hát LG szomorúan konstatálom a tényt, hogy felesleges volt múltkor válaszolnom neked a másik topikban alvessel kapcsolatban, mert megint leírod ugyan azokat a dolgokat hatalmas meggyőződéssel. nem tudom nálad mit jelent az erény szó, nálam képességet, ami állandó, amit nem felejt el vki csak azért, mert van gyengébb szezonja. továbbá azt sem tudom, hogy nálad mi a mérce, de ezek szerint inkább egy [auto_cenzúra] alvest rögtön pótolni egy olyannal, aki csak annyit tud, mint a szutykos alves, mint bízni abban és megvárni, amíg újra tudja azt hozni, amit egyik jobbhátvéd sem a világon. múltkor is jöttél ezzel a "ezt az utóbbi alvest nagyon sokan tudják pótolni" szöveggel, de persze a kérdés akkor sem az volt, hogy a gyenge alvest ki tudja pótolni, hanem a jó formában lévőt. erre nem válaszoltál, nem véletlenül, mert senki.
és amit múltkor is leírtam: 11 gólpassza volt, amivel megelőzi az összes passzkirályt, xavitól kezdve farbregason, iniestán át xabi alonsoig. remélem még vagy 5 évig itt lesz és mindig ilyen [auto_cenzúra] szezonja lesz.
zabaleta