Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is az teljesen jó volt. Annyi ötlet volt már, hogy valami szavazást ki tudsz majd írni? Bár ahogy látom az előzőnél sem tolonganak az emberek kemény 4 szavazat jött eddig.Slither írta:Nekem a sima vetozos rendszer ami a yahooban van, az teljesen jo volt, en azt hagytam volna eleve.
Keeper draftnál 5 szavazattal áll: október 19. 21:00/21:30 ill. október 26. 20:30/21:00/21:30. Szóval az a 4-5 ember értelemszerűen arra bökjön, amikor nincs ESPN draft.Cumbee írta:Én nem szavaztam, nekem alapvetően mindegy az időpont, viszont most vettem észre, hogy a keeper draft egyelőre úgy néz ki, hogy ugyan akkor lenne, mint az ESPN ligában. 4 vagy 5 embert érint asszem innen az átfedés. El tudnánk esetleg tolni valamikor máskorra ezt az időpontot, vagy oldajuk meg?
Én nem szavaztam, nekem alapvetően mindegy az időpont, viszont most vettem észre, hogy a keeper draft egyelőre úgy néz ki, hogy ugyan akkor lenne, mint az ESPN ligában. 4 vagy 5 embert érint asszem innen az átfedés. El tudnánk esetleg tolni valamikor máskorra ezt az időpontot, vagy oldajuk meg?Slither írta:Nekem a sima vetozos rendszer ami a yahooban van, az teljesen jo volt, en azt hagytam volna eleve.
Emlekezteto a draft idopont szavazashoz:
1. Auction Hard Cap Roto League (október 23., 20:30/21:00 egyenlőre a nyerő)
2. Keeper League (itt október 19., 21:00/21:30)
Ok.Cumbee írta:Ötlet: Kéne egy 2 fős zsűri, akik döntenek a cserékről. Ez a 2 fő pedig essen mondjuk mindig egybe azzal a 2 fővel, akik cserélni akarnak egymással.
Ez egy jó ötlet.Cumbee írta: Ötlet: Kéne egy 2 fős zsűri, akik döntenek a cserékről. Ez a 2 fő pedig essen mondjuk mindig egybe azzal a 2 fővel, akik cserélni akarnak egymással.
Ötlet: Kéne egy 2 fős zsűri, akik döntenek a cserékről. Ez a 2 fő pedig essen mondjuk mindig egybe azzal a 2 fővel, akik cserélni akarnak egymással.PCsabi írta:Szerintem nem megerőltető beírni, hogy "Ok." vagy "Nem Ok, mert...".
Az viszont idegesítő, hogy 3 ember beírja, hogy "Nem ok.", a többiek semmi és simán átmegy a csere.
Ötlet: Kéne egy 3 fős "zsűri", akik döntenek a cserékről.
+1 A cserék elfogadásával/vétózással kapcsolatban már milliószor leírtam amit gondolok. Összességében hülyeségnek és fölöslegesnek tartom. Egy szavazást szerintem megérne, aztán meg lesz amit a többség akar.kanty írta:A cserélés közötti szarozást akkor és most sem értem. Hihetetlenül nehéz volt cserélni, és már nem is az számított, hogy a két fél megegyezzen, hanem az, hogy a többieknek szimpatikus legyen a csere.
A liga harmadik éve megy, ezalatt mindenki szedett magára annyi tudást, hogy nagyon nem lehet behúzni, az pedig természetes, hogy minden cserében az egyik fél jobban jár, de ez sok esetben - célokat figyelembe véve - eléggé relatív.
Szóval tőlem maradhat a tökölés, és az "ok"-ok beírása, de így az egész elég nagyot veszít élményileg.
Pickes dologgal egyetértek, főleg a Csabi kiegészítésével.
Slither írta:Pick cserékre bevezessünk akkor vmilyen restrikciót? Vmilyen egyszerűen szabály kéne csak, hogy könnyű legyen figyelni rá.
Ez nekem tetszik, viszont a 7-8. körtől lehetne bármennyi pick.Cumbee írta:Én most hirtelen ilyesmire gondolnék, hogy 2 körönként legalább 1 saját picknek kell lennie és 6 körönként meg mondjuk 4-nek. (Tehát pl valaki elcseréli az 1. és a 3. körösét, az még legális, de onnantól a 6. körig már nem cserélhet picket.) Illetve mondjuk 2 azonos körnél több ne lehessen. (Legalább az első 6 körben.)
Igen, bejelölöd a 3 keepert, és utána a maradék játékosokból draftolunk snake rendszerben (szóval nem aukciós mint a másikban).MessiFan írta:Megtörtént, még kicsit idegen a téma. Miután kiválasztottam kiket akarok jövőre is, azok megmaradnak és majd a drafton hozzájuk draftolom a többit? A további része ugyanaz mint a másikban, csak hard cap nélkül.
Igen, hasonló koncepciót írtam én is.Cumbee írta: Bob anno írt valamit, nem emlékszem már pontosan mi volt, meg anno én is tanakodtam rajta. Én most hirtelen ilyesmire gondolnék, hogy 2 körönként legalább 1 saját picknek kell lennie és 6 körönként meg mondjuk 4-nek. (Tehát pl valaki elcseréli az 1. és a 3. körösét, az még legális, de onnantól a 6. körig már nem cserélhet picket.) Illetve mondjuk 2 azonos körnél több ne lehessen. (Legalább az első 6 körben.)
Bob anno írt valamit, nem emlékszem már pontosan mi volt, meg anno én is tanakodtam rajta. Én most hirtelen ilyesmire gondolnék, hogy 2 körönként legalább 1 saját picknek kell lennie és 6 körönként meg mondjuk 4-nek. (Tehát pl valaki elcseréli az 1. és a 3. körösét, az még legális, de onnantól a 6. körig már nem cserélhet picket.) Illetve mondjuk 2 azonos körnél több ne lehessen. (Legalább az első 6 körben.)Slither írta:Epp az a baj hogy nem realis ez a szintu draft pick csere. A valosagban megvannak hatarozva hogy egy csapat mennyit cserelhet a pickjei kozul (pl. NBA-nel: http://www.hoopsrumors.com/2013/12/trad ... draft.html" target="_blank)neobarca írta:Sztem a végére azért elég jó kis szabályok álltak össze, még ha hatalmas viták árán is. Sztem a cetliket nem kéne bolygatni. Jó ez így ahogy van. Ad egy kis izgalmat, realitást. Ez a 3. év. mindenki tisztában van a súlyukkal.Slither írta:Milyen szabályok? Apróságokon kívül nem hiszem hogy sok mindenen változtatnánk. Mondjuk a draftcetlik cseréjét tényleg limitálnám egy kicsit.
1-2 kisebb restrikciot bevezetnek, mert ez a szintu tankolas sztem mar sok ami nalunk megy. (Pl. 1 korbol max 2/3 pick lehet egy emebernel, 2/3 egymast koveto korbol legalabb 1 picknek kell lennie.)
Miért mi lesz hétfőn?Bob_Marley írta:Én továbbra sem izgatom még magam, majd Hétfőtől.
Epp az a baj hogy nem realis ez a szintu draft pick csere. A valosagban megvannak hatarozva hogy egy csapat mennyit cserelhet a pickjei kozul (pl. NBA-nel: http://www.hoopsrumors.com/2013/12/trad ... draft.html" target="_blank)neobarca írta:Sztem a végére azért elég jó kis szabályok álltak össze, még ha hatalmas viták árán is. Sztem a cetliket nem kéne bolygatni. Jó ez így ahogy van. Ad egy kis izgalmat, realitást. Ez a 3. év. mindenki tisztában van a súlyukkal.Slither írta:Milyen szabályok? Apróságokon kívül nem hiszem hogy sok mindenen változtatnánk. Mondjuk a draftcetlik cseréjét tényleg limitálnám egy kicsit.
Sztem a végére azért elég jó kis szabályok álltak össze, még ha hatalmas viták árán is. Sztem a cetliket nem kéne bolygatni. Jó ez így ahogy van. Ad egy kis izgalmat, realitást. Ez a 3. év. mindenki tisztában van a súlyukkal.Slither írta:Milyen szabályok? Apróságokon kívül nem hiszem hogy sok mindenen változtatnánk. Mondjuk a draftcetlik cseréjét tényleg limitálnám egy kicsit.
Milyen szabályok? Apróságokon kívül nem hiszem hogy sok mindenen változtatnánk. Mondjuk a draftcetlik cseréjét tényleg limitálnám egy kicsit. Waiverre nem emlékszem már mi volt ebben a ligában, a mostani Continual rolling list volt asszem tavaly is, az nem volt jó?PCsabi írta: 2. EuroBarca Keeper League: Szabályok? Draftjogok? FA/Waiver?
3. Eazzy még nem csatlakozott a ligához, de ő valószínűleg jön, viszont GT helyett kéne valaki (MessiFan-nak már szóltam fb-on és ő benne lenne).
PCsabi írta:Kevesebb, mint 4 hét múlva rajtol az NBA,
PCsabi írta:GT helyett kéne valaki