A diétás témához:
én kb 1 hónapja diétázok, ez idő alatt 4,5kg ment le. a menüm napi 120g rizs (van olyan nap hogy még ennyit sem tudok megenni), reggelire 50g zab, + este 200g túró. zöldségből általában valamilyen párolt köret, szigorúan kukorica nélkül, általában házilag csinálok friss zöldségből (lilahagyma,zöldbab, kaliforniai paprika összepárol, cseppnyi balzsamecet, és voilá, isteni), heti 2-3x lecsúszik előre kevert salátakeverék olivaolajos öntettel, szóval a zsírt ezzel (is) fedezem. csirkéből 500g megy egy nap, + a turmix reggel 30g és edzős napokon edzés után 60g. mindezek mellett eléggé bőlére eresztettem a kiegeket, bájotekes power pro mellett van scitec folyékony karnitin, bcaa express, full force glutamin, monster 100 pack, de ezek majd' mindegyike kihúzza a 2 hónapos tervezett diétát meg kell mondjam őszintén, nem túl szigorú diéta mellett is ment a heti -1kg, amellett, hogy fekvenyomásban többel szériázok mint előtte bármikor.. tudom, érdekes

minden estre nem csak a mérlegen, de a tükörben is látványos a változás.
szerk.: a lényeget lehagytam, amiért elkezdtem írni

számolgattam, és tescos árak mellett napi 1000-1200 forintból max kijön a kaja.. ha azt nézzük, hogy ennyiért a "mekiben" egy menüt sem kapni, nem tartom soknak..