávú szerződést ne kössünk...l
Nem tudom, hogy ki viselné el az állandó padozást Eto'o mögött. Nehéz választás. De sztem Guddyt nem fogjuk eladni egy év után, szóval sztem ő lesz a csere-középcsatárlionelmessi19 írta:Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)
Má nem tom, azt tudom csak h kumma sokat spanyol honban élt, és spanyol szinekben, spanyol kasszából fedezett fel mindent...az lehet, h olaszországból származott.Enrique írta:Ő olasz volt tudtommal.lionelmessi19 írta:Colombus....![]()
Nem hinném hogy még 1 akkora patkányt fel lehet lelni Braziliában.Game90 írta:Farkas Norbika mondta, hogy D. Alvest 1millió euróért vette a Sevilla. Miért nem nézünk szét mi is Braziliában
?