fcbarca10 írta:Szerintem 2 évre kölcsön lehetne adni valamelyik spanyol csapatnak.
Ott sokat fejlődne, mert itt még elég rutintalan (persze a gólja szép volt, de a többi megoldása elég gyenge volt).
Helyette lehetne ingyen igazolni pár rutinos öreget arra a 2 évre.
pl: Crespo, Cruz, Di Vaio, Morientes, Darcheville, Kanu, Viduka, Tristán
Nem akarok személyeskedni, de te ezeket a playákat komolyan gondolod?

Eldobom az agyam, igazoljunk le egy 120 éves Vidukát, aki még a hazája válogatottjában se játszik..?! Kanu, Darcheville, Di Vaio, Tristan, Morientes is nálam vicc kategóriába tartozik. Vitathatatlanul jó játékosok.. De, nehogy már a fiatal Bojan kárára hozzunk ilyen 'öreg' rókákat ide..
Potenciális cserejátékos, és biztos vagyok benne, hogy a következő idényben mind több lehetőséghez fog jutni a 'kis' szerb-katalán.
Szerintem baromi nagy baklövés lenne Őt 'elherdálni', kölcsönbe adni.. Általában a kölcsönbe adott játékosok - néhány kivételével - sose kerülnek vissza az anyaegyesülethez.

És képzeljük már el, hogy milyen lelki állapotba kerülne Bojan, ha úgy döntenének, hogy menjen el kölcsönbe. Nem lehet túl jó érzés azt érezni, hogy nem kellesz a Klubnak

.....
Nem utolsó sorban : Henry, Eto'o, Messi no, tőlük bír tanulni.. És ne feledjük el, hogy még nagyon fiatal, van még neki ideje kopogtatni a kezdő 11 kapuján.
Semmilyen okot nem látok arra, hogy elküldjük Őt zsoldosnak, nagyon becsüljük meg a saját nevelésünket, akikben Katalán szív dobog, mert sok meccset nem is tudással, hanem szívvel kell lehozni szvsz, és egy 'idegen', zsoldos sose fog annyira küzdeni a csapatáért, mint egy igazi culé
vkinga írta:Azt gondolom, hogy Bojan a gólján kívül nagyon gyenge volt. Remélem, nem köveztek meg engem. Nem látom olyan tehetségesnek. Messi fantasztikus gólpasszt adott neki!!! Bojan sem szeret passzolni!!!!
Nem a csapatért dolgozik, hanem saját magáért. Egyébként hányszor mentette meg Messi a csapatot.
Persze, hogy kicsit önző volt. Én maximálisan megértem. Gondolom az járt a fejében, hogy, végre játszhatok már. na majd most megmutatom.
Lőtt egy pazar, szépségdíjas találatot, ami nagyon jókor jött.. Engem egyébként az nem zavar, ha mezőnyben nem mutat sokat, ha meglövi az 1-2 gólt. Eto'o se arról híres, hogy hú de jól tolja, aztán 28x elsült neki a lába, ami a bajnokságot illeti. Szóval, elég ha Messi, Ini, meg Xavi csillog, és Bojan meg 'csak' gólokat lő
Szerk. : azért az is nagy önbizalomra vall, hogy nem adta le. Ha nincs önbizalma, inkább leadja, hogy ne hibázza el. DE! tökéletesen döntött.
Érezni, hogy játékhiánya van, de az önbizalma megvan