2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én ha jól tudom; ráadásul a napokban hosszabbított is, illetve fog hosszabbítani. + a sérülékenysége ill a rengeteg kihagyás miatt, annak ellenére hogy nagy játékos, nem lenne esélye, csak sérülések miatt - akkor pedig már véleményem szerint az akadémia ifjoncai.sjd írta:egy dolog miatt le kell hogy hurrogjalak, Rosicky több mint 1 évet hagyott ki sérülés miatt, egyerlőre még nem biztos, hogy nem esik visszabarca0417 írta:Most én is egy olyan játékost mondok akiről nem volt szó. Lehet hogy lehurrogtok, de Rosicky szerződése lejár a nyáron, szerintem jó lenne Iniesta vagy Xavi cseréjének.
egy dolog miatt le kell hogy hurrogjalak, Rosicky több mint 1 évet hagyott ki sérülés miatt, egyerlőre még nem biztos, hogy nem esik visszabarca0417 írta:Most én is egy olyan játékost mondok akiről nem volt szó. Lehet hogy lehurrogtok, de Rosicky szerződése lejár a nyáron, szerintem jó lenne Iniesta vagy Xavi cseréjének.
Akkor gyűlnek az emberek, mert én is csatlakozom:) Nem mondom, hogy sírnék, ha Robinho jönne,de nem kell nekünk ő. Szerintem egy középpályás (erősen támadó szellemű) kell, de Fabregasnál olcsóbb és elérhetőbb is jó lenne (persze nagyon boldog lennék, ha ő jönne). Mondjuk én még mindig Silva fan vagyok, mert szerintem ő simán tud szükség esetén akár a 3 középpályás poszt közül kettőn (Xavi és Iniesta helyén), illletve a három csatár poszt közül szintén 2-ön játszani (Henry és Messi helyén). Márpedig ilyen játékos kevés van, egy kalap alatt megoldhatnánk ezzel az igazolásokat. Senki sem kellene rajta kívül. Én amondó vagyok, hogy ilyen univerzális játékosok nagyon nagyot tudnak dobni a csapaton, mert nem kell sokat költeni, mégis meg vannak a kellő cserék. Xavit talán nem, de Init néha lehetne pihentetni,ha ő itt lenne. Robinhot ezzel szemben nehezen tudom elképzelni a középpályán, Fabregast meg a csatársorban.ElBartimaeus írta:Csátlákozom.miihii írta: Cimboráák!![]()
Sokkal többet nem tudnék hozzátenni ahhoz,amiket leírtatok.A saját véleményemet is hűen tükrözik a fentebbi gondolatok.Korábban talán itt is megírtam már ezt és nagyjából mintha azt a hsz-emet olvasnám a tiétekben.
Nem sokan gondoljuk így,de mi,etnikum,tartsunk össze
Most nekem nem kellene, úgyis a CSAPATNAK kellene még jobban összekapnia magát, akkor meg nem kell még1 új személy. Sztem addigra lesz Pedro is olyan magas szinten a mutatott játék terén is, mint Robinho. Akkor meg nem kell elvenni a teret a fiatal elől és nem kell kidobni a pénzt.
Csátlákozom.miihii írta: Cimboráák!![]()
Sokkal többet nem tudnék hozzátenni ahhoz,amiket leírtatok.A saját véleményemet is hűen tükrözik a fentebbi gondolatok.Korábban talán itt is megírtam már ezt és nagyjából mintha azt a hsz-emet olvasnám a tiétekben.
Nem sokan gondoljuk így,de mi,etnikum,tartsunk össze
Cimboráák!Tim írta:Maximálisan egyet értek! Nehéz elhinnem hogy nincs más alternatíva,illetveRivaldo11 írta: A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána.
hogy mindenképp ő kell nekünk. Azért köztünk legyen szólva Pepnek volt pár igazolása ami csúnya melléfogásnak bizonyult..
Maximálisan egyet értek! Nehéz elhinnem hogy nincs más alternatíva,illetveRivaldo11 írta: A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána.
Gyakorlatilag ki nem?El fanático írta:
Ez itt az?![]()
“If I had the choice abroad I would say Barcelona or Real Madrid. You know that you are very priviledged to be a footballer. It's always something I wanted to do when I was very young. I think you realise how lucky you are when you have been in it quite a few years.”
...ha igen, akkor én azzal a kevés angol tudásommal ezt úgy értelmeztem, hogy:
" Ha lett volna esélyem külföldön játszani, akkor a Barcelonát vagy a Real Madridot mondanám....
...Ez az a dolog, amire vágytam fiatalabb koromban...."
már megint sokat jácottál az fm-mel...Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
Bocsi h így közbeszólok, de ha jól tudom, nem lehet 2 aláírás képed...vedd ki sztem mielőtt a modik striguláznának...MrPiedone írta:pff... Erre inkább nem mondok semmit.Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána. Azonban ha sorra vesszük azon játékosokat, akik szóba jöhetnének, oda jutunk, hogy Robinho az, aki még úgy-ahogy elérhető. Mert hiába látnák itt sokan Silvát, Riberyt, Patot (én pl. nagyon favorizálnám, de szóba sem került), esetleg Agüerot ( Ő sem...) ezek a játékosok minden bizonnyal jelenleg nem elérhetőek. Marad tehát Robinho.Tim írta:Nem is tudom mi lesz velünk ha nem sikerül leigazolni ezt a brazil zsenit a télen..nyáron már egyértelműen késő lesz.
Arra viszont kíváncsi lennék ha Robinho nem eladó státuszban lenne,kiben látnátok a megmentőt?
Guinan egy 33 éves angol csatár aki a 2. vagy 3. osztályban sínlődik............El fanático írta:Ez itt az?Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres![]()
“If I had the choice abroad I would say Barcelona or Real Madrid. You know that you are very priviledged to be a footballer. It's always something I wanted to do when I was very young. I think you realise how lucky you are when you have been in it quite a few years.”
...ha igen, akkor én azzal a kevés angol tudásommal ezt úgy értelmeztem, hogy:
" Ha lett volna esélyem külföldön játszani, akkor a Barcelonát vagy a Real Madridot mondanám....
...Ez az a dolog, amire vágytam fiatalabb koromban...."
Nem hiszem hogy ő lenne a megfelelő ember. Jó játékos, de nekünk inkább Robinho kéne, vagy egy hozzá hasonló. De leginkább ő.Zlatan Boy írta:A Goal.com szerint állitólag érdeklődünk Defoe iránt.(Feltehetően Henry helyére jönne.)
Ez itt az?Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
A neved után a szám az életkorodat jelenti? Ha igen, és 14 éves vagy, akkor igyekezz felnőni!!! Ha idősebb vagy, akkor egy igen retardált ember lehetsz!chonggy írta:Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
pff... Erre inkább nem mondok semmit.Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
volt nem egy olyan írás, hogy befejezhetnéd a farzsebből előkapott nevek felsorolását. Azokat bezzeg nem olvastad el.Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
Vedd meg a Fifa Manager legújabb kiadását és meglátod...barca0417 írta:Marhára meglepődnénk. Szerintem idén ott van Henry és Bojan is akik ott bevethetők Ibra mellett. Jövőre meg ott lesz Keirrison.Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Egyébként ő ki? Általában szoktam ismerni akiket felvetsz, de őróla nem hallottam.
Kb ismerlek annyira, mint azt a játékost, akit beírt ide Caceres14.socio66 írta:Mit szólnátok hozzámCáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?