Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amúgy az milyen, hogy James az első félidőben 1 támadást ült, kb 14 másodpercet?kanty írta: James meg ismét állat volt, hatalmasat nő a szememben ezalatt a néhány nap alatt.
Jó, de Iggy fakezű, inkább őt hagyják ott, mint Klay-t, miközben JR az egyik legjobb catch-and-shoot játékos, mondjuk ezt pont nem bizonyítja a döntőben...Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy nem volt-e tudatos, hogy direkt hagyták Smithéket dobni, ahogy Iggyt pl üresen szokta hagyni a Cavs.
Curry-nek mondjuk nagyot kéne játszania a következő 2-3 meccsen, mert idáig úgy áll, hogy 2 jó meccs, 1 off-night ill. 1 meccs, amikor csak az utolsó negyedben tért magához.Bob_Marley írta:Iggy amúgy tényleg remek, de Curry kapja majd meg úgyis a Finals MVP díjat. Jamesnek el kéne jutni hetedikre és akkor még vesztesként is van esélye, de 4-2 GSW siker után tuti Curry kapja.
Erre akartam kilyukadni én isCumbee írta:Így a végeredmény tudatában lehet azt mondani, hogy jót húzott Kerr, de annyira péppé alázta a palánk alatt a Cavs a GSW-t, hogy ha a Cavs hátvédek nem úgy dobtak volna, mintha életükben először fogtak volna labdát a kezükbe, akkor ez nagyon csúnya alázás is lehetett volna Cavs részről. Így nyilván jó small ball-t játszani, ha az ellenfél centerén kívül senki nem tud tempót dobni, de hát azért na.. Ilyen gyalázatos teljesítményt nem sokat látunk NBA pályán.
Így a végeredmény tudatában lehet azt mondani, hogy jót húzott Kerr, de annyira péppé alázta a palánk alatt a Cavs a GSW-t, hogy ha a Cavs hátvédek nem úgy dobtak volna, mintha életükben először fogtak volna labdát a kezükbe, akkor ez nagyon csúnya alázás is lehetett volna Cavs részről. Így nyilván jó small ball-t játszani, ha az ellenfél centerén kívül senki nem tud tempót dobni, de hát azért na.. Ilyen gyalázatos teljesítményt nem sokat látunk NBA pályán.PCsabi írta:Várható volt, hogy lesz egy ilyen meccs is.
Most már a Cavs térfelén pattog a labda, hogy kitaláljanak valamit, mondjuk kezdhetnék azzal, hogy JR-t a pálya közelébe nem engedik. Kerr szépet húzott ezzel az extra small ball-lal, viszont bent Mozgov-ék azt csinálnak, amit akarnak, már csak annyi kéne, hogy Shumpert-ék ne téglázzanak. GSW 17-of-35 on uncontested shots; CLE 5-of-24.
Ja így értem, csak olyan körmönfont volt a kifejezés a hetet kapott a hátvédektől kifejezés.csababarca írta:7/34-et dobott a Shumpert, Smith, Della trió,sztem erre gondolt,hogy ez kevés.
Én nem értem itt mire gondolsz?Cumbee írta:32-ből 7 kosarat kapott a Cavs a hátvédektől. Így nem lehet nyerni, hiába küzdenek nagyot a palánk alatt a magasak. Ilyenkor azért egy Millert, vagy egy Mariont ki lehetne próbálni, ennél rosszabbak tuti nem lehetnek.
Bob_Marley írta: Leírtad te is, hogy miért esélytelen.Nagyon sok a 13 közte.
Én számítottam erre, kicsit azért aggasztó, hogy James lassan lépni nem bír.Amúgy ugye 2:2, lassan jöhetnek a ki a Finals MVP.Én akármi van eddig Jamesnek adnám, ha viszont Warriors, akkor eddig egyértelműen Igoudala nálam. Ami azért a padról beszállva (most kezdő, de akkor is) brutális lenne.
Leírtad te is, hogy miért esélytelen.csababarca írta:
Sok van még.
Iggy tripla.
Jönni kell a Cavsnek,ez kedvezhet,mostmár nem lehet 20 másodperces támadásokat vezetni. Vagy lehet,de nem célravezető.
Bob_Marley írta:Innen ez esélytelen. GSW jól védekezett, tudott is belőle indulni.
Smith totálos off, a Cavs oldalról a legnagyobb csalódás. Dellavedova hiába hoz pluszt védekezésben, ha támadásban Smith a tengerbe se tud betalálni.
valamit valamiért, persze. De most a másodikban nem hozott annyi pluszt, mint kárt okoz hátul.Bob_Marley írta: Alacsony szerkezet átka.![]()
Alacsony szerkezet átka.csababarca írta:Mozgov hozza ma, senki más, Thompson még. Ha ők nem ilyen szinten játszanának ma csúnya lenne.