Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
BraunA
Jugador del Barça

2009.12.01. 13:15:18

sjd írta:
barca0417 írta:Most én is egy olyan játékost mondok akiről nem volt szó. Lehet hogy lehurrogtok, de Rosicky szerződése lejár a nyáron, szerintem jó lenne Iniesta vagy Xavi cseréjének.
egy dolog miatt le kell hogy hurrogjalak, Rosicky több mint 1 évet hagyott ki sérülés miatt, egyerlőre még nem biztos, hogy nem esik vissza
Én ha jól tudom; ráadásul a napokban hosszabbított is, illetve fog hosszabbítani. + a sérülékenysége ill a rengeteg kihagyás miatt, annak ellenére hogy nagy játékos, nem lenne esélye, csak sérülések miatt - akkor pedig már véleményem szerint az akadémia ifjoncai.
Barca més que un club
sjd
Llegenda del Barça

2009.12.01. 13:05:52

barca0417 írta:Most én is egy olyan játékost mondok akiről nem volt szó. Lehet hogy lehurrogtok, de Rosicky szerződése lejár a nyáron, szerintem jó lenne Iniesta vagy Xavi cseréjének.
egy dolog miatt le kell hogy hurrogjalak, Rosicky több mint 1 évet hagyott ki sérülés miatt, egyerlőre még nem biztos, hogy nem esik vissza
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.01. 12:01:09

ElBartimaeus írta:
miihii írta: Cimboráák! :wink:
Sokkal többet nem tudnék hozzátenni ahhoz,amiket leírtatok.A saját véleményemet is hűen tükrözik a fentebbi gondolatok.Korábban talán itt is megírtam már ezt és nagyjából mintha azt a hsz-emet olvasnám a tiétekben.
Nem sokan gondoljuk így,de mi,etnikum,tartsunk össze :lol:
Csátlákozom. :D

Most nekem nem kellene, úgyis a CSAPATNAK kellene még jobban összekapnia magát, akkor meg nem kell még1 új személy. Sztem addigra lesz Pedro is olyan magas szinten a mutatott játék terén is, mint Robinho. Akkor meg nem kell elvenni a teret a fiatal elől és nem kell kidobni a pénzt. :)
Akkor gyűlnek az emberek, mert én is csatlakozom:) Nem mondom, hogy sírnék, ha Robinho jönne,de nem kell nekünk ő. Szerintem egy középpályás (erősen támadó szellemű) kell, de Fabregasnál olcsóbb és elérhetőbb is jó lenne (persze nagyon boldog lennék, ha ő jönne). Mondjuk én még mindig Silva fan vagyok, mert szerintem ő simán tud szükség esetén akár a 3 középpályás poszt közül kettőn (Xavi és Iniesta helyén), illletve a három csatár poszt közül szintén 2-ön játszani (Henry és Messi helyén). Márpedig ilyen játékos kevés van, egy kalap alatt megoldhatnánk ezzel az igazolásokat. Senki sem kellene rajta kívül. Én amondó vagyok, hogy ilyen univerzális játékosok nagyon nagyot tudnak dobni a csapaton, mert nem kell sokat költeni, mégis meg vannak a kellő cserék. Xavit talán nem, de Init néha lehetne pihentetni,ha ő itt lenne. Robinhot ezzel szemben nehezen tudom elképzelni a középpályán, Fabregast meg a csatársorban.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.12.01. 11:36:17

Most én is egy olyan játékost mondok akiről nem volt szó. Lehet hogy lehurrogtok, de Rosicky szerződése lejár a nyáron, szerintem jó lenne Iniesta vagy Xavi cseréjének.
indokok: Az Arsenalnál (ellentétben Cesc-el) szerintem nem ragaszkodnak annyira hozzá, ott van Nasri is a posztján, És egy jó ajánlattal szerintem el lehetne hozni. Ott se kezdő általában, szerintem viseli a padot.
Lenne egy olyan játékosunk aki tud kapura lőni messzebbről, bár ezt sok játékos elfelejti mikor ideigazol.
Van már rutinja, de még idősnek sem mondható.
Én örülnék neki, mert ide le kéne egy középpályás aki tudja segíteni a támadásokat, az elsődleges opció, Fabregas meg egyenlőre nehezen elérhető, meg a padra is túl drága és értékes lenne.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.01. 02:33:50

miihii írta: Cimboráák! :wink:
Sokkal többet nem tudnék hozzátenni ahhoz,amiket leírtatok.A saját véleményemet is hűen tükrözik a fentebbi gondolatok.Korábban talán itt is megírtam már ezt és nagyjából mintha azt a hsz-emet olvasnám a tiétekben.
Csátlákozom. :D

Most nekem nem kellene, úgyis a CSAPATNAK kellene még jobban összekapnia magát, akkor meg nem kell még1 új személy. Sztem addigra lesz Pedro is olyan magas szinten a mutatott játék terén is, mint Robinho. Akkor meg nem kell elvenni a teret a fiatal elől és nem kell kidobni a pénzt. :)
miihii
KHAL

2009.12.01. 01:29:56

Tim írta:
Rivaldo11 írta: A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána.
Maximálisan egyet értek! Nehéz elhinnem hogy nincs más alternatíva,illetve
hogy mindenképp ő kell nekünk. Azért köztünk legyen szólva Pepnek volt pár igazolása ami csúnya melléfogásnak bizonyult..
Cimboráák! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.30. 21:53:35

Rivaldo11 írta: A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána.
Maximálisan egyet értek! Nehéz elhinnem hogy nincs más alternatíva,illetve
hogy mindenképp ő kell nekünk. Azért köztünk legyen szólva Pepnek volt pár igazolása ami csúnya melléfogásnak bizonyult..
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.30. 21:18:52

Nem tudom hogy járnánk jobban ha Fabregas vagy Robinho jönne. Bár az nem kérdés melyik a jobb játékos de, Fabregas posztján a világ legjobb irányítója játszik -> egyenlőre nincs helye a csapatban és azt sem érzem jó megoldásnak ha Iniesta folyamatosan balszélsőt játszana és középen lenne egy Xavi-Touré-Fabregas trió.
Az meg hogy vmelyik padozzon az meg pazarlás.
Robinho esetében megoldódna a balszélső probléma de pár év mulva problémánk lehet Xavi posztján, mert egy ember tudja őt pótolni az pedig Fabregas és ha addig nem vettük meg akkor vagy iszonyatos delláért tudjuk csak elhozni vagy közbe elhúz másik csapatba és azért lesz mozdíthatatlan.
Nehéz döntés előtt áll a vezetőség és Pep.
nagyi
Jugador del Barça

2009.11.30. 20:41:30

El fanático írta:
Ez itt az? :roll:

“If I had the choice abroad I would say Barcelona or Real Madrid. You know that you are very priviledged to be a footballer. It's always something I wanted to do when I was very young. I think you realise how lucky you are when you have been in it quite a few years.”

...ha igen, akkor én azzal a kevés angol tudásommal ezt úgy értelmeztem, hogy:

" Ha lett volna esélyem külföldön játszani, akkor a Barcelonát vagy a Real Madridot mondanám....
...Ez az a dolog, amire vágytam fiatalabb koromban...."
:roll:
Gyakorlatilag ki nem? :D:D:D
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.11.30. 20:36:46

Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
már megint sokat jácottál az fm-mel... :roll:
küld el a megfigyelőidet ázsiába és akkor még egész occón megússzuk, vagy dél-amerikába, hátha találsz valami gyöngyszemet, akit egyenesen beajánlunk Pep-nek :lol:
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.30. 20:19:12

MrPiedone írta:
Cáceres14 írta:volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
pff... Erre inkább nem mondok semmit. :lol:
Bocsi h így közbeszólok, de ha jól tudom, nem lehet 2 aláírás képed...vedd ki sztem mielőtt a modik striguláznának... :roll:
Egyébként Cáceres14-től már megszokhattuk az efféle névdobálózásokat...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.30. 20:18:36

Tim írta:Nem is tudom mi lesz velünk ha nem sikerül leigazolni ezt a brazil zsenit a télen..nyáron már egyértelműen késő lesz.
Arra viszont kíváncsi lennék ha Robinho nem eladó státuszban lenne,kiben látnátok a megmentőt?
A magam részéről egyáltalán nem tartom/tartanám olyan hatalmas igazolásnak a brazilt, sőt...A mai Titinél bizonyára többet adna a balon, de szerintem 25 évesen már előrébb kellene tartania-ha valóban akkora spíler. Eddig egyetlen igazán jó szezont tudott produkálni, ezt kevésnek érzem ahhoz, hogy mindenki ennyire ácsingózzon utána. Azonban ha sorra vesszük azon játékosokat, akik szóba jöhetnének, oda jutunk, hogy Robinho az, aki még úgy-ahogy elérhető. Mert hiába látnák itt sokan Silvát, Riberyt, Patot (én pl. nagyon favorizálnám, de szóba sem került), esetleg Agüerot ( Ő sem...) ezek a játékosok minden bizonnyal jelenleg nem elérhetőek. Marad tehát Robinho.
Ami a nyári erősítéseket illeti, Fabregasnak itt a helye, rajta kívül más nem is kell-persze csak ha addigra a balszélső kérdés megoldódik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Adam Philip
Barça B

2009.11.30. 20:11:47

El fanático írta:

“If I had the choice abroad I would say Barcelona or Real Madrid. You know that you are very priviledged to be a footballer. It's always something I wanted to do when I was very young. I think you realise how lucky you are when you have been in it quite a few years.”

" Ha lett volna esélyem külföldön játszani, akkor a Barcelonát vagy a Real Madridot mondanám....
Guinan egy 33 éves angol csatár aki a 2. vagy 3. osztályban sínlődik............
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.30. 20:07:37

Zlatan Boy írta:A Goal.com szerint állitólag érdeklődünk Defoe iránt.(Feltehetően Henry helyére jönne.) :roll:
Nem hiszem hogy ő lenne a megfelelő ember. Jó játékos, de nekünk inkább Robinho kéne, vagy egy hozzá hasonló. De leginkább ő.
Most hogy felépült a brazil(egyből kezdő volt), nézek majd 1-2 City meccset miatta, szeretem a játékát, még jobban szeretném ha itt nézhetném.
Kép
Zlatan Boy
Barça B

2009.11.30. 19:48:06

A Goal.com szerint állitólag érdeklődünk Defoe iránt.(Feltehetően Henry helyére jönne.) :roll:
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.30. 19:47:58

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El fanático 2009.11.30. 19:48:27-kor.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.30. 19:45:07

Remélem hogy a mikulás tesz egy kis Brazilt Pep csizmájába. :wink:
Lesy
Capitá del Barça

2009.11.30. 19:39:38

Kicsoda???? Az életbe nem hallottam még róla
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.11.30. 19:32:52

chonggy írta:
A neved után a szám az életkorodat jelenti? Ha igen, és 14 éves vagy, akkor igyekezz felnőni!!! Ha idősebb vagy, akkor egy igen retardált ember lehetsz!
chonggy
Capitá del Barça

2009.11.30. 19:10:02

hehe,én is szeretnék a Barcában játszani,mellesleg középcsatár is vagyok...mehetek??

am remélem a Mikulás egy kis brazilt hoz a Barca háza tájára,a tegnapi meccsből is láttuk,Titi nem nagyon váltja már meg a világot...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
MrPiedone
Barça B

2009.11.30. 18:52:08

pff... Erre inkább nem mondok semmit. :lol:
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.30. 18:41:24

volt nem egy olyan írás, hogy befejezhetnéd a farzsebből előkapott nevek felsorolását. Azokat bezzeg nem olvastad el.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.11.30. 18:39:06

volt egy olyan írás a totalbarcán, hogy guinan szeretne az fc barcelonában játszani meg, hogy a barca csere középcsatárt keres
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.11.30. 18:31:22

barca0417 írta:
Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Marhára meglepődnénk. Szerintem idén ott van Henry és Bojan is akik ott bevethetők Ibra mellett. Jövőre meg ott lesz Keirrison.
Egyébként ő ki? Általában szoktam ismerni akiket felvetsz, de őróla nem hallottam.
Vedd meg a Fifa Manager legújabb kiadását és meglátod... :roll:
Bocs Cáceres14, de már baromira idegesítő ez a sok ismeretlen név, amit feleslegesen dobálgatsz ide. Mi az értelme? :?

És hogy az aktualitásokról is szóljak:

@Fabregas: Újabban nem olyanokat nyilatkozgat, mint aki vissza szeretne jönni, de nyáron reális áron szívesen látnám.

@Robinho: Kell a télen. Láthattuk, hogy Henry már sajnos kevés, kiöregedett, tavaly még volt egy fellángoló éve, de mostmár megnyert mindent, nincsenek különösebb ambíciói. Bojan és Pedro csereként tökéletesek, azonban nem lehet velük egy Real ellen számolni. Iniesta jól tolja ott elöl, de akkor meg a középpálya nem elég kreatív, akármilyen jó Keita, akármilyen munkabírású, nem egy szervező típus, cserének viszont kiváló. Ezért kell valaki oda baloldalra, hogy ne Ininek kelljen beugrania, jelenleg pedig Robinhón kívül nincs elérhető balszélső, aki megütné a szintet.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cali
Entrenador del Barça

2009.11.30. 18:22:06

socio66 írta:
Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Mit szólnátok hozzám :?:
Kb ismerlek annyira, mint azt a játékost, akit beírt ide Caceres14.
Én örülnék neked! :P :D
Lezárt