Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még azt is kinézem belőle, hogy ezzel Josééknek akart üzenni talán.Mihu írta:Úristen, Piqué miket hallgat utazás közben![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gerard Piqué
Departing to Mallorca! Listening to The Cure - Boys Don't Cry!
http://www.youtube.com/watch?v=9GkVhgIeGJQ&ob=av2n
mi már nem a kiállításról beszéltünk!MessiFan írta:Piqué nem azért lett kiállítva, mert reklamált, mert szólt neki a bíró, hanem mert utolsó embert szerelte, aminél szépen rájátszott a "szenvedő fél" és alaposan megette a bírósportás, és gondolom hogy nem azért húzta elő rögtön a pirosat mert olyan hatalmas szabálytalanság lett volna, hanem mert a reklamálások és egyéb dolgok miatt, ami nagy marhaság ha az állításom igaz. t.
Igen új vagyok a fórumon még nem fedtem föl magam és én elhiszem nekedInitom írta:Gerard3Piqué írta:
INITOM: mikor elkezdtem volna klubszinten focizni jött egy csúnya térdsérülés és azóta nem tudtam visszatérni mert rásérültem és most egy időre felhagyok a focival.
ezt nagyon sajnálom,ilyenről nem tudhatok.
de ezek szerint,nem fociztál klub szinten,így továbbra is áll amit mondtam
Gerard3Piqué írta:
INITOM: mikor elkezdtem volna klubszinten focizni jött egy csúnya térdsérülés és azóta nem tudtam visszatérni mert rásérültem és most egy időre felhagyok a focival.
Röpke kis pletyka. Mondjuk én a Guardiola bevallotta : minden nap beszél a Chelsea-vel c.cikknek csak a szalagcímét olvastam el és rögtön azt mondtam hogy be kell zárni egy páncélszekrénybe de nem mehet sehova és pár nappal később olvastam végig hogy szarkasztikus megjegyzés volt .miihii írta:Lezárult az ügy pénzbüntivel (600 euroGerard3Piqué írta:Mennyire hihető dolog ??
http://barcanoticias.blog.hu/2012/03/05 ... t_carballo
Megbízható blog ?
Dagadna a májam ha kiderülne hogy a madrid megvette a bajnokságot.
És ha kiderülne hogy igaz Piqué simán feljelenthetni Carballot rágalmazás vádjával.
![]()
+ 1 meccs tiltás),uh kár tovább ragozni,3 napos csoda volt
De am is kétes az értesülés,mivel egy rádióadótól indul (ONA FM).Plusz még védhető is azzal,h olyan vehemensen reklamált esetleg Piqué,h ezért mondta neki a spori,h fejezze be v kiállítja...
Sosem tudjuk meg mi hangzott el valójában,de jó kis csámcsognivaló lett belőle az tényMég jó,h volt a BL meccs,így lehet már másról beszélni.
Való igaz, nekünk minden meccset ezzel kezd a spori, gyakorlatilag mindig előbb mondják h ne reklamáljunk, mint h játsszunk tisztánInitom írta:Gerard3Piqué írta:Mennyire hihető dolog ??
Megbízható blog ?
És ha kiderülne hogy igaz Piqué simán feljelenthetni Carballot rágalmazás vádjával.
![]()
akinek vagy egy kis foci múltja nem mond ilyeneket
Gerard3Piqué írta:Mennyire hihető dolog ??
Megbízható blog ?
![]()
Lezárult az ügy pénzbüntivel (600 euroGerard3Piqué írta:Mennyire hihető dolog ??
Megbízható blog ?
![]()
Látszikszajko írta:ezt hagyjuk már. nekem is volt barátnőm akibe totál bele voltam bolondulva és szinte minden szabadidőmet vele töltöttem, mégis jól ment a foci. és amúgy is amikor elkezdődik a meccs totál mindent elfelejtesz és csak arra koncentrálsz.Sanama írta:Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.
ezt hagyjuk már. nekem is volt barátnőm akibe totál bele voltam bolondulva és szinte minden szabadidőmet vele töltöttem, mégis jól ment a foci. és amúgy is amikor elkezdődik a meccs totál mindent elfelejtesz és csak arra koncentrálsz.Sanama írta:Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.
Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.tomabence írta:Ez lenne az én véleményem is, ha Piqué minden héten Shakira koncertjein tombolná ki magát, vagy éppen reklámozná ezeket. Egyébként mért gondolja mindenki ezt??? Állandóan csak ezt látom vissza hogy Piquének meg Shakira blablabla...De én még 1 hírt sem láttam konkrétan, hogy Pikk akármikor koncertekre vagy "shakira-reklámokra" járna vagy egyéb hasonló. Szerintem ez " Shakira-saga" ez a média szüleményen és lehet h ez nem tesz jót a srácnak, hogy ennyit szerepel, sztárolják, shakiráznak álompároznak. Erről nem ő tehet, az más kérdés, hogy ezeket a dolgokat meg neki kéne lerendeznie magában, mert egyértelműen nincs ott fejben a fiúnk.Sanama írta:Jobb lenne ha a focival foglalkozna a srác és nem Shakira aktuális koncertjével vagy a sporikkal. Ez a véleményem.
A világ legjobb középhátvédjéről beszélünk. Csak az a helyzet, hogy piszkosul nem úgy teljesít, ahogy kéne. Az átjátszhatatlan Piqué jelenleg egy bohóc szerepét tölti be a pályán és egyáltalán nem sugároz magabiztosságot. Emellett az a mérhetetlenül elegáns felpasszai, vagy felhozatalai is nagyon hiányoznak.tomabence írta:Ez lenne az én véleményem is, ha Piqué minden héten Shakira koncertjein tombolná ki magát, vagy éppen reklámozná ezeket. Egyébként mért gondolja mindenki ezt??? Állandóan csak ezt látom vissza hogy Piquének meg Shakira blablabla...De én még 1 hírt sem láttam konkrétan, hogy Pikk akármikor koncertekre vagy "shakira-reklámokra" járna vagy egyéb hasonló. Szerintem ez " Shakira-saga" ez a média szüleményen és lehet h ez nem tesz jót a srácnak, hogy ennyit szerepel, sztárolják, shakiráznak álompároznak. Erről nem ő tehet, az más kérdés, hogy ezeket a dolgokat meg neki kéne lerendeznie magában, mert egyértelműen nincs ott fejben a fiúnk.