barca99 írta:Andris írta:Teljesen gáz ez a Cesc gyerek.
Mert nem oda , ahonnan 8 évig evett?
Tudjátok jól ha figyeltétek valaha is, miket írok, hogy nekem nem szívügyem az ő leigazolása, eleve nem bírtam az arcát azért amiért elment. Azért meg pláne nem, ahogy játszik sokszor. Mert legalább annyi nulla meccse van, ahány jó.
De attól még úgy gondoltam persze h jó megoldás lehet.
Viszont ha valaki szeretne átmenni valahova játszani, akkor tegye meg érte amit kell. Nem kell ehhez bemosni az Arsenalnak és Wengerpapának, csak határozottan kijelenteni hogy ő most váltana. Ez az amit nyilván nem tett meg, különben nem ez lenne.
És én nem birom az ilyet, ha vki valamit akar akkor tegyen érte. Nem véletlenül írtam azt, hogy teljesen gáz, nem pedig azt, hogy a hivatásos nőnemű felmenőjét, hogy nem vásárolta ki magát és jött hozzánk át.
Egyébként érdekes az is, amit Te írsz. Ő ne tegyen ilyet, de ellenkező esetben az Arsenal megteheti. Nemtudom hogy ő köszönhet többet Wengeréknek azzal, hogy kapott egy vagy két évvel korábban profi szerződést, vagy Wengerék neki azt, hogy a tehetségével és a munkájával életben tartja a klubot és a szurkolókat évek óta. Ő nem mondhatja, hogy márpedig én idén váltani akarok és kész , de Wengerék egész nyugodtan, hogy teszünk rá mit akarsz, ittmaradsz vagy magadra haragítod Angliát.
Egyébként pedig Fabregas örülhetett, hogy pénzt lettek volna hajlandók kiadni egy saját nevelésér Rosellék. Nem is keveset ráadásul. Ilyen ideális év és helyzet sose volt még és lehet nem is lesz már arra, hogy ide igazoljon. Értem ezt az ő szemszögéből ideálisnak. Nem élt vele, pedig lehetett volna.
Remélem megszűnt a mai nappal a szándék, hogy valaha is leigazoljuk pénzért.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila