Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már nagyon várom...de sajna mininován még nincs dvdrip ugyh még egy darabig várhatok,vagy hazai mozibemutatóig...Slither írta:Ezt nézzétek meg: The Curious Case Of Benjamin Button
Ez van. Nekem tetszik..Perrero írta:én meg senkinek nem ajánlom... Ilyen színészektől jobbat vártam volna... Sokkal jobbat...Sanama írta:Nemtudom valaki nyílvánított-e már véleményt,de most megteszem.
Righteous Kill
Nálam: 10/9
Al Pacino, Robert De Niro főszereplésével egy zsarus film.
Nagyon élvezetes és jó,mindenkinek csak ajánlom!
10/0,0002
Tudnál dobni 1 linket, ahonnan le tudom kapni?Sanama írta:Nemtudom valaki nyílvánított-e már véleményt,de most megteszem.
Righteous Kill
Nálam: 10/9
Al Pacino, Robert De Niro főszereplésével egy zsarus film.
Nagyon élvezetes és jó,mindenkinek csak ajánlom!
Óóóóó rohadt,nagy filmVIII.Henrik írta:Hatalmas Aphrodité
Úgy tűnik,naon egyezik az ízlésünk,Savi Kollega!Saviola írta: In Bruges (Erőszakik)
Főszereplők: Colin Farrell,Brendan Gleeson,Ralph Fiennes
Na,ez a film nagyon jó.Tele van fordulattal,kicsit elvont,de nekem nagyon tetszett.Ez sem egy könnyed vígjáték,ne az nézze,aki a tipikus,amcsi vígjátékokra számít.Jó sztori,hatalmas színészi játék,nagyon bejött.Ja,s fontos,hogy elég dep,tehát tényleg ne úgy üljetek elé,hogy most röhögünk majdnem két órát.![]()
depth,ezt is lesd meg,kíváncsi lennék a véleményedre.![]()
10\9
Terveim között szerepel!Hát a mostanság futó vígjáték-sorozatok közül sztem a THe Big Bang Theory a legjobb (igaz hogy mást nem is nagyon ismerek/nézek Laughing )
istencsászár sorozat, kár, hogy a viasaton már nem adják, mindig lestemMaster19 írta:Nekem meg a Two and a Half men jön be a legjobban!Nekem ennek a sorozatnak a poénjai tetszennek a legjobban!
A jóbarátok nézettsége kiemelkedő volt, olyan szitkom már nem nagyon lesz, megváltoztak a televíziózási szokások...Én az ajánlójában olvastam, hogy mivel amcsiban befuccsolt a Joey sorozat, így ezt akarták utódnak.
Mondjuk nem igazán értem mért akarnak mindenáron utódot valaminek, főleg hogyha az amit akkor alkottak az megismételhetetlen.
Én az ajánlójában olvastam, hogy mivel amcsiban befuccsolt a Joey sorozat, így ezt akarták utódnak.CS0ki írta:Ki szerint?Állítólag ez a sorozat akart/akar a Jóbarátok utódja lenni.![]()
Kb annyi köze van a jóbarátokhoz, mint a Szex és New Yorknak a Desperate Housewiveshoz...(néhányan sajnos azt is úgy hirdették...)
A How I met inkább egy egykamerás romantikus komédia, míg a jóbarátok tipikus, többkamerás szitkom. Én mindkettőt szeretem, és őszintén szólva a how i met talán közelebb is áll hozzám, hangulatosabb sokkal, mégha röhögni a jóbarátokon többet is lehet talán!