Amikor Capelloval bunkerfociztunk kaptunk a szánkra, hogy favágófocit játszunk. Amikor felmondtak nekik rögtön hülyék vagyunk mert elküldtünk egy sikeredzőt. Amikor nagynevű sztárokat vettünk ment a reklámmargózás. Most, hogy fiatal tehetségeket veszünk nagy pénzért és nem pablógarsziákat bagóért balekok vagyunk. Még szerencse, hogy a klub vezetői nem a Barca szurkolók véleménye alapján alakítják a csapat sorsát

Én csak azt mondom, hogy a (igaz, szerény képességű) Belenenses elleni első félidőt látva (a másodikat még nem töltöttem le...) ez a a játékrendszer az utóbbi 4 évet tekintve a legbiztatóbb. Hiába jár bárkinek a szája, hogy "szép játékot ígért a Schuster, nosza hol van?", a lényeg az hogy az alap, a játékrendszer nagyon is alakul: többnyire egészen rövid a csapat, megy a letámadás az ellenfél térfelén, előnyt élvez a sokpasszos játék. Azonban:
1. sok szembeszökően formán kívüli játékos van: Robinho, Saviola, Diarra, Gago
2. sérült Higuaín, Nistelrooy
3. összeszokottság hiánya elöl (Saviola, Soldado főleg)
4. klasszis szélső hiánya
A Barcanak tényleg brutál erős kerete van, de én a helyetekben nem bíznám el nagyon magam

Fiatal, erős keret van kialakulóban a Realnál, és ez már nem tűzoltás, ami az utóbbi években jellemezte az átigazolási politikát. Nyilván szívunk, mert megszokták, hogy a Madridot lehet kopasztani, de inkább ki kell adni néhány millával többet (főleg ha nem hiányzik nagyon sehonnan), de azokra a játékosokra, akiket személyszerint meg akarunk venni.
Na császtok, remélem nem voltam sétően kioktató