Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nicsak ki beszél.Ehhez is arc kell.
Hát azért Alan Rickman csak ne énekeljen már, én se harmónikázokbence-barca írta: Viccet félretéve: ha a Sweeney Toddban átugrottad a """""kornyikálós""""" részeket, akkor konkrétan nem is láttad a filmet. Nem szidlak le, mert mindenkinek maga döntése mit szeret, de azért legalább ne kornyikálásnak nevezd azt![]()
Ha musical, akkor High School Musicalvisca el barca írta:mit sírsz Te is itt?soadroli írta:....![]()
amugy a sweeney toddban tök jók voltak a dalos betétek, volt tartalmuk, ellenben a kabaréval, ahol kiállt a színpadra pirosarcú és énekelgetett
mit sírsz Te is itt?soadroli írta:Kabaré
Mikor lesz már jó film a klubban? Mikor ajánlhatok megint?![]()
Először is, utálom a műfajt, pedig nem sokat láttam, de pl. a Sweeney Todd-nál is végigtekertem a kornyikálós részeket, gyors vége lett.
Itt nem tekertem, de ehhez idegrendszer kellett ám, ami nekem nagyon erős. (nem) De legalább lettek volna jó dalok, de nem, retek volt mind![]()
2 tanulságot szűrtem le: soha nem nézek többé musicalt, és még utána se.
3/10 sorry
Ehhez is arc kell.soadroli írta: 3/10 sorry
Inkább szerintem a Meztelen ebédet meg az eXistenZ-t nézd meg.Meg kell nézzek pár Croni filmet, és majd hozzászokok. A Veszélyes vágy és az Erőszakos múlt már egy ideje be van tervezve.
Talán csalnak szemeim vagy tényleg ilyen jó értékelést kaptam kantytólkanty írta:Harold és Maude
7/10.
persze, nem nagy cucc megnézni, ha az lenne, nem lennék klub tag, és nem én lennék szinte az egyetlen itt is meg odáát is aki elsőnek néz meg mindent és még soha nem volt semmi elmaradásakanty írta:Ezt a nyafogást nem igazán értem. Max. két óra egy film, nem olyan nagy cucc megnézni, aztán ha nem tetszett oda lehet pörkölni a pontozásnál.
Azért, ha egy filmnél 5 percenként azt nézed, hogy mennyi van még az elég nagy szenvedés tud lenni.kanty írta:Ezt a nyafogást nem igazán értem. Max. két óra egy film, nem olyan nagy cucc megnézni, aztán ha nem tetszett oda lehet pörkölni a pontozásnál.
Azért annyiban VEB védelmére kelek, h az a max 2 óra nagyon sok tud lenni... Ha egy film nem tetszik, akkor lehet 1ó lehet 2ó, szenvedsz rajta. Nekem a 13 vt ilyen, rendesen megküzdöttem vele, hiába vt kb másfél óra csak. Az nem vigasztal senkit, h majd jól lehúzhatja. Inkább előbb túl lenne rajta.kanty írta:Ezt a nyafogást nem igazán értem. Max. két óra egy film, nem olyan nagy cucc megnézni, aztán ha nem tetszett oda lehet pörkölni a pontozásnál.
érdekesebb? kinek, hogy tetszik...bence-barca írta:Mellesleg eddig meg az vt a gond, h gyenge a színvonal. Most jönnek az érdekesebb filmek, amik nem tetszenek és az a gond