Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megkésve de reagálnék. A zóna az egy kiszabott hasznos,és hatásos védekezési forma,HA:Mihu írta:Erről ennyit...ilyen besz&ri védelemmel nem lehet megnyerni egy meccset egy így védekező csapattal szemben...nem is tudom hogy gondolták...nincsen rá jelző, hogy ez szakmailag mekkora hiba volt Merésztől. Egy az hogy így készült, a legnagyobb probléma pedig az volt, hogy meccs közben nem váltott, mikor tisztán látszott, hogy a zóna nem megy. A szerbek, horvátok és a montenegróiak is azért jobbak mint mi, mert emberfogással védekeznek, nem az alibi zónával. Nem is értem, hogy vízilabdában mi értelme van a zónának...csak kifáradunk, mert állandóan oda kell úszni az emberhez. Csak megyünk a labda után, és ez folyamatos úszást jelent.
Régi szoftver műkdöött mikor ezt írtam.REMY írta:Jó az Renaultnak isBob_Marley írta: De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.amúgy tényleg a legjobb példa a kosarasok. Showt csinálnak és ha ennyi ember kint van akkor miért ne??
Jó az Renaultnak isBob_Marley írta: De idevehetem Alonsot is, mondjuk őt leginkább amiatt nem szeretem, hogy a Ferrarinál van, amikor a Benettonban szívatta a Ferrarit szimpi volt.
Ezt tudom csak írni.Bob_Marley írta: Lehet a "rosszakat" szeretem nem tudomValahogy mint írtam is a gyerekes viselkedés jobban "felbosszant" mint mondjuk a győzelemért akár "aljas" eszközt is bevetek.
Mert ott meg van a maximális affinitás, amit meg nagyon magasra tartok, na
Istenem, hogy sikerült ennyire egy dologra koncentrálnod...ozsimiki írta:....
Igazad van ne kezdjünk bele ebbe, ez legyen jó zárszókanty írta: Mi nem, Ő igen.![]()
Bolt-ot ne hasonlítsuk Mourinho-hoz. Usain ahol elindul azt megnyeri, szerintem úgy nagyképűsködik ahogy akar, neki teljes mértékben van mire. (amúgy szerintem nem nagyképűség amit csinál, ennyire laza, gondolom a drogok tetszik, amiktől ennyire gyors, vagy a fű, hát jamaicaiBob_Marley írta:
Kicsit olyan nekem mint Mourinho (bele ne kössön senki mindkettő "deviáns". Nem tud viselkedni az egyik ökörködik másik hókuszpók) Emberileg nem szeretem, de el kell ismerni nagyon jók.
Bolt is olyan hogy iszonyat túlzó már amit művel, ez a kamerás is dolog...Egy Olimpiai döntő után ilyet nem csinálunk.
Mi nem, Ő igen.Bob_Marley írta:.Egy Olimpiai döntő után ilyet nem csinálunk.
FcbarcaAugusztusHuszonhét-nél a pontkanty írta:Miért is? BBC-n néztem.Game90 írta: Szabó Gábornak ajánlom Bob-ot, ő nem szereti Bolt-ot![]()
inkább legyen nagyképű... főleg ha van mire.visca el barca írta:én sem szeretem. sőt. lehet h humorosnak meg lazának tartják egyesek, sztem csak szimplán nagyképű. jó, lehet h ilyen a jamaicai fű, akarom mondani a jamaicai mentalitás, de nekem akkor sem szimpi.