Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barca_10 írta:Láthattátok, ezt én is leírtam. 2-4 év múlva is ő lesz a legjobb a világon, ez nem is lehet kérdés. A probléma az hogy anyagilag összeroppantja a klubot és túl nagy a hatalma.
Illetve más játékosnál megjegyzitek a negatívumokat, Messinél is illik megjegyezni hogy egy BL elődöntő visszavágóján 3-0-nál nem lehajtott fejjel illik sétálni a haverral a félpályánál csapatkapitányként.
RMC információi szerint nem lesz üzlet, mivel sem Dembelé sem Rakitic nem szeretne a PSG-be igazolni. Leonardo úgy gondolja, hogy meg tudná győzni a játékosokat, viszont nagyon kevés ideje maradt rá.Nero. írta:Holnapra legyen hivatalos. Ámen.
Az az "ember " amíg járni tud, olyanokra lesz képes, mint a legtöbb játékos nagyon ritkán.Nero. írta:Messit 2 év múlva elbúcsuztatni?![]()
A tavalyi Messi 10/10es játékos volt, még 4 év múlva is ő lesz a legjobbunk valószínűleg.
Rakitic negyvenet ér, Dembele egy évre meg körülbelül tízet. Ez ötven, plusz 130 az 180. Ennyit ér Neymar a transfermarkt szerint.Tomix354 írta:Remélem valami nagyon rossz vicc akar lenni ez a 140 + Raktic és Dembele.
Két éve itt van, hányszor oda lett neki pirítva, hogy szedje össze magát? Hány meccsen hozott annyira extrát? Hagyjuk már ezt a gyereket, örök ígéret! Lehet, hogy Neymart sok minden miatt nem kellene visszahozni (ez tény), de többet adna itt, mint Dembelé.Fecooo írta:Lehet köpködni, de én drukkolok, hogy ne jöjjön neymar! Ez a francia hülyegyerek egy zseni, csak tényleg gyerek, jól fejbe kéne vágni, hogy végre fel tudjon nőni. Én nem mondok le róla!MesQueUnClub írta:Moussa Sissoko, the agent of Ousmane Dembélé, speaks and confirms to Telefoot the position of his player, related to the Neymar file: "Ousmane remains in Barcelona at 100%. No chance for him to leave. He wants and will win in Barcelona. "![]()
Kapjon meg minden lehetséges büntetést, aztán térjen észhez, mert szükség van a tehetségére!
Mondj Messin, Stégán, Albán kívül olyat, akire igaz a kitétel...Nero. írta:Dembelé: Mikor volt olyan hogy zsinórban 5 (csak öt) meccsen át ott volt a csapat legjobbjai közt?