Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Vasasba azért van ennyi szerb, mert anyagilag nem állunk fényesen, nekik meg jóval kevesebb az anyagi igényük, mint a magyar játékosoknak. Meg sajnos hiába nyerik a korosztályos csapataink a bajnokságokat, felnőtt szinten még szinte egyetlen egy játékos se tudta beverekedni magát a kezdőbe. Pedig nem egynek meglett adva a lehetőség. Talán 2 kivételt tudok mondani. Katona Máté, de ő előtte az Újpestbe volt, asszem 14-15 évesen került Angyalföldre. A másik Beliczky Gergő aki az MTK elleni mesterhármasa óta szinte semmit se tudott felmutatni. Pedig azóta is megkapja a bizalmat. Tehetséges magyar játékosokra meg nincs pénzünk, így maradnak a szerbek, akikből azért találtunk már pár jót. Az elmúlt 5-6 évben, ha bármilyen focira emlékeztető mozzanat volt Angyalföldön, azokat a szerbeknek köszönhetjük, akik sajnos azóta már máshol vannak. Persze én se az idegenlégiósok beáramlását helyeslem, minél több saját nevelésű magyar gyereket szeretnék látni a Vasasba, akik tényleg "megdöglenek" a pályán a klubért, de akkor már nem NB1-es lenne a csapat.Kash írta:Érdekes, hogy egy Magyar csapatban, mondjuk most például a Videotont vagy a Vasast, majdnem több szerb játékos van mint magyar, és ezt nem értem.
Mitrovic...Messa írta:Ember nézz már szét, a mostani Vidiben hány szerb van?![]()
Mondjuk a már cserekapus Bozovic , aki amúgy montenegrói, meg a csatár Nikolic, aki már magyar.Ja, igaz. Vasziljevics, aki ma duplázott.
Vicc volt a chilei. de egyszerűen nem értem, hogy annyi helyi hül.e járkál itthon, minek még hozni egy külföldi főhül.ét közéjük...Bob_Marley írta: A játékvezetést meg egyszerűen nem értettem!
Ember nézz már szét, a mostani Vidiben hány szerb van?Kash írta:Érdekes, hogy egy Magyar csapatban, mondjuk most például a Videotont vagy a Vasast, majdnem több szerb játékos van mint magyar, és ezt nem értem. A magyar tehetségkutatók nem olyan rosszak, hogy ne tudjanak egy rendes magyar focistát keriteni vagy segiteni a feljutáshoz, televan Nemanjával meg Stankoviccsal.
Firefox írta:Vezet a Fradi Abdi góljával!
Az a helyzet, hogy szerintem nem lesz túl nagy iram, lehet lesznek izgalmak, de a Fradi gyakorlatilag 2 napja van itthon!A Diósgyőr meg fekete ló, de otthon nem is lehet más elvárás mint elverni őket!Szerintem a DVTK se fog annyit kockáztatni, mert mégiscsak a Fradi pálya, s az Üllői nem egyszerű nyomniBarcaman14 írta:Leülök megnézni egy ígéretesnek tűnő magyar bajnokit. Fradi-DVTK! Remélem jó meccs lesz, számomra mindegy ki nyer. A Diósgyőr az első forduló alapján nagyon egyben van, kíváncsi vagyok ezúttal mire mennek. Ha más nem már a hangulatért érdemes lesz megnézni!![]()
Közben a Vidi egy 4-es gurított a Paksnak.
Kemény dió? Sztem nagyon egyértelműen esélyesek a skótok. Hatlmas meglepetés lenne számomra a Paks továbbjutása, de azért szorítok nekik.L.Messi 10 írta:Rangers-Hearts 1-1, ne legyen igazam, de kemény dió lesz ez a Paksnak.
Ez mondjuk valóban dicséretes. Nem követem annyira a magyar focit, de néha ide benézek. És mikor meccsekről, játékosokról van szó, magyar nevet nem nagyon látok, csak sok szerb, afrikai stb. szemetet. Most komolyon az fog jót tenni a magyar focinak, ha az nb1-et külföldi selejttel töltik fel? Vagy mi a szándékuk ezzel?Bob_Marley írta: Ráadásul nem szerb, nem kongói nem eszkimó játékosokkal érték el a sikereket, hanem hazai játékosokkal, akik közül nem egy máshol nem kellett.....
Nem kell félni ettől a Heartstől egyáltalán. Kb. ugyan az vonatkozik rájuk, mint a Sturm Grazra. Magasabban van jegyezve, mint a Paks, de sztem semmivel nem különb egy csapat. A skótok közül pedig csak a Celtic és a Rangers ér el manapság olyan eredményeket, amitől tartanunk kéne. A többi csapat viszont harmatgyenge zéró eredménnyel. Jó pár éve talán a Fradi játszott ezekkel a skótokkal az UEFA kupában. Akkor ha jól emlékszem idegenben nyert a Fradi 1-0-ra. Sztem ebben a párharcban is bőven benne van a továbbjutás. A többi magyar csapatot meg nagyon sajnálom. A Vidi már ki lett tárgyalva, ezt hagyjuk is. A Kecskemét és a Fradi viszont egy náluk szerényebb képességű csapat ellen esett ki. A Fradi meccseit nem láttam, de Petúr András kommentárjából a Fradi jobb volt az ellenfelénél, csak hát sikerült 87. és 119. percben gólt kapni... A Kecskemét meg maga a teljes csalódás. Én a Kecskemétet nem tartom EL csoportkörös erősségű csapatnak, de amit az Aktobe ellen produkáltak az siralmas volt. A 2. meccset nem láttam, de az elsőt sikerült megnézni. A Kecskemétnek minimumcsababarca írta:Paks a Hearts-el játszik?mert az nem lesz egy egyszerű menet... bár már amit eddig elértek,az is nagyon dícséretes!
Hát sztem meg semmi szép nem volt ebben a teljesítményben. A számukra legelső fordulóban úgy estek ki, hogy az ellenfél még náluk is szerényebb erőt képviselt.BarcasKrisz írta:A Kecskemétnek gratulálok a helytállásért, bár az első meccset simán eldönthették volna otthon. Azért így, kupaújoncként, ez nem rossz.
ezen röhögök már perceke ótaBob_Marley írta: Ráadásul nem szerb, nem kongói nem eszkimó játékosokkal érték el a sikereket, hanem hazai játékosokkal, akik közül nem egy máshol nem kellett.....
d írta:Azért közben nagy gratula a Paksnak is, számomra kiemelten szimpatikus, hogy kifejezetten hazai játékosokból építkeznek.
Mondjuk borzasztó dühítő lehet egy átlag fradista számára és abszolút igaztalan, hazug, hogy szinte csak ezzel tudnak előjönni a fradisták kapcsán. És persze mindenképp megbélyegző, amit akár rasszizmusnak is tekinthetnénk, ha egy rasszról és nem egy csoportól lenne szó.barca99 írta:Ezt nem értem. Hogy függ össze a rasszista megnyilvánulás és az, hogy a norvégok rasszistának tartják a Fradi-drukkereket? Ez max. rágalmazás.ozsimiki írta:Ha már azért euro 10ezreket,vagy 100ezreket fizettek bizonyos csapatok (jogosan),mert huhogtak pár fekete bőrűre, akkor az ilyenért is járhatna rengeteg 0 az 1es után...