Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kath23
Jugador del Barça

2006.10.06. 11:18:32

AKI A BARCANAK SZURKOL NE SZIDJON EGY JÁTÉKOST SEM! MERT HA IGEN JOBB HA MÁS CSAPATOT KERES!! A BARCA EGY CSALÁD, ÉS NEM SZID SENKIT!! :evil: :evil:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.06. 10:25:38

lionelmessi19! Nincs jobb dolgod, csak állandóan Guilyt fikázni??? Messi is - egy-két meccs kivételével - kezdőként egy rakás 'mit is' ? csinált... Voltak jó meccsei is, de főleg csereként... Saviola szerintem mindkét játékosnál megbízhatóbb, de már más is írta, nem ez a posztja! Kár rágódni ezen... Főleg, hogy Rijkaard dönt. Neked meg másból se áll a hozzászólásod, csak fikázásból... :?
Javaslom, hagy fel a Barça meccseinek nézésével, mikor Messi nem játszik... Főleg mikor Guily van a helyén...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
PCsabi
aka Game90

2006.10.05. 23:24:46

Gudjohnsen kezdjen csak most Eto'o helyett. Rá legalább fellehet majd ívelni a labdákat. Saviola jó lenne Messi cseréjének (vagy Ronaldinho cseréjének is).
Saviola meg jobb játékos, mint Giuly. :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.10.05. 19:16:17

Mr. Master írta:OFF MODE ON: Szerintem egy egyszerű oka van. Megszoktam így. Állandóan "nm"-et írok pl. az smsekben is, mert úgy jobban kijön a 160 karaker. Aztán MSN-en is elkezdtem ezt használni. Most pedig átterjedt a fórumra is. Ha valakit zavar, akkor tőle valóban sorry. Remélem ezért még érthető, amit mondani akarok evvel. Akit zavar, írjon privit nyugodtan. Senkire meg nEm :) haragszom. Teljesen megértem a kérdés lényegét és át is érzem a kérdező helyzetét.

OFF MODE OFF
OFF Jó, csak kiváncsi voltam, mert már több hozzászólásodban is felfigyeltem rá. :) Nem zavar egyáltalán, nyugi. :wink:
ON
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Andris
Adminisztrátor

2006.10.05. 19:09:20

ozsimiki írta:
Mr. Master írta:Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb? :oops:
Hát mindenesetre elgondokodtató... :oops: 8)

Amúgy Lio!
Még jó hogy be akar férni a keretbe,miért szerinted akik nem tuti kezdők mit akarnak elérni? Mindenki ezért próbál tenni!

"Ha nem maradt volna"- semmi oka nem volt neki,h elmenjen ebből a Barcából! Megnyerte ő is azokat a címeket amit tavaly mindegyik csapattag,és ő is tett érte...

De,hogy valamiben egyetértsünk :) : én is sokkal több lehetőséget adnék most Saviolának Messi cseréjeként,h lássuk,ott hogy mozogna,mennyire lenne hasznára a csapatnak. Mindenképpen ki kellene ezt deríteni,főleg amíg Eto'o sérült!
Örülök h valamiben egyetértünk.
Egyszerűen nem tetszik, h ilyen szintű játékos van Messi cseréjének, ha abbahagyta volna tavaly, akkor most vki sokkal jobb lenne a helyén a padon. Legalább is gondolom
Persze h semmi oka nem volt elmenni, mert magától nem látja be, h már nem elég jó egy ilyen szintű csapathoz. Legalább is szerintem nem, idén még szinte semmit nem csinált. Egy gól begyötört valahogy, de óriási mázlija volt.

Na! -Ennyi. nem szeretem őt, és haragszom rá, mert ha már ott van a padon, akkor az edzők játszatni fogják. Bár nem tudom, h mér...
Saviolát a helyére.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.10.05. 19:03:12

Speciel úgy értettem, h ha elmenne, akkor új játékost vennénk, aki minden bizonnyal jobb lenne nála. Viszont így, h nem megy el, nem fogunk arra a posztra harmadik játékost venni. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.10.05. 18:06:25

OFF MODE ON: Szerintem egy egyszerű oka van. Megszoktam így. Állandóan "nm"-et írok pl. az smsekben is, mert úgy jobban kijön a 160 karaker. Aztán MSN-en is elkezdtem ezt használni. Most pedig átterjedt a fórumra is. Ha valakit zavar, akkor tőle valóban sorry. Remélem ezért még érthető, amit mondani akarok evvel. Akit zavar, írjon privit nyugodtan. Senkire meg nEm :) haragszom. Teljesen megértem a kérdés lényegét és át is érzem a kérdező helyzetét.

OFF MODE OFF
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.05. 17:47:10

Ne vedd kötekedésnek, de ezt sztem pü-be is meg lehet beszélni :oops:
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.10.05. 17:45:26

OFF: Te miért nem tudod kiírni azt a szót, hogy "NEM"?Egy csomó hozzászólásodban "nm"-zöl.
Nyugi ne vedd kötekedésnek, csak kiváncsi vagyok.
ON
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.05. 17:39:55

Hát mindenesetre elgondokodtató... :oops: 8)

Amúgy Lio!
Még jó hogy be akar férni a keretbe,miért szerinted akik nem tuti kezdők mit akarnak elérni? Mindenki ezért próbál tenni!

"Ha nem maradt volna"- semmi oka nem volt neki,h elmenjen ebből a Barcából! Megnyerte ő is azokat a címeket amit tavaly mindegyik csapattag,és ő is tett érte...

De,hogy valamiben egyetértsünk :) : én is sokkal több lehetőséget adnék most Saviolának Messi cseréjeként,h lássuk,ott hogy mozogna,mennyire lenne hasznára a csapatnak. Mindenképpen ki kellene ezt deríteni,főleg amíg Eto'o sérült!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.10.05. 17:21:12

Ha kiszorítja, akkor nm evidens, h ő a jobb? :oops:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Andris
Adminisztrátor

2006.10.05. 16:07:10

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:
sm3ogol írta:ezen nem kell veszekedni!!!:)
mind1 mert mind2 jo :evil:
hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.
Lio! Már megint,mik ezek a jelzők? :roll: Ne mondjunk már ilyet egy Barcás-ról,aki nem tett semmi rosszat a csapatnak,h egy kalap [auto_cenzúra].. :!: :?

Finomabban is elmondhatod, pl: nem képvisel akkora játékerőt (szerinted),mint Saviola. Valószínű így is van..
Igyekszek odafigyelni rá , h ne mondjak róla ilyeneket, de néha elő fog fordulni.
Az pedig h nem tett semmi rosszat a csapatnak...
hát sztem azzal rosszat tesz, h még mindig be akar férni a keretbe.
Nála sokkal jobbak is lehetnének Messi cseréi, ha nem maradt volna, mert akkor bizony a vezetőségnek pótolni kellett volna őt.
Nagyon nem szeretem emiatt, kiszorít egy jobb játékost a posztjáról.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.10.05. 15:59:40

Subinho írta:
lionelmessi19 írta:
hát mondjuk sztem Giuly egy kalap [auto_cenzúra], és ha összehasonlítgatásról van szó, akkor elmondhatjuk, h Giuly posztján, tehát Messi cseréjeként Saviola sokkal jobban teljesítene valszeg.
giuly nem [auto_cenzúra]! tökéletes cseréje messinek! lásd: milan ellen...
saviola pedig lehet, h egy az egyben jobb playa, mint giuly, de nem az a posztja!!! ő nem szeret szélről indulni, nem szélső, hanem csatár, csak ebben az egy középcsatáros rendszerben komolytalan lenne őt játszatni elől egyedül... saviola akkor lenne hasznára a csapatnak, ha 2 csatáros játékra állnánk át... de minek, ha ez működik...
Szerintem pedig közel sem tökéletes cseréje Messinek, lásd a Milan elleni meccset kivéve az összesen...
a [auto_cenzúra] erős volt, de így tudom kifejezni legjobban, h mennyire nem illik bele ebbe a csapatba, sztem.
Saviola pedig örülne ha játszhatna, és sztem még mindig jobban játszana a szélen is, mint Giuly.
- József Attila
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.05. 14:29:23

lionelmessi19 írta:
giuly nem [auto_cenzúra]! tökéletes cseréje messinek! lásd: milan ellen...
saviola pedig lehet, h egy az egyben jobb playa, mint giuly, de nem az a posztja!!! ő nem szeret szélről indulni, nem szélső, hanem csatár, csak ebben az egy középcsatáros rendszerben komolytalan lenne őt játszatni elől egyedül... saviola akkor lenne hasznára a csapatnak, ha 2 csatáros játékra állnánk át... de minek, ha ez működik...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.05. 14:03:08

nem nem képvisel akkora játékerőt,hanem nem képvisel játékerőt! :lol: :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.05. 13:30:46

lionelmessi19 írta:
Lio! Már megint,mik ezek a jelzők? :roll: Ne mondjunk már ilyet egy Barcás-ról,aki nem tett semmi rosszat a csapatnak,h egy kalap [auto_cenzúra].. :!: :?

Finomabban is elmondhatod, pl: nem képvisel akkora játékerőt (szerinted),mint Saviola. Valószínű így is van..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.05. 11:55:13

- József Attila
kath23
Jugador del Barça

2006.10.05. 10:02:45

igy van! :D
sm3ogol
Barça C

2006.10.05. 09:23:58

ezen nem kell veszekedni!!!:)
kath23
Jugador del Barça

2006.10.03. 20:12:18

Miért Giuly játékát hasonlitgatjátok Savioláéhoz???? :roll:
Nem is egy poszton játszanak!!!! :evil:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.10.03. 19:33:04

Ez a Saviola naon jó játékos, és szeretem is, sőt kimondottan, viszont nem tudnám eldönteni hogy ki kezdjen, ő vagy Guddy. Saviola összjátékban hatékonyabb, gyorsabb, jobban ki lehet ugratni, míg Guddy jól tartja a labdát, jól fejel, és pontos a végjátékban. Én talán Guddyt raknám kezdőbe,míg Saviolát midnen meccsen játszatnám egyenlőre, aztán ha bizoynít akkor más lehet a helyzet.
Grege
Capitá del Barça

2006.10.03. 19:24:35

Nem is azt mondtam, h cserének nem lenne nagggggyon jó játékos, de azért ne messiásként nézzünk rá, vagy legalább a többieket ne húzzuk le az ő javára...

Hogy Guilynéál jobb-e?hááát, erre nem vállalkozom, mindkettőnek voltak olyan évei, amikor a másik fölé nőtt, és mostanában sztm egy kategória, bármennyire is fájjon ez a Saviola hívőknek...... Persze ez is csak a Barca erejét mutatja, h ilyen játékosaink vannak előre, ilyen kategóriában versenyezhetnek a kezdő tagságért, örüljünk neki!!! :wink:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.10.03. 19:14:19

Na,azét ne essünk túlzásba,ennyire lehúznise kéne.A 2 eltérő vélemény közt foglalnék állást..Ott az igazság..8)

Los Banditos,te meg aztán biztos tudod.. :roll:

Gudjohnsen kezdjen,ő jó lesz csereként is beállva..a fizetése valóban magas,ezt elismerem,de azért annyira nem rossz játékos..Giulyt pedig ugyanúgy elismerem,mint Saviolat..az egész csapatot szeretm,úhy,ahogy van nem teszek nagy különbségeket.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.03. 19:07:27

Azthiszem Grege hozzászólásával 101%-ig egyet értek.Az utobbi 2 évben inkább visszafejlődött a kis Pibito
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2006.10.03. 18:44:14

Zsolti írta:Én nem érdekel,hogy a pénz miatt,vagy nem amiatt,de Saviola ezerszer jobb játékos,mint Giuly.. :wink:
Ez így van, remélem marad, és nem igazak a hírek.
- József Attila
Lezárt