Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.29. 21:26:30

Hát nem tudom... olyan hamar megvannak ezek az igazolások... én kötve hiszem, hogy az elbukott bajnokság miatt igazolunk. Ha megnyertük volna, akkor is így igazoltunk volna. Ez már sokkal régebben meg volt sztem tervezve.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.29. 21:22:25

Igen, ezüst elünye, hogy most nagyon jól igazolunk! Nem is beszélve ha Chivu is jönne!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
ke.andy
Jugador del Barça

2007.06.29. 21:20:33

Rosell-nek szerintem is savanyú a szőlő. Azt nem vitathatjuk, hogy Laporta igen rövid idő alatt rendbe vágta a gazdasági és a csapat részét Barcelonában. (ok, persze nem ő egyedül, hanem az igazgatóságba bevitt embereivel együtt) Eto'o kérdés, abban igazat adok, hogy egy focista (vagy bármilyen alkamazott) felfelé és kifelé igazán nem beszélhet, de az is biztos, hogy ha ezek nem lettek volna, nem tudjuk meg milyen zavar van a háttérben.
Henry-t tavaly 50 millió-ért nem tudtuk elhozni, szóval nem értem miért sokalja ezt az összeget egy ilyen focistáért. Volt egy sérült szezonja, na és a mostani vizsgálatok mindent rendben találtak. Szóval jó fogás volt.
Chivu még nagyon kéne, főleg Puyol sérülése miatt. De ahogy így haladunk előre most már nem bánom annyira, hogy nem sikerült megnyerni a bajnokságot. (Persze ez azért túlzás) Egy biztos míg a többi csapat még semmit sem tett (esetleg alternatíva nélkül elküldenek egyedzőt) :) addit mi szinte készen vagyunk.... Lesz időnk és lehetőségünk mindenre. Frank mellé kellene még egy másik segítő az idős (számomra) ismeretlen hollandus helyett.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.29. 21:15:15

hmmm érdekes ez a rosell nyilatkozat...

őszintén megmondom nemtudom hovatenni, sztem azért oszt ennyire mindenkit mert körön kívülre került...

halkan megjegyzem sok mindenben igaza van..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.29. 20:49:17

Ne haragudj te azért nagyon elfogult vagy saját csapatoddal, és a real-al szemben..
varga tamás írta: A 3 bajnoki idényben lőtt 61 gólt, a BL-sorozatban 11-et.
1. Ez igaz, de ezt senki sem kérdőjelezte meg, én csak annyit mondtam h emberileg az ÉN szememben az utolsók között ven DE! jó játékos, ezt leírtam!
varga tamás írta:És különben is: a sztárok egy jelentős része egoista, és amit a realra mondott, azt is meg lehet érteni.
Megérteni itt nem kell semimt, max elfogadni.. hogy lehet azt megérteni h Fattyú madridiak, hódoljatok a Barca-nak...
ilyet senki sem mondhat....

varga tamás írta: Ott van 4-5 évig, de mindig kölcsönadják, nem bíznak benne, a fejére tojnak. Tehát felgyülemlett benne egy jó adag keserűség a margittal szemben
Ez is igaz... DE! azt sem kel elfelejteni hogy a madrid vette ki a nyomorból... egymás hegyén hátán feküdtek a nyomorban... lehet h jáccott vele egy ideig a madrid...de kenyéradó csapata volt.. és lehet (nem biztos, de lehet) hogy azóta már meg is halt volna, v mégrosszabb: éhezik mint a többi gyerek ha a madrid nem emeli ki onnan... ezt tisztelni kell!
varga tamás írta:Hatalmas hioba lenne a TOP 3-ba tartozó csatárunkat eladni.
Vitatta valaki ? nem , én csak annyit modntam hogy vigyáznia kéne a szájára... és akármekkora csatár nehogy azt higgye már h ő az Atyaúristen... egyetlen egy játékso sem engedhet meg magának ilyet.. mit képzel ki ő...

Egyben utolsó gondolat : Midnen játékso nagyképű ?
:lol: Ronaldinho-tól mikor hallottál, ilyet , vagy BÁRKi mástól ? a csapatban...

u.i.: ez csak az én véleményemet tükrözi
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.06.29. 20:26:55

nem tudom,hogy ez a Rosell gyerek itt mit nagyarcuskodik!üljön meg a pénzén és kussoljon!Eladta volna Ronaldinhot meg Etoot,Kaka meg C.Ronaldo-t nem tudta volna idehozni,szal klasszis nélkül lett volna a csapat!na jo Messi,de ő kevés a sikerhez!egy ember nem elég!És ne szidja a Laportát,mert nem is mérheti magát hozzá!Go Joan!csináld tovább!!!! :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.29. 20:00:21

Marci írta:Attól függetlenül hogy mit mondd, elegem van már mind Rosellből, mind Cruyfból! Rosell közel sem mérhető Laportához! Cruyf meg a korábbi sikerei után már úgy tekint magára mint a 4. isteni személyre!
Unalmas, na.
Cruyff Laporta személyes tanácsadója, és téleg ő itt az istencsászár. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.29. 19:51:28

Rivaldinho: ez a magánvélemény nagyon meredek. Már ne is haragudj, de te tudod, miket beszélsz? A 3 bajnoki idényben lőtt 61 gólt, a BL-sorozatban 11-et. Ezek nélkül a gólok nélkül szerinted mit nyertünk volna az elmúlt 3 idényben? Abban igazad van, hogy emberileg nem egy elsőszámú példakép, de ettől még egy nagy játékos. És különben is: a sztárok egy jelentős része egoista, és amit a realra mondott, azt is meg lehet érteni. Ott van 4-5 évig, de mindig kölcsönadják, nem bíznak benne, a fejére tojnak. Tehát felgyülemlett benne egy jó adag keserűség a margittal szemben, és ez azon az estén kifakadt belőle. Nem volt szép, de érthető - és utána még bocsánatot is kért, úgy hogy belátta a hibáját. Hatalmas hioba lenne a TOP 3-ba tartozó csatárunkat eladni.
Marci
Capitá del Barça

2007.06.29. 19:30:24

Attól függetlenül hogy mit mondd, elegem van már mind Rosellből, mind Cruyfból! Rosell közel sem mérhető Laportához! Cruyf meg a korábbi sikerei után már úgy tekint magára mint a 4. isteni személyre!
Unalmas, na.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.29. 19:23:43

Hát Rosell-nek ényleg sok, szinte midnen dologban igaza van sztem... 1 dolgot kivéve R10 eladás... mert lehet h rossz szezonon van túl, de még így is, ha nygvenyelősen is, ő vitte a hátán a Barca-t amikor nem volt Eto és Messi.. és amikor nem volt ez a 2 játékos, akkor a tabella első helyén voltunk.. 3ukkal a végén vesztettük el a bajnokságot... Ronaldinho elfáradt, végighajotta, és hátán vitte a csapatot amikor kellett... megjött eto, és Messi, kicsit lejebb adta, h pihenhessen... de úgy, hogy mondom midnen megtett...

Eto-ra viszsatérve, igaza van.. sztem Eto nem pótolhatatlan... és én személy szerint el is adnám őt, mert mióta beszólt a madridnak azóta nem annyira kedvelem... (úgy érzem, túl nagy arca van... még a magyar focistákhoz képest is :D )
lehet gólkirály, lehet akármekkora császár de ilyen dolgko hogy :
-én bármelyik ország, bármely csapatában kezdő lennék
-Madrid cabrón...
-Rijkaard rossz ember
-Ronaldinho saját magával foglalkozzon
-Rosell-es nyilatkozatai
-Laporta-s nyilatkozata
-Nem hajlandó 10 percre felmenni a pályára
-amikor nem jutottak be a vb-re, akkor válogatott játékostársai elleni nyilatkozatai....

stbstb, én őt emberelieg egy utolsó patkánynak nevezném, bár azért lehet picit erős, és sokan bele fogtok kötni, de ez csak egy vélemény... más kérdés h jó foista, de ilyen áron nekem nem kéne... egy Henry 1-2 évig még pótolhatja, utána Krkic... és egy fecske nem csinál nyarat, szal nekem ő egy unszimpi játékos... elküldeném, de ez csak egy MAGÁNVÉLEMÉNY :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.29. 19:15:36

Sandro Rossellnek sokmindenben igazat adok. Hasonló kritikákat magam is megfogalmaztam a korábbiakban. De Rossell szájából ezek a szavak úgy hatnak, mint ama szőlő, ami savanyú.
Amivel nem értek egyet:
1. Eto'o és R10 eladása - teljes zagyvaság.
2. Henry megvételének kritikája - sztem 24 milkó egyáltalán nem sok.
Amivel egyetértek: a nagyobb, határozottabb szigor, ill. Eto'o valami módon történő megbüntetése amikor a santander ellen nem akart beállni.
FTorres9
Jugador del Barça

2007.06.29. 18:58:45

Sztem a főoldalon olvasható nyilatkozatban Rossel-nek igaza van. Hiányzik az a szigor a vezetőségből és Riijkardból ami egy ilyen profi szinten elvárható lenne. De az Eto'o-s dolgot is nagyon jól látja. Ha a játékos-"alkalmazott" nem hajlandó megtenni azt ami máshol elvárás lenne akkor büntetésre van szükség, nem is kicsire, ha pedig bomlasztja a közösséget akkor elkell adni mert mindenki pótolható... Nem megbocsájtásokra van szükség hanem fegyelemre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.06.29. 18:49:17

Ja, Laporta azt texi amit ilyenkor kell. Én is nagyon meg vagyok elégedve az igazolásokkal, ha még Chivu is jönne, akkor igen durva csapatunk lenne jövőre.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.29. 18:13:24

Hm....

meglepődve tapasztalom,h senki sem írt még ide az igazolásokról...

Akkor én megteszem!

Nagyon meg vagyok eddig elégedve,és profi munkát végez eddig a vezetőség! Természetesen Laportáé a fő érdem! De Tixi is grt-ot érdemel! Na meg szntem Frank is abból a szempontból,h pontosan kiket tett a kivánságlistája élére (nem Henryról van szó!)...

Chivu lenne/lesz a hab a tortán!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.22. 08:27:50

Drága jó istenem...
Elolvastam ezeket a szigorításokat, és sírva hánytam :? Hát ezeket mondani sem kellene, ez még a magyar mezőnyben is alap! Itthon pedig vannak ám rendesen züllött focisták...
Az agyamat eldobom, mi ment itt egész évben? laporta meg a vezetőség meg magukat égették le, hogy ilyen szigorításokat tettek. Legalább ne kürtölték volna világgá, akkor nem tették volna nevetségessé a klubot...
Az éjjel 1 órára meg éjfélre megadott takarodó meg hatalmas szigorítás :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.21. 20:19:20

ha ilyen "törvényeket" kellett hozni, akkor ez azt jelenti, h ezekkel a dolgokkal mind problémák voltak.
egymást nyírták az öltözőben, rász.artak az edző fejére, az éjszaka császárai voltak, rohangáltak a bajaikkal fűhöz-fához, csak ahhoz nem, akihez kellett volna, ki-be jártak a spannok az öltözőbe és a szállodákba, úgy jártak a fiatalok edzésre, ahogy éppen sikerült stb, stb...
és még csodálkozunk a sz.ar szezonon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.21. 14:32:17

lionelmessi19 írta:
grecki írta:Miért, szerinted egy komoly multi managere (nem vezére, hanem vmi középvezető) mennyit keres évente? Azok is keresnek bőven százezres, milliós nagyságrendben. Mégsem mondja meg neki senki, hogy nem mehet el éjszakai fürdőzésre bepiálva!
Kicsit más a két dolog. Egyrészt azért azok nem keresnek talán ennyit, másrészt pedig többet dolgoznak, mint napi két edzés. (vagy legalábbis jó esetben... :oops: ) Másrészt pedig őket ilyen dolog nem hátráltatja a teljesítményben, ellenben profi focistákat nagyonis.
Én értem, h a szabadidejében csináljon amit akar, de sztem (nem tom pontosan mennyi idő megy el napi két edzéssel) a pihenésidő inkább munkaidőnek számít náluk. :)
Ha annyit nem is keresnek, mint Ronaldinho (mondjuk a legjobbak talán annyit is, persze azok nem középvezetők), de azért eleget ahhoz, hogy lehessen párhuzamot vonni. Annak meg, hogy ki mennyit dolgozik ehhez semmi köze szerintem... Azt meg ne mondd, hogy egy pénzügyi igazgató is ugyanolyan jó döntéseket tud hozni akkor, amikor ég a pokol másnap...
Bandaror
Barça C

2007.06.21. 14:15:25

ahhoz hogy jól játszanak, kell normális kikapcsolódás is... sztem ha ezt megvonják könnyen rosszul sülhet el a dolog. úúú most nem lazulhatok, mert haza kell mennem? ez azért durva -főleg ha a brazil táncoslábúakat nézzük... annak nincs sok értelme hogy utána meg lógó orral, életunva menjem edzésekre. persze kell megszorítás, csak ne ész nélkül. pl meccs előtt nem lehet hajnalig szórakázni, ez alap, de sztem ezt azért be is tarották.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.21. 12:17:12

grecki írta:Miért, szerinted egy komoly multi managere (nem vezére, hanem vmi középvezető) mennyit keres évente? Azok is keresnek bőven százezres, milliós nagyságrendben. Mégsem mondja meg neki senki, hogy nem mehet el éjszakai fürdőzésre bepiálva!
Kicsit más a két dolog. Egyrészt azért azok nem keresnek talán ennyit, másrészt pedig többet dolgoznak, mint napi két edzés. (vagy legalábbis jó esetben... :oops: ) Másrészt pedig őket ilyen dolog nem hátráltatja a teljesítményben, ellenben profi focistákat nagyonis.
Én értem, h a szabadidejében csináljon amit akar, de sztem (nem tom pontosan mennyi idő megy el napi két edzéssel) a pihenésidő inkább munkaidőnek számít náluk. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 12:04:28

Szerintem ahogy most ezeket a szabályokat kimondták, úgy fognak majd lazulni egy kicsit. De mostmár kell a keménykezűség, anélkül nem megy.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.21. 11:59:16

Miért, szerinted egy komoly multi managere (nem vezére, hanem vmi középvezető) mennyit keres évente? Azok is keresnek bőven százezres, milliós nagyságrendben. Mégsem mondja meg neki senki, hogy nem mehet el éjszakai fürdőzésre bepiálva!
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.21. 11:57:01

grecki írta: pl szerdán (csütörtökön nincs meccs) 1kor már nem mehet teszem azt moziba, az szerintem gáz... A szabadidejében azt csináljon az ember, amihez kedve van.
És ehhez még az is hozzájön, hogy spanyolhonban az élet lényegesen később kezdődik (11 és éjfél körül)... :oops:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:56:37

grecki írta:A nagy részével egyetértek, de szerintem is túlzó egy-két pont. Pl ha tíz perccel az edzés előtt nincs ott valaki pongyolában, akkor percenként ezer euro bünti lesz vagy mi?
Szerintem is van kockázat a teljes szigor bevezetésében,meg kellene találni az arany középutat... Ugyanakkor a cigi, pia tilalma alap, de az, hogy megszabják, hogy pl szerdán (csütörtökön nincs meccs) 1kor már nem mehet teszem azt moziba, az szerintem gáz... A szabadidejében azt csináljon az ember, amihez kedve van. Persze, ha mérkőzés van másnap, akkor nyilván ne maradozzon ki.
Nem babra megy a játék. A Profi futbalisták kumma aránytalan összegeket keresnek, szerintem természetes, h ilyen kötöttségeknek meg kell h feleljenek.
10 percel edzés előtt :arrow: sztem inkább plusz 20 kör :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.21. 11:53:32

A nagy részével egyetértek, de szerintem is túlzó egy-két pont. Pl ha tíz perccel az edzés előtt nincs ott valaki pongyolában, akkor percenként ezer euro bünti lesz vagy mi?
Szerintem is van kockázat a teljes szigor bevezetésében,meg kellene találni az arany középutat... Ugyanakkor a cigi, pia tilalma alap, de az, hogy megszabják, hogy pl szerdán (csütörtökön nincs meccs) 1kor már nem mehet teszem azt moziba, az szerintem gáz... A szabadidejében azt csináljon az ember, amihez kedve van. Persze, ha mérkőzés van másnap, akkor nyilván ne maradozzon ki.
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.21. 11:52:44

Evilgrim írta:Ronie,Belletti,stb.. is kiharcolt magának egy új törvényt,hogy hamar haza kell jönniük a szórakozásból. :roll:
igaz, igaz..
Lezárt