Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A leggyengébb Bond film amit láttam. Daniel Craig szerintem nem James Bond szerepére való, vele a karakter elvesztette régi varázsát.LM10 írta:James Bond: A Quantum csendje: Még csak most néztem meg filmben. Nekem bejött. Tetszett a történet is, és az akciók is ütősek voltak. Valaki tud még ajánlani ehhez hasonló filmeket?
Nekem ez a film hatalmas csalódás volt. Nagyon meglátszott rajta, hogy Flemingnek semmi köze nem volt hozzá (btw ez az egyetlen ilyen). Mindnen hiányzott belőle amiért szeretem a James Bond-filmeket, a sztori is elég gyenge volt, hogy a címről már ne is beszéljek (az mi?!?!).LM10 írta:James Bond: A Quantum csendje: Még csak most néztem meg filmben. Nekem bejött. Tetszett a történet is, és az akciók is ütősek voltak. Valaki tud még ajánlani ehhez hasonló filmeket?
Én is azt néztem kifcbarca0827 írta:Hát az én kedvencem a Halj meg máskor!LM10 írta: Lehetséges, hogy meglesek pár nem olyan régi Bondot. Tudnátok pár címet ajánlani?(Az utolsó 2 Craig-eset láttam már), de azt mondják, hogy a Pierce félék is jók már.De, A világ nem elég sem rossz!
Hát az én kedvencem a Halj meg máskor!LM10 írta: Lehetséges, hogy meglesek pár nem olyan régi Bondot. Tudnátok pár címet ajánlani?(Az utolsó 2 Craig-eset láttam már), de azt mondják, hogy a Pierce félék is jók már.
Lehetséges, hogy meglesek pár nem olyan régi Bondot. Tudnátok pár címet ajánlani?(Az utolsó 2 Craig-eset láttam már), de azt mondják, hogy a Pierce félék is jók már.fcbarca0827 írta:Hát az összes többi a 007-es édzsöntről szóló filmet ajánlom!LM10 írta:James Bond: A Quantum csendje: Még csak most néztem meg filmben. Nekem bejött. Tetszett a történet is, és az akciók is ütősek voltak. Valaki tud még ajánlani ehhez hasonló filmeket?![]()
Amúgy, ütős akció film a közelmúltból: Elrabolva (Taken)? Nem tudom láttad-e... Ha látvány kell és kőkemény akició, akkor mindenképp ajánlatos megnézésre!Aztán: Hajsza a föld alatt ; Halálos közellenség 1, 2 ; Túszjátszma ; és végül a kedvenc filmem, amiben van egy kis "eksön": Erőszakik!
![]()
Bár, ezek nem annyira látványosak, mint egy Dzsémsz Bond...
Hát az összes többi a 007-es édzsöntről szóló filmet ajánlom!LM10 írta:James Bond: A Quantum csendje: Még csak most néztem meg filmben. Nekem bejött. Tetszett a történet is, és az akciók is ütősek voltak. Valaki tud még ajánlani ehhez hasonló filmeket?
ne legyél már ilyen .....Gauchomester írta:Nagyon jó lenne a link...és az angollal sem lenn baj, ha lenne hozzá felirat..sjd írta: http://btjunkie.org/torrent/How-I-Met-Y ... 78be6830f0
s05e12ig egybe az egész (ha nem baj h angol)
( a legújabb szólást kicsit átalakítva, a btjunkie a barátod)
De nincs, vagy vak vagyok
Nagyon jó lenne a link...és az angollal sem lenn baj, ha lenne hozzá felirat..sjd írta: http://btjunkie.org/torrent/How-I-Met-Y ... 78be6830f0
s05e12ig egybe az egész (ha nem baj h angol)
( a legújabb szólást kicsit átalakítva, a btjunkie a barátod)
Inside man a tippem. 2006os.Van vmi film, amikor bankrablók bemennek a bankba, utána a rendőrök bejutnak, de nincsennek meg a rablók, miközben senki nem hagyta el az épületet.Nem pontosan így van, mert régen meséltek nekem róla.
A Battlestar Galactica, az számomra nem esett vissza, még az utolsó évadnál se. csupán 4 évados, plusz 2 minisorozattal fűszerezve. Ahhoz, hogy elkezd a BSG nézést, először a Miniseries -t kell megnézni, mert ez a történet kezdete.lui1698 írta:Hát kb. el is ment a kedvem attól, hogy belekezdjek a Heroes-ba.
Nem szeretem az ilyen nagyon visszaesős sorozatokat.
Láttam belőle egy rész, de az még ez eleje volt sztem 1-2. évad körül.
sebaj marad a jó öreg dexter.
http://btjunkie.org/torrent/How-I-Met-Y ... 78be6830f0Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segytségeteket kérnémÍgy jártam anyátokkal évadokat szeretnék letölteni, de csak olyan oldalt találtam, ahol részenként tudom leszedni, így meg kicsit lassú. Torrentet nem találtam.
![]()
Tudnátok egy linket torrenthez?
KÖszönöm
Köszönöm szépen Mester!Gauchomester írta:Fernando írta: És elárulod ezt a honlapot amit találtál? angol szinkron, esetleg felirat vagy ungarische? Nyugi nem kerülsz börtönbe ha leírod ide.![]()
www.darkwarrior.hu
ne ijedj meg, ha regisztrálsz...kicsit vicces, nem felhasználó leszel, hanem harcos![]()
Én is aggódtam, hogy a kockák háborúja behálóz, de nem...a lényeg, hogy fent van az első három évad, össze rész magyar szinkronos, minőség jó. Term. sorozatok topic alatt keresendő
Fernando írta: És elárulod ezt a honlapot amit találtál? angol szinkron, esetleg felirat vagy ungarische? Nyugi nem kerülsz börtönbe ha leírod ide.
És elárulod ezt a honlapot amit találtál? angol szinkron, esetleg felirat vagy ungarische? Nyugi nem kerülsz börtönbe ha leírod ide.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segytségeteket kérnémÍgy jártam anyátokkal évadokat szeretnék letölteni, de csak olyan oldalt találtam, ahol részenként tudom leszedni, így meg kicsit lassú. Torrentet nem találtam.
![]()
Tudnátok egy linket torrenthez?
KÖszönöm
Valaki nézi a Lostot? Én abbahagytam a 3ik után, mert sztem egy nagy összevisszaság lett. De most gondolkodom rajta hogy elkezdem a 4ik évadtól(yourvideon).
Ha valaki nézi esetleg, ossza már meg velem érdemes-e elkezdeni.
Nézegetni kell majd a híreket ezügyben.Én is naon kíváncsi vok,h nyomatják e tovább.Legkésőbb szeptember 20. körül megtudjuk,mivel hagyományosan ekkor indul a bugi.Ha...
Az ötödik évadot vágták félve, 14 rész lement 2008 elejjéig, majd a maradékot leadták 2009 elejétől kezdve. A 10 részes hatodik évad ment le 2009 őszén, a hetedik évad pedig most kezdődött január elején.vmelyik kés/alatt fant kérdezném, ha van olyan (), hogy 6. évad van, vagy pedig az 5. évad második fele a 6. évad? mert olvastam olyat, h a sztrájk miatt félbeszakadt az 5. évad vmelyik részénél, és onnantól már 6. évad.
köszi
én azon haltam be, amikor Chuck vérébe beoltotta a volt bnője a legyengített vírust,hogy a szervezete előállítsa az ellenanyagot,ez a hülye eltöri a fecskendőt, erre azt találja ki, h majd nyállal viszi át Casey szervezetébe az anyagot. azt a pofát, amit Casey vág haldokolva annak hallatára, h hiába smárolta le, az kegyetlen!ozsimiki írta:hát igen, főként Jeff,és Lester nagyon betegMorgan-t se kell félteni
![]()
majd most kíváncsi leszek,h a buy more-s banda mit nyomos Chuckékról